Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfhering

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bőségesen - és a baloldali sajtó által nem kis kéjjel - kivesézett bizottsági véleményben a sorok között ott van, hogy S. Pál dolgozata bizony-bizony nem felelt meg az akkori követelményeknek. A formai hibákról már nem is szólva.Amennyiben a Doktori Tanács meg akarja őrizni…..
A minap volt egy halovány kísérlet arra, hogy valamelyest csökkentsék annak a 85%-nak az arányát, akik kedvezményesen utazhatnak a MÁV-val. A próbálkozás hamvába halt, a kezdeményező parlamenti képviselő visszavonta azon javaslatát, hogy csökkentsék a vasutas dolgozók…..
Jó ideje foglalkoztat már a kérdés, hogyan lehetséges, hogy a magyar társadalom szinte érdemi ellenállás nélkül tűri a Fidesz immár két éve tartó országlását? Hogyan lehetséges, hogy sem a közel 3 millió ember, 3000 milliárd forintnyi nyugdíj megtakarításának elvonása,…..
Wolfhering 2012.03.27 11:18:07
@vityaz: "Évekig lébecoltak eddig mindenféle hími-humi egyetemen az én pénzemen majd elmentek munkanélküli diplomásnak"

1. Javaslom az alábbi táblázat tanulmányozását:
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qlf012.html

2. Majd az alábbi grafikon áttekintését:
www.profesia.sk/images/info/Merces/Merces_education_by_sex.png

Agymosott droid vagy, az is maradsz.
Varánusz SkiccPali tipp-mix 2012.03.27 01:20:12
Statiszta voltam melletted, a gyűjteményedbe kellettem, Azt mondtad, kevés vagyok már, mint gojóstolban a túlnyomás. Lemondjak, vagy ne mondjak, azon tűnődtem.A kézcsókom már nem old meg semmit sem! Te nem szeretsz, én nem szeretlek téged! Érzés nélkül múltak el az évek. Jól…..
Wolfhering 2012.03.27 10:57:45
@stefiapo: "legalább 8-10 oldalt Ő írt a doktorijába"

Vagy legalább 8-10 oldalnak még nem találták meg a forrását :P
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Kedves olvasónk, Nyúl Endre, persze ez biztos álnév, arról számol be, milyen érzés egy francia házasság. Tanulságos írását változtatások nélkül közöljük. Olvasom az Indexen, hogy Vadócz Krisztián, aki mellesleg egy magyar focista, a beavatatlanoknak mondom, szóval ez a…..
Wolfhering 2012.01.11 15:54:36
  Trianon igazságtalansága fáj. Azoknak is, akiknek a területveszteség a nemzeti öntudatuk döntő elemévé vált, és azoknak is, akik fontos, de nem kizárólagos traumaként tekintenek a békeszerződésre. Mégis, a magyar politikai közösségnek ma nincsen érvényes,…..
Wolfhering 2011.12.12 13:18:32
@attila1: Egyetértek, szép munka. Egyébként TWA a maga karcos stílusában már régebben kifejtette ezt.
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Wolfhering 2011.12.08 18:40:54
@ColT: Látod, te is amolyan igazi jó magyar vagy, mint a többi síró fröcsögő. :) Az fel sem merült benned, hogy esetleg simán csak szorgalmas vagyok, jól végzem a munkám, nem ritkán jobban mint diplomás kollégáim. Hát ez az amiért reményeim szerint már nem sokáig élek ebben az országban, úgyhogy hajrá, hamarosan felszabadul egy mérnöki poszt. Viszont egy rossz hírem van, nem fizetnek annyit, mint a mozdonyvezetőknek. ;)

Én mondom ez a cikk már csak azért is kiváló, mert a hozzászólások gyönyörűen mutatják az ország legnagyobb problémáját: a magyarok balkánt megszényenítő mentalitását.
Itt az ideje rendbe tenni a dolgainkat, ha már így is benne vagyunk a slamasztikában nyakig. Kérem, a Népnyúzás 2.0 legyen már ésszerű!Mai publikációnk blogposztja...
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
Wolfhering 2011.12.06 16:08:20
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: vagy inkább igazodva az igényekhez épüljenek parkolóházak, és mélygarázsok? Ez a rohadt nagy baj anyukám, hogy a sok majom odafenn azt gondolja mindent mindenkinél jobban tud,és nevelni akar. En NEM az állam feladata. Az állam feladata, hogy a nép által megbízott emberek a rájuk bízott tetemes összegekből kielégítsék a lehető legtöbb ember igényét.

ki van fordítva ez az ország! A nyúl viszi a puskát..
A Google nyáron életre hívott közösségi szolgáltatásának használata a legújabb adatok szerint csökken. Piaci részesedése a közösségi megosztásokban a Facebook egy ezrelékét sem éri el. Nézzük, hogy kik is használják?!Nagyításért kattints képre!..
Holnapra megforgatjuk… A hazai rendszerkritika 2. rész Egyre több közgazdász, elemző, szakértő veti föl, hogy a világgazdaságban tomboló válság-cunami nem a kapitalista rendszer működésével együtt járó, és szinte természetes ciklikus krízis, hanem valami gyökeresen új,…..