Regisztráció Blogot indítok
Adatok
durva csipa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már készül a beszámoló és a nagy videó vargagixxxer barátunk műhelyében, addig is kaptunk egy előzetest a Rallye de Luxembourg mezőnyének leglátványosabban közlekedő pilótájáról, Christof Klausnerről. Az Audis úriembert volt már szerencsém nekem is látni, nem kicsit jól…..
Szánalmasan vánszorgó, ütött-kopott fekete robogó hajtott fel néhány napja a négyes számú főút Üllőt elkerülő szakaszára. Vezetője nem törődött azzal, hogy kismotorral nem közlekedhet autóúton. Vajon azt képzelte, megúszhatja a budapesti irodából egy gyömrői garázsig…..
Az a típus vagyok, aki mindig kitalál magának valamit új dolgot. Nem azért mert ilyen nyughatatlan vagyok, hanem mert sok minden érdekel. Idén ősszel az a gondolatom támadt, hogy változtatok a közlekedési szokásaimon. Elkezdek robogózni. Már ettől önmagában égnek állt a közeli…..
Ugyan van egy kis önvédelmi célzatú mentegetőzés Gábor levelében, azért elég tisztán látszik, hogy ő itt és most a női sofőrökről fog írni, méghozzá kritikával illetve őket, ha nem is rosszindulatból, mint inkább figyelmeztetésképpen. Ti mit gondoltok? Különösen a…..
durva csipa 2011.11.29 10:22:49
Ez egy halál unalmas cikk, sajnálom, hogy rászántam azt a pár percet. Mondjuk buszsofőrtől mit várjon az ember?

1.) Le van szarva, szar sofőrök vagyunk, és akkor mi van?

2.) Azért vagyunk szar sofőrök, mert születésünktől fogva mást sem hallunk, mint hogy szar sofőrök vagyunk. Magamon is tapasztalom, hogy amikor vezetéssel kapcsolatos élményemről beszélek, teljesen automatikusan hozzáteszek egy öngyalázó kifejezést. (Pl. „ … akkor még mazsola voltam – na nem mintha most nem lennék az…”) A tudatalattinkba teljesen beépült gondolat ez, kénytelenek vagyunk elhinni, könyörgöm, MITŐL NE LENNÉNK SZAR SOFŐRÖK???

3.) Én egy nehezen megítélhető helyzetben, amiből manapság elég sok van, - pláne egy olyan utakkal telebaszott városban, mint ahol élek - inkább megállok, minthogy hülyeséget csináljak. Igen, inkább megadom az elsőbbséget akkor is ha valójában nem kéne, főleg mióta koccantam. Szarok rá, hogy ki menti meg a szitut, hogy lassítom a forgalmat, nincs kocc és kész. Legyen magára nagyon büszke az, aki rámdudál és kikerül, hogy elkerülte a balesetet, holott megtehette volna, hogy szépen nekem jön, és eltol amerre mennem kéne. Szarok a lendületre meg a forgalom ritmusára. Milyen lendület? Milyen ritmus reggel 8-kor a perifen, vagy a nagykörúton...?!

4.) Igen, rossz a helyzetfelismerő képességünk, határozatlanok vagyunk. Milyen szerencsénk, hogy TI FÉRFIAK okosak vagytok kivétel nélkül, szépek, határozottak de sohasem durvák, jól vezettek, remek a helyzetfelismerő képességetek, éles a látásotok, szépen tudtok beszélni, illedelmes a viselkedésetek, jól főztök, rendben tartjátok a lakást, becsületesen nevelitek a gyerekeiteket, kemény a farkatok, ha kell, a legújabb divat szerint öltözködtök, nemes a lelketek, olvasottak vagytok és sorolhatnám. Úristen, mekkora szerencsénk van!

5.) Miért nem talált ki még senki egy petíciót, miszerint nők ne kaphassanak jogosítványt? Minden problémátokat megoldaná...

Nyaljátok ki, mind!!!!