Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venosan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
venosan 2012.04.02 13:53:45
@Enrico72: Kis feledékeny! A DOKTOR-t lehagytad! :-)
Mi lehet az az ital, amivel bizonyosan meg lehet valakit hánytatni? Sokaknak ez a kanalas orvosság (amit én mondjuk jó perverzhez méltóan imádtam), másoknak a krétareszelékkel teleszórt kávé, amit előszeretettel fogyasztottunk iskolai hiányzások elősegítésére. De vannak, akiknek…..
venosan 2009.08.12 21:55:00
@Funkerman:

De sok marhát majd fog! :))))
Magyaridióta Isten barmai 2009.06.12 14:33:00
A kép innenRákerestem a humor, humorérzék szavakra a Bibliában, de nem találtam benne. Rákerestem a jókedv szóra, az benne van többször is, de tiltó vonatkozásban nincs. Fellélegeztem. Tehát a Szentírás nem tiltja a jókedvet, a humorizálást. Helyes. Akkor vajon mi okozza, hogy a…..
venosan 2009.06.12 17:11:33
@szárny:

Én nem avval nem értek egyet, mint azt már fentebb is jeleztem, hogy "kikéritek" magatoknak az efféle hangnemet, ez valahol jogos, de ha azt közel hasonló hangnemben teszitek, akkor mi különböztet meg titeket, és a mocskos szájú vallástagadókat?
venosan 2009.06.12 17:39:19
@szárny:

1. Az inkvizíciós beírás tuti nem én voltam! :D
2. Az, hogy nem Te/Ti kezdtétek nem jelent semmit, mert ugye itt arról van szó, hogy "... ha megütnek jobb felől, tartsd oda a másik orcádat is..." és nem arról, hogy no ha nekem estél akkor én is jól pofánváglak. Legalább is az ismereteim szerint, de persze lehet, hogy voltak változások az utóbbi időben!

venosan 2009.06.12 22:03:12
@szárny:

"Teccik azér', hogy elénk álltok, pofán köptök; majd, ha minket elkap az indulat és visszaköpünk, rögtönnyavalyogni kezdtek, hogy gyűlölködünk... És olyan ájtatos szemforgatással, amilyet csak egy virtigli kiképzett ateista tud."

Elmondom még egyszer /ugy a 40. és 50. komment körül már egyszer leírtam/ mert engem ma megszállt az angyali türelem: Ti - többek között annyival is különben vagytok a "virtigli ateistáknál", hogy nem kap el az indulat, nem köptök vissza, ellenben ... jobb orcád megütése után odatartod az fejed ballik felét is...!!!!
Persze lehet, hogy nem, és marad az általad megjövendölt visszaköpés. No de akkor mennyivel vagytok különbek /mély tisztelet a kivételeknek/ a fentebb említett nekem oly tetsző "virtigli ateistáknál"???
A Thököly út az én idealizált városképemben mindig egyfajta második Andrássy út volt, már amennyiben annak Kodály köröndtől kifele eső szakaszára gondolok: kétoldalt fák, a kerítések mögötti kertekben tornyosuló villákkal, díszes bérpalotákkal. Csak hát az idők során elkopott a varázs, a város és a…..
Új sorozatot indunk a blogon, mindenféle réges-régi kütyüt/műszaki terméket elevenítünk fel. Az első posztban a tévékről lesz szó.Mint sokunknak ebben az országban, az első tévénk (illetve szüleimé) egy Junoszty volt. Ha jól emlékszem, barna színű, nagyon pici (mint az…..
Magyarországnak befellegzett. Lassan utcáinkat ellepik a hirdetmények: aki utoljára megy ki, kapcsolja le a lámpát. Sorolhatnám a jeleit a fenti állításomnak, de ehelyett csak egy aspektuára térnék ki. Az egészségügyre. Mert mivé lesz egy ország, ha már a gerincműtétet is TV-n…..
Alkotmányos berendezkedéstől függetlenül a mai napig a legtöbb országban az államfő egyben a hadsereg főparancsnoka is. Ezúttal nem részletezzük, hogy ez jelenleg milyen tényleges vagy szimbolikus jogkörökkel jár, de képzeljük csak el Sólyom Lászlót lóháton (aki maga is sokat…..
Mi szegény lúzerek vagyunk, hiszen maximum csak Aggtelekre tudunk elmenni, hogy 20 éve ugyanazt a Vangelis számot meghallgassuk a nagy teremben. Meg öt percenként ránk szólnak ne taperoljuk a cseppköveket mert megállnak a fejlődésben mint a kis cserkészek a melegfelvonulás után.…..
venosan 2008.08.26 08:26:15
Mindfield · quahoghun.myminicity.com/ 2008.08.25. 22:47:15

..."Nem megmondtam, hogy ...?"

Az emigyen kezdődő mondatok nem lehetnek, mert ez jogvédett! Emlékezz csak!

" - Nem megmondtam, hogy bontott-csirkét hozzál! Boooontottcsirkét, Boooontottcsirkét, Boooontottcsirkét...." :-))

Bocs! Ilyenek a reggeli gyógyszerosztás előtt jönnek csak ki belőlem, azután megnyugszik a beteg. :-)

Van valami bájos abban, amikor a nagy öregek bevallják, hogy bundáztak. Mindegyikben van egy adag meg nem értett sértettség. Albert Flóri (az aranylabdás) kikérte magának, hogy baszogassák, pár eladott meccsért. Mert, hogy a közönség akkor őrjöngött, amikor a Szikla kezének…..