Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gravy_t

0 bejegyzést írt és 1493 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első eset, hogy egy sorozat bemutatójára Európában a nagy amerikai tévéket megelőzve kerítenek sort (pl. Battlestar Galactica), így lesz ez az ABC Body of Proof című szériájával is, amiben Dana Delany egy idegsebészből kórboncnokká avanzsált, lelkileg labilis, de…..
Rendhagyó sorozatba kezdünk itt a szakítóson, ha az olvasó is úgy akarja, akkor minden pénteken közlünk egy folytatást a végeláthatatlan hosszúságú sztorijából. Ilyen sem volt még, most majd lesz, sokfordulós sztori cliffhangerrel a végén.   Sziasztok! Az én történetem…..
Többször emlegettük már a bigott amerikaiak kedvenc gittegyletét, a Parents Television Council nevű szövetséget, akiknek feltett szándékuk, hogy minden, szerintük ledér, erkölcstelen és erőszakos jelenetet száműzzenek a tévéből. A tévésorozatokat hetente értékelő, és minden…..
Bemegy az egyed a Dácsija szalonba, tudják, ez az az olcsó autó, amit mostanában újra kapni. Gyanús neki a román származás, ezért a lelki nyugalma érdekében csinosít. Nem látják? Akkor itt van közelebbről. Szép piros az autó, jópofa a LUMPI felirat, de azért…..
Bigyóblog Ilyen lesz az új Zune 2008.09.08 23:45:00
A Microsoft ma bemutatta médialejátszójának új sorozatát, mely szeptember 16-tól kapható majd a boltokban. A legnagyobb Zune 120 GB-os lesz, de kapható majd 4 GB-os verzió is. Új külső, új színek, új funkciók. Mert a megújulásban a legfontosabbak az új funkciók leszek.  …..
Az internetes vitákat elnézve nagyon úgy tűnik számomra, hogy a vallásokkal, egyházakkal kapcsolatban kétféle álláspont az elterjedt: vagy az ember konkrétan hívő, vagy pedig elszánt szekularista, aki a vallásokat sötét középkori babonáknak, az emberi fejlődés előtt…..
Múltkor Pozsi, most pedig Dark Future írta meg első tapasztalatait a Google böngészőjéről... Két-három nap használat után merészség lenne a Chrome-ról nagy igazságokat kinyilatkoztatni, így jelen értékelésem nem több, mint egy szubjektív gyorsteszt. Mivel a szoftver vállaltan…..
De lehet, hogy Mitnyán-szikláknak is nevezhetnénk ennek a kis magyar Stonehenge-nek az elemeit, mert hogy már az ő idejében is álltak a Kútvölgyi úton. Mostanában azonban újabb menhirek kerültek ki. Kétségtelenül olcsóbb parkolásgátló megoldás, mint a fémoszlopok leásása. És…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
 A Chrome a legszebb, a Firefox a legmegszokottabb, az Opera a leggyorsabb.Test drive következik, a jövő heti program:Hétfő: OperaKedd: ChromeSzerda: FirefoxCsütörtök: IE8 (csak hogy fair legyek)Péntek: szubjektív döntés a Chrome mellett :D, vagy annak elhalasztása.Addig is össze…..
gravy_t 2008.09.07 20:39:07
Autófília Csíkszemeket akarok! 2008.09.07 13:00:00
Jónapokat kívánok! Én rájöttem, hogy elegem van a mai autógyártásból. Nagyon Elegem. Cicaszemek mindenhol, legfőbb érték a CO2 és az NVH. Na de kérem, ki gyárt akkor kívánatos, szép autókat, amire az ember azt mondja: Kuntás!1990-es évek. Aki most olvassa ezeket a sorokat, az…..
Várható volt, hogy John Wells, a Vészhelyzet veterán ura minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a kórházsorozatok nagy öregje méltó búcsút vegyen a nézőktől a 15. évadban, és megpróbál minél több közönségkedvenc karaktert visszacsábítani a sorozatba. Gloria Reuben…..
BuheraBlog Középút 2008.09.06 14:22:00
Az utóbbi napokban jó nagy viharokat kavartak a Google Chrome-mal kapcsolatos biztonsági kérdések. Ma végre volt időm egy kicsit utánajárni a dolgoknak, amihez nagy segítséget nyújtott ez a doksi, amit sghctoma linkelt be egy kommentben. A másik forrás a Chrome alapján képező…..
gravy_t 2008.09.06 21:26:09
ms_mester 2008.09.06. 18:41:35
jó lenne, ha utána is néznél a dolgoknak, mielőtt baromságokkal raknád tele a posodat.

kezdhetnéd mondjuk itt:
www.google.com/chrome/eula.html
---
én azt remélem, hogy a későbbi fejlesztések, bővítések után is gyors marad a króm. arra leszek kíváncsi, hogy ha tényleg lesznek hozzá kiegészítők, mint a fájafokszhoz, az hogy fogja befolyásolni a homokozós felépítést - nem jelentenek-e majd biztonsági rést.
Épp az internet és a számítástechnika világa mutatja, hogy minden rendszernek vannak gyenge pontjai. És mivel az ember fifikás teremtmény, egyes egyedei pedig naggggyon fifikásak, a rendszerhibákat előbb-utóbb megtalálják és kihasználják. Szó szerint élelmes emberek rájöttek,…..
gravy_t 2008.09.06 13:05:34
gravy_t 2008.09.06 13:06:35
:)
József azért fordult hozzánk levelével, mert elege lett abból, hogy az illetékesek nem intézkednek mikor megtehetnék. Előfordul, hogy ott vannak, de nincsenek hatékonyan jelen egy-egy közlekedési szituációban és ez roppant bosszantó tud lenni, mikor esetleg átkelnénk az út…..
Az ugrás után mutatunk pár képet az ötödik évad 7., 10., 11., 13. és 14. epizódjából, amolyan étvágygerjesztés jelleggel. Spoileres képek, óvatosan a klikkolással.         ..
Egy megtört nemzet kíséri feszült figyelemmel az egyre inkább magára maradó Gyurcsány bozótharcát a törpepártját maga mögött tudó mind magabiztosabb Fodorral. Egyre inkább úgy néz ki a dolog, hogy Dávid legyőzi Góliátot. Gyurcsány többször megerősítette azon…..
Hch egyre aktívabban részt vesz a blog palettájának színesítésében, ezúton köszönjük neki. Motoros barátunkról meg elmondható, hogy igazán kreatív elmével áldotta meg a sors. A női fehérnemű ilyen célra való alkalmazását még nem nagyon láttuk máshol. Az alábbi képek a…..
Bigyóblog Nem értem [Update] 2008.09.05 13:15:00
   Tényleg nem értem, miről szól ez. Valakinek valami ötlete?Update: Szóval kiderült, miről szól a videó: a Microsoft 150 gurut vesz fel, akik viszonteladóknál segítik az ügyfeleket a megfelelő számítgép kiválasztásában. Ahogy Seinfeld segít Bill Gatesnek cipőt…..
Asszem blog A Chrome sikere 2008.09.04 22:37:00
Ha a Chrome mögött nem a Google állna, akkor is ennyire sikeres lenne?Vajon futótűzként terjedne-e a neten, hogy van egy olyan új böngésző, amely igaz, hogy még nagyon sok mindent nem tud, de iszonyú gyors? Szerezne-e az első 24 órában egy, négy nap alatt nap alatt pedig négy…..
Gyors. Gyors. Gyors. Könnyű. Kiváló a fájlletöltés-kezelés. Nagyszerű a FF-import. A Google-szolgáltatások támogatása. Kiváló tab-kezelés. Nagyszerű interfész. Persze szokni kell, mint minden újat, de már most érezhető, hogy lehet élni Chrome-mal is. Nagyon hianyzik a plugin…..
A Google új böngészővel állt elő - gyakorlatilag minden újság megírta, amely használ billentyűzetet. A Chrome névre hallgató progi eléggé béta és eléggé gyors, szóval egy próbát megér. Akinél fenn van, egyértelműen ajánlom az 'about:internets' és az 'about:%' parancsok…..
gravy_t 2008.09.04 20:39:15
sajnos ez most mellément:
www.google.com/chrome/eula.html

idézen a _teljes_ 11-es pontot:
"11. Content license from you

11.1 You retain copyright and any other rights you already hold in Content which you submit, post or display on or through, the Services."