Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misimisi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Ha epidemiológus lennék, akkor kétszer gondolnám meg, hogy milyen véleményt alakítok ki nyilvánosan a járványról. Mivel nem vagyok epidemiológus, a dolog egyszerűbb, az egyetlen dolog, amiben meglehetősen biztos vagyok az az, hogy fogalmam sincs. Egyszerűen, fogalmam sincs.      Néhány…..
Misimisi 2020.09.12 09:40:04
@aronsatie: Szerintem az úgynevezett magyar modellt látjuk. Vagyis, a kormány nem tesz érdemi lépéseket, de fennen hirdeti, hogy kőkeményen harcol, közben közpénzzel tömi az arra érdemes cégeket, míg az arra hivatottak megszerzik a halódó vállalatokat, hogy aztán szintén közpénzből új életet leheljenek beléjük.
Kihagytam valamit?
Ja, a hátrahagyott rokonok meg majd eltemetik a halottakat.
Smoking Barrels Szaffi (1985) 2018.01.17 06:00:00
Ne vedd sertésnek, azaz sértésnek kedves Jónás, de hogy van az, hogy nem fog rajtad, Szaffin, Cafrinka anyón, a győzhetetlen Eugénon na és persze a lovag úron és Puzzolán meg a többieken az idő? Én már túl vagyok a negyvenen (nem sokkal, de mégis), de ugyanúgy betegre izgulom magam azon, hogy…..
Ha már valaki átrágja magát a szakirodalmon, megismerkedik a tünetekkel, felmerülhet benne a kérdés: jó, de mégis hogyan jelentkezik ez a hétköznapokban? Mert a tünetek sokszor nagyon általánosak, és nem is tűnnek olyan "komoly" dolognak - igazából két pofonnal meg egy kis odafigyeléssel le lehet…..
Misimisi 2017.03.09 21:11:09
@ADHDiva: Köszönöm a választ. Hát, most rendesen fel van adva a lecke. Lesz min filózni odafigyelés helyett. :-)
No, majd jövök még, oszt' olvasgatom a blogot. Sok sikert és kitartást kívánok hozzá!

(A Halálcsillag erőművének teljesítményéről nem találtam adatokat, és most nem is keresem tovább, mert meg kell néznem, hogy hol van parkoló a Vígszínház közelében, és hogy Mozart hány évesen halt meg. :-) )
"Pour Eszter, « Viktor Orban est une source d’inspiration ». « C’est un homme très courageux, une sorte de père pour la Hongrie », estime-t-elle." (itt) (magyarul: nagyon bator ember, egyfajta atyja Magyarorszagnak) A holgy ugyanaz az egyszeru magyar diaklany, aki a Mandineren esett neki a…..
...és a többi rock vagy heavy metal ikonét? Hát tessék...
Misimisi 2015.06.26 21:50:54
"Ugyan a pekingi események 25-ik évfordulója tavasszal, illetve nyár elején volt, Izak2 szerzőtársam úgy gondolta, hogy ne menjünk el a téma mellett, így most - még az évforduló évében - emlékezünk meg az akkori eseményekről."- Jtom 1989 forradalmi év volt az egész világban. Európa a kommunista…..
Misimisi 2014.12.10 09:23:11
@maxval bircaman szerkesztő: Szoktam találkozni a neveddel itt-ott, de még nem írtam neked. Most óvatoskán szólok: egyre rosszabb szellemi állapotban vagy. Már nagyon rosszban. Talán most jött el az idő, hogy orvoshoz fordulj.
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
Misimisi 2014.08.28 22:52:39
@aritus: Na akkor a maradi marha elmondja, hogy hogyan látja ezt a dolgot. (Óvatosan megjegyzem, én nem személyeskedtem, de mindegy.)
Kurva és kurva között nagy különbségek vannak ám.
Pl.:Az a 14 éves lány, akit a saját bátyja zavar be a kamionparkolóba, nem erkölcstelen kurva, hanem egy szerencsétlen áldozat.
Aztán, tudod, dolgoztam kurvák között, sokáig kerestem az alapvetően jóra való, ámde rossz útra tért édes leánykákat, akiket a Pretty Womanban ismertem meg, de csak pénzéhes, primitív, ótvar dögöket láttam magam körül.
És az elit? Az a legundorítóbb. Diploma, nyelvismeret megvan, elmehetne dolgozni, de inkább szopkodja izzadt, részeg, undorító férgek farkát, semmint munkát vállaljon.
És nem gondolom, hogy a kurva a legalja. A legalja a strici.
Kedves egybegyűltek! Tegnap addig szórakoztunk, bosszankodtunk a szürke összes árnyalatán, hogy nem bírtam ki, és kölcsönkértem a bérma-keresztanyámtól a könyvet. Azt ugyan nem tudom megítélni, hogy az ár/nyalat-arány milyen benne, mert az erotikus könyvek olvasásával…..
Misimisi 2012.07.26 21:12:02
@nyolc_mini_vese: Vese szívem, ezzel mi a baj?
1. Az ország vezetőit is valahogy így választjuk meg, nem? Jön szembe pár faszagyerek, mindegyik határozottan állítja magáról, hogy faszagyerek, mi meg szavazunk.
2. Ha egy kiadó vezetői ennyire hülyék, hát tessék, legfeljebb rájuk rohad a moslék, oszt belemennek a csődbe.
Sosem múló imádattal:
Misimisi