Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.G.I

0 bejegyzést írt és 395 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jozo Suchy olyan híres sztár szeretne lenni, mint a példaképe, H.P. Baxxter. Az ügy érdekében benevezett az egyik szlovák tehetségkutatóba a Scooter Jigga Jigga számának acapella változatával. (0.35-től)    ..
R.G.I 2014.07.21 13:39:51
Az ugató csokifiút úgy taknyán gyűrte sápadtarcú kollégája, hogy átment fókába. ..
R.G.I 2014.03.21 13:16:10
@Pistike nem komp lett(Elsőházy István ):

Szerintem az első videó is vicces. Azért senkit bem baszok pofán mert prütyköli a telóját.
De ha valaki zsidó? De közéjük lövettem volna mondjuk egy akármivel.
Subba Ébresztő! 2014.03.07 08:24:00
A huskyk hülyék :) ..
R.G.I 2014.03.07 08:27:04
Marianna egész családját kizárták a Vateráról, miután azt hallucinálták, hogy az anyját egy másik néven korábban már kizárták. Valójában annyi történhetett, hogy egy gépről jelentkeztek be több felhasználóval, ami azért elég alapvető szolgáltatásnak bárhol máshol a…..
Szabadlábon megint minden orosz feminista punkpina, újra teljes létszámú a Pussy Riot. Show must go on!  Szocsiban akartak is egyből egy kicsit gerilláskodni, de nem jött össze a történet, mert a férfi-női egyenjogúság kozák békenagykövetei udvariasan felszólították a…..
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
Sok tehetségkutatós bizsu között elveszik a csiszolatlan gyémánt. Véletlen találtam csak meg én is. Régen elalvás előtt nagyon sokat fantáziálgattam arról, hogy valami spanyol ajkú céda a Michelle Wild 69-ével egyszintű számban pofázik a szerelemről Sak Noel sztájlban.…..
A legfrissebb utasleteperős videofelvétel kapcsán naiv ügyfél azt állítja, hogy az ellenőrök megakadályozták, hogy jegyet lyukasszon a buszon. A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság szerint viszont az utas próbált bliccelni, bár volt jegye, ezért volt szükség, hogy…..
R.G.I 2014.02.02 12:08:29
@igi1: Várom a villamost, mmegérkezi, felszállok, előveszem a pénztárcám, előkeresem a jegyem, lyukasztok, és jóidő. Hogy miért? Mert kurvára megtehetem, azért. Ez felszállástól számítva, 10 rosszabb esetben 15 mp. És az ellenőrnek közteresnek kuss a neve. Nem azt mondom hogy a csávókám lyukasztani akart mert fingom sincs hogy mi az igazság de valószínüleg a homár összes kommentelője tisztánlátó, vagy ott volt az esetnél, mert mindenki bizton állítja hogy NEM akarta kezelni a jegyét.
Aztarohadt, mekkora party lehetett ez! Csak így tudom elképzelni ahogy táncolt, sehogy máshogy: ..
Naiv ügyfél 2,5 hónapja várja, hogy a Babakocsifutar.hu leszálltsa a rendelését, de 9 tételből csak hármat sikerült ennyi idő alatt beszerezni, bár ezek ára sem stimmelt, a maradék pénzt se bírják visszautalni: 2013. november 08-án a Babakocsifutar.hu webáruház az internetes…..
R.G.I 2014.01.20 09:46:45
@atpijkamo: "Az a nagy-nagy baj, hogy egyik kutya, mésik eb. Itt az ideje egy újabb forradalomnak"

+1
Halmozottan geek ügyfél megállapította, hogy a 20 ezer forintos Myaudio 708DR tabletet ugyanúgy nem cserélik a Mediamarktban, mint a drágább társait. Az okosok majd megmondják, hogy valaha működött-e androidos bármi lassulás nélkül 512 MB memóriával, mert az a gyanúm, hogy nem.…..
R.G.I 2014.01.14 18:02:43
@Lencsés István: Ha alapvető nyelvtani szabályokat nem ismersz akkor úgy gondolom, sürgősen hagyd ott mindkét munkahelyed, és a "diplomádat" valamint "érettségidet"(na ez nevetséges) is add szépen vissza. Állításom mely a tiéd ellen leledzik, vitán felül áll, bárhogy is erőlködsz, Mindíg nekem lesz igazam.
R.G.I 2014.01.16 08:43:24
@igi1: "én vagyok itt a troll te meg menjé anyádba

vissza"
Kedves Igi.

Legalább valami értelmeset szóltál volna hozzá. De nem, anyázni kell. Légyszíves az elkövetkezendőkben kímélj meg a nettó fogyatékosságtól. Köszönöm.
R.G.I 2014.01.16 09:57:23
@atpijkamo: Értem a humort, néha meg nem:P
Naiv ügyfél 8 év után először nem fizette hitelének törlesztőrészletét, amire a Raiffeisen azonnal szó nélkül leinkasszózta a másik számlájáról a fizetése felét: A problémám szerintem nem egyedi, a banknak joga van hozzá, így ezzel akár véget is érhetne a történet,…..
László egy hónapig várta a vízálló mp3-lejátszóját, amit érkezése után azonnal cserélni is kellett. Az Andreas Computernél ez további másfél hónapot vett igénybe, egyelőre, mert a "bevizsgálás" még mindig tart: Két és fél hónapja tartó kálváriám történetét…..
R.G.I 2014.01.10 10:43:14
@batgirl: Kedves Batgirl. Valószínüsítem, hogy a viz alatt (már csak a feeling kedvéért) ezt akarja hallgatni: tű tü...tű tü..... tütütütü
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
R.G.I 2014.01.07 19:34:33
@McZozo: Kedves uram ön fatálisat téved. Mint minden monitort tv-t és telefont, úgy a laptopot is egy kikúrtnagy üzemben készítik\rakják össze. Az egyik futószalagon megy az acer, mellettelévőn a dell, mellette meg a toshiba. Ugyanazok a kedves vágottszemü gyerekek és idős nénik\bácsik rakják össze mint akik a nike cipőmet varrták. Csak másik műszakban.
R.G.I 2014.01.10 09:29:48
@McZozo: újonan kibontott hongkongból érkező huawei telefon, benne samsung akkumulátor. Ezekután én mindent elhiszek.
De most nem? Kicsit elvont, de birom. Megérte az időt és pénzt. innen: 444.hu..
Tolvajlásért és ATM kifosztásért több ízben ítélték el Batman, Osama Bin Laden és Superman szerelemgyerekét...
Gyulus szerint nem kizárt, hogy a teljes idei Bluray-szériára ráült valaki az Intercom központi raktárában, mert neki mostanában sorozatosan sérült fémtok jutott. Mentsék meg a bádogdobozokat, töltsenek le legálisan mindent, ha már úgyis fizetjük a jogdíjat minden…..
T.Cim! Véletlenül találtam az Önök cimére - bárcsak előbb sikerült volna -2008. juliusában 55 éves lettem volna decemberben, amikor egy forgácslapgyártással foglalkozó cég felmondott 38 éves munkaviszony után csak azért, mert eladták egy német vállalkozónak.Nem sikerült…..
Szerencsétlen sportsdirectesek az Arénában már eléggé kivannak, amiért nekik nincs saját webshopjuk, viszont mindenki rajtuk keresi a nemzetközi oldal magyar nyelven is rendelhető termékeit, amik náluk sosem lesznek: A minap felhívtam a Sportsdirect.com üzletét az Arénában és…..
R.G.I 2013.11.05 15:29:10
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Én úgy tudom, hogy az angol leányvállalata, de saját árukészlettel. Persze a szállítási költséget 2x is rábasszák az webshopos cucc árára. Regelni kell, rendelni, oszt jóidő. Az arénás üzletbe meg csak azért szabad bemenni hogy felpróbáld azt a cuccot amit kinéztél neten, hogy stimmel e a méret.