Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poli27

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Reméljük Tiboréknál nem dúlta fel nagyon a családi békét az agyonnyomott tablet ügye. Levélírónk csalódottsága tök érthető, hogy jogászkodásának van-e valami értelme, azt pedig megpróbáljuk megtudni. Vásároltam 2015.11.08 -án egy LENOVO típusú tabletet a Westendben található MediaMarkt-ban.…..
Poli27 2016.06.06 21:36:27
@nagybalfasz: "Azért nem látom értelmét szemüvegnél sem az ilyen biztosításnak, mert abba is ugyanúgy bele van kalkulálva az, hogy a biztosító jól járjon. Nyilván ha bokszolásra használod, és a biztosító elfelejtette ezt kikötni, akkor megéri neked, de ha átlagosan használod, akkor biztosan többet fizetsz be hosszútávon, mint ahányszor ők fizetik a cserét, javítást.

Biztosítást tipikusan a kis eséllyel előforduló, de akkor téged pénzügyileg padlóra döntő eseményre érdemes. Mert az jó eséllyel életedben nem fog előfordulni, de ha mégis akkor nagy lesz a baj. Viszont szemüveget az életed során 20-30-szor cserélsz, sokkal jobban jársz anyagilag, ha belekalkulálod a költségvetésedbe a baleseteket, mint ha biztosítást kötsz rá."

Nézd nekem 50-60k szokott lenni a szemüvegem, ehhez 4000ft körül van a biztosítás, és ezért ha a lencse sérül 75% os kedvezménnyel kicserélik , tehát a lencse általában 20k akkor 5000ft ért... a szemüveget meg ha elhagyod 50%-ot kell fizetni és csinálnak egy őjat. Mindig kihasználom eme biztosítást, és így 2 év alatt van 2 szemüvegem meg 1x ki tudom cserélni az elfáradt karcos lencsét, és a kutya nem kérdezi pl tényleg elhagytam e, volt hogy abba mentem e a boltba és mondtam hogy elhagytam...
Félreinformált honlapján az Extreme Digital? - oké, nem öröm belefutni egy ilyenbe, de előfordulhat. Elismerik, hogy hibáztak, visszautalást és kedvezményt ígérnek? - szuper! vásárlói szívet melengető, ügyfélbarát magatartás. Hogy mit keres akkor mégis az ügy a Homáron?…..
Poli27 2015.09.30 15:54:49
@Dezsike: Ezért nem tudják az emberek üzemeltetni a klímát mert ilyen fasz tanácsokat osztanak nekik.... a klímát folyamatosan bekapcsolva kell hagyni pláne az invertereset,ugyanis ha ki be kapcsolgatjuk sokkal többet fogyaszt mint ha nem..... arról nem beszélve hogy ha beállítunk egy hőfokot neki azt simán tartja mivel hidegek a falak stb stb... ellenben ha kikapcsolgatjuk akkor mindig felmelegszik minden és sokkal nehezebb lehűteni... nekem 3,5kw inverteres klíma egész nyáron ment és egy 80nm jól szigetelt (A+) családi házat hűtött le kb 3000ft villanyszámlával havonta...
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...