Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rachel Cohen

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
Rachel Cohen 2012.08.01 09:35:17
@ByA: Gúnyolódj csak a Schindleren te fasiszta féreg, hogy Pistája. De ő legalább hős volt, nem egy putris kis náci mitugrász, mint te!
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
Rachel Cohen 2012.06.07 16:39:48
A hét elején jelent meg a Nemzeti alaptantervről (NAT) szóló kormányrendelet, így eldőlt, hogy szeptembertől milyen tantervhez igazodhatnak a pedagógusok. Bár az alaptanterv számos alapvető változást hoz magával, a leghevesebb reakciók mégis egy látszólag marginális ügy, az…..
Rachel Cohen 2012.06.06 15:09:17
@Csucsundra: Ezt tudjátok csak rohadt nácik. Burkoltan zsidózni meg uszítani.
Rachel Cohen 2012.06.06 15:14:29
Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek. A pusztaottlakai önkormányzat nem ad ki információt, Simonka pedig - aki Pusztaottlaka polgármestere is egyben - nem cáfolja egyelőre,…..
 ..
Rachel Cohen 2012.05.04 15:03:42
@Chornya Cholmi: Bejön a csaj, mi? :)))
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
Rachel Cohen 2012.04.29 19:39:46
@okosallah: Fúj. Undorító képek. Na oda kellene ledobni egy atombombát! Akik pedig ezt propagálják egyértelműen az emberiség ellenségei és nem valók élni.
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
Rachel Cohen 2012.04.10 11:59:17
@TrueY: Pontosan olyan ez, mint a politika. Húsz panelproli vagy kannásboros skinhead lenyomja tizenkilenc adjunktus akaratát.
tampi 2012.04.01 22:56:00
      „ – Mit fogunk csinálni? – Kérdezte Pauline. – Mit tehetünk?”…..
Rachel Cohen 2012.04.03 15:32:15
@blacklord: Pontosan. Mindig ezek a rasszista disznók döntik romba az országot. Szegény romák meg nélkülöznek, mindig őket ostorozza a sok tudatlan.
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Rachel Cohen 2012.02.16 23:13:48
@flugi_: Engem nem zavar, ha te becsukott szemmel jársz. De ne feledd: attól még, hogy egyén eloltott lámpással jár az emberek közt, még nem fog tovaterjedni a sötétség. Szemben az égő lámpával, hiszen az fényével felgyújtja a többiek szellemét.
Rachel Cohen 2012.02.18 22:47:25
@flugi_: De olyan pont nincs, hogy gonoszzsidók. Gonosz emberek vannak. Nem tudom minek kell kiforgatni a másik ember szavait. Hová vezet ez a zsidóellenességed? Olyan leszel már mint a saját gyermekét gyűlölő és kitagadó apa. Minden vér hazaszáll és nem marad elég erőd a meglátásra.
 Egy heroinista naplója (Ben: A Heroin Addict's Diary) from buzase on Vimeo.Ben Rogers egy tipikus középosztálybeli családban nőtt föl. Iskolás korában kórista volt, szerette a családi nyaralásokat, és imádott krikettezni. Ez az idill szép lassan rémálommá változott, ahogyan…..
  Jaj, jaj és jajjj. Megismeritek? Ő az a kedves kisfiú, akit elfelejtett a családja magával vinni... A Reszkessetek betörők hőse Macaulay Culkin. Nincs jó bőrben, az egészen biztos. Néhány hónapja ért véget hosszú kapcsolata Mila Kunis modellel, de úgy tűnik, ez…..
Mandiner blog Bántó 2012.01.19 07:01:00
Fotó: Reuters   Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
Rachel Cohen 2011.12.20 15:21:57
@lafatyolokft: Nagyon fontos, hogy ilyen jószívű emberek segítsék népünk sikeres terjeszkedését. Goj létedre szépen írsz.
Sokkal több ilyen rendes jóravaló ember kellene a világba, boldogság és béke szállna az emberekre ha nem ellenkeznének és mindenki ilyen szépen mosolyogna ránk.
Kurjongatnak a kurucok, feljelentettek egy énekest. A Dopeman művésznévre hallgató gengszter-rapper bazmegol az egyik számában, plusz idéz a Kölcsey Himnuszából, bár ezt nem Erkel zenéjére teszi. A kurucok feljelentése, nemzeti jelkép megsértésének vétsége miatt, nem meglepő. Az már inkább, hogy az…..
Rachel Cohen 2011.12.16 09:38:43
@Szíjj ártó te hazug disznó!: Kész szerencséd, hogy nem az USA-ban születtél, ahol még a fék is sávos-csillagos leveleket növesztenek és a kisállatokat is nemzeti színekbe öltöztetik.
Ott még az ereidet is felvagdosnád a nemzeti öntudat sokkoló sulykolásától.
Mondjuk kell is, ha folyton ölni küldenek idegen országokba...
Már sokszor nekifutottam ennek az írásnak, de soha nem jutottam a végére – de még a közepére sem. Elsősorban azért, mert az első mondatok visszaolvasása után már éreztem, hogy ezer sebből vérzik; nem érthető, félreérthető, vagy egyszerűen csak hamis. A dilemma ettől…..
Rachel Cohen 2011.12.14 16:27:47
Rachel Cohen 2011.12.14 16:37:08
@egerészölyv: Én nem tiltottam be semmit.
A Honvédelmi Minisztérium szeptember 19-én közölte, hogy 30 UH-1N-es helikoptert kap hamarosan a magyar honvédség az Egyesült Államok hadseregétől. Tájékoztatásuk szerint az amerikai haderő összesen 89 helikoptert von ki a hadrendjéből, ezeket ingyen vagy kedvezményes áron…..
A Télapót a Best Buy-nál idén ott ütik, ahol a legjobban fáj. Legújabb reklámkampányukban ugyanis a műszaki áruház különböző karácsonyi akciói veszik fel a versenyt a nagyszakállúval, méghozzá elég meggyőzően. Legyen szó a 100 dollár alatt kapható műszaki kütyükről,…..
Rachel Cohen 2011.12.14 12:23:16
DopeManTV Bazmeg Pataky! 2011.12.13 00:42:00
 A vasárnapi RTL Híradóban "sztárok" véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy…..