Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osram

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
osram 2006.09.21 00:36:31
Joseph -- tökéletes példát találtál, csak a vége nem stimmel szerintem


Adott a família, az évek múltával lepusztult a házuk, egyre kevésbé lakható. Szeretnének egy kis jobblétet, kényelmet, örömöt, AKÁRMI POZITÍVAT.

Az anyukának van x gyereke, plusz övé a ház. Az apukák sajnos váltották egymást (4 évente pl), a helyzet hol szebb képet festett, hol rosszabbat: kitapétázták a szobákat, de valahol a ház szerkezete mégiscsak romlott, avult.

A férjek sajna azzal törődtek, hogy a jólét látszatát keltsék: adtak a hétköznapok jólétére, napról napra élésre, meg eljutottam odáig, hogy legalább a tapétaq szép legyen a falon.

Úgy tűnt, minden oké, közben meg hitelekből, házipénztárból, NEADJISTEN saját pénzből (egy kicsit) fedezték a kiadásokat. Az asszonynak meg a gyerekeinek elege lett mindegyikből, ezért egymás után adta ki az útját a pasiknak. Adósság, ház, helyzet, anya, gyerekek maradtak, a helyzet nem változott.

Az egyik volt férj :

aki legutóbb volt, (visszajött) maradt mert azt mondta minden rendben van, rendbe raktam mindent, és ez után minden jó lesz.
A feleség elhitte és bizalmat adott neki.
Eltelt (mondjuk) 4 hónap és a feleség meg a gyerekek megtudták, hogy a férj végig hazudott, nem csinált semmit és őket is becsapta, felvett egy 30 milliós lakáshitelt, amiből 1 milliót sem költött a házra (max a cserepeket cserélte ki).
Mior felháborodtak a férj azt mondta nekik, hogy most megváltozott, azért "vallotta be" - (lebukott), mert nekik mostantól jót akar, igaz ehhez most a gyerekeknek is el kell menniük dolgozni, és a feleségnek is túlórákat kell vállalnia, azért hogy az ő korábbi hibáját kijavítsa (kifizesse).

És szerinted ebben az emberben kell jobban megbízni?
Honnan tudod, hogy most igazat mond, lehet pár hónap múlva újra kiderül hogy most is hazudik?
Én nem szeretném ezt megvárni, sőt bánt, hogy valaki nem hajlandó vállalni a tetteiért a felelőséget, hogy mondod meg a gyerekednek hogy ne hazudjon, amikor még a miniszterelnök is hazudik.
A "Morális válság" a tökéletes megfogalmazás, ennyi és ezt csak Gy.F. oldhatja meg, úgy hogy elhagyja a családot és hagyja hogy a gyerekek, és a feleség más megoldást találjon.