Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hetpettyes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Lehel piacon is láttam vargányát, de az én adagom ezúttal Debrecenből érkezett (Mautner Zsófi közvetítésével Pataky Pétertől), szerintem ezzel a gombával csak valami nagyon egyszerűt szabad csinálni, hogy érvényesüljön az íze.  Nem recept ez, inkább csak egy…..
Gábor hiábavaló küzdelmet folytatott Lisztferihegy személyzetével, hogy ugyan tolják már be a poggyászkocsikat, mert ő nem mehet ki értük. Mint kiderült, véletlenszerűen döntik el a hordárok, mikor hoznak legközelebb, vagyis magyarul akkor, amikor valamelyikük észreveszi a…..
Összesen három összetevő kell hozzá, és szerintem egy teljes értékű, izgalmas, férfias, de mégis egyben nőies és tavaszias vacsora. Az elkészítési idő sem több 20 percnél, és még edényből se kell sokat piszkolni, összesen egy serpenyő elég. Ami kell: -egy jó steakhús…..
Hetpettyes 2012.04.21 20:52:31
@kerdesek05: ez engem is erdekelne (serpenyo nelkul). Meg ha valaki tudja hol lehet tisztesseges aron (es az mennyi) barany bordat kapni (nem birkat, olyan kis konnyu francias cuccost)legyen kedves...