Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FILTOL

50 bejegyzést írt és 5291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AgrárTSZBárók, erdészmaffia, vízügyesek, szántóbányászok! És a körülöttük létrejött, "beszállítói hálózat",  mérnök maffia. Figyelem!!! Eljött a pillanat, amikor a közösből nagyon meríthetünk,  jól megfogalmazott lózungokkal biztosíthatjuk a hatalmunkat, pozíciónkat újabb minimum 40 évre…..
FILTOL 2022.08.02 07:21:37
@gigabursch: köszönöm a pontosítást.
FILTOL 2022.08.05 13:48:42
@gigabursch: az erdeszmaffia el is indult.

A Kormány 287/2022. (VIII. 4.) Korm. rendelete

csak a jegyzokony kedvéért
A közvélekedés szerint Frei Tamás az emlékezetes moszkvai riportja után a médiában ellehetetlenült, ezért pályát kellett módosítania...
A honfoglaláskori magyar fegyverzet Az alábbi grafikán egy honfoglaláskori magyar harcos látható – régészeti leletek és írott források alapján. Legfőbb fegyverei a visszacsapó íj és a szablya voltak.   A visszacsapó íj nagy szakértelemmel, természetes anyagokból, fáradságos munkával készült. Nagy…..
Ügyes taktika elhinteni választások előtt a külföldi beavatkozás lehetőségét, hiszen több haszonnal is jár a politikai szereplők számára. A magyar kormány ki is használja ezeket, igaz, ezekben vannak olyan veszélyek, melyek rossz irányba terelnék a társadalmat a politikai megmérettetés után. Eleve…..
Reggel, még félálomban pillantottam meg a brit Vogue címlapját, melyen sötétbőrű modellek láthatók. Pontosabban nem láthatók. Persze, félálomban még nehezebb az észlelés, de amint elkezdtem olvasni a kommenteket a 24.hu cikke alatt, láttam, hogy az emberek első reakciója ugyanaz, mint az enyém: mi…..
Az amerikaik csupán öt százaléka tervezi, hogy a következő autója elektromos lesz.A Deloitte rendszeresen publikál tanulmányokat az autóiparral kapcsolatban is, az idei “2022 Global Automotive Consumer Study” rengeteg kérdésre kitért. Digitalizáció, előfizetéses modellek, fizetési hajlandóság…..
FILTOL 2022.01.13 16:47:41
Az Olaf Scholz kancellár által vezetett új kormánynak tervei vannak – amiket máris próbára tesznek. A London-München Lufthansa-járat stewardesse egy nagyon kicsi, sárga csomagolású csokit adott nekem – a szokásos ellátmányt. Amikor látta, hogy egy hosszú, német nyelvű dokumentumon próbálom átrágni…..
Az első magyar alapítású férfi szerzetesrendet, a Pálos Rendet, Boldog Özséb esztergomi kanonok hozta létre 1250-ben. Özséb hat remetetársával, a Pilisszántó és Kesztölc között fekvő Klastrompuszta helyén fölépített Sancta Crux (Szent Kereszt vagy Keresztúr) nevű monostorban tevékenykedett. A rend…..
Schmidt Mária nyílt levele Sólyom Lászlóhoz „…és odahelyezte az Éden kertjének keleti oldala felől a kerúbokat és a villogó lángpallost, hogy őrizzék az élet fájához vezető utat” (Ter. 3,24) és Schmidt Máriát a Terror Háza elé… Az örökérvényű igazságok időszerűségbe áthajló mulandóságai…..
Sokan tekintenek a mai napig rajongásuk tárgyként a kétütemű, füsteregető, csettegő-csattogó segédmotoros kerékpárokra, vagy ahogy a szakzsargon nevezi SMKP-okra. Mára kevés üzemképes egyed maradt, pedig a viszonylag egyszerű technika sokáig bombabiztosnak bizonyult, ám a 21. századra inkább…..
Minden „vezérlő tábornoki” ambíciójú politikus, - így Orbán is - nem piaci-alapú, hanem gazdaságon kívüli logika által uralt „Hadi Államot” akar létrehozni. Olyan erőközpontot, amelyben a vezér, a „főni” parancsai alapján működik, illetve a működés látszatát mutatja. A városiasodás, a polgárság…..
Egy magamfajta, 50 feletti öregecskedő csatamén álmélkodva figyeli azt a hideg, bizánci stílusú leszámolást amit a DK művel az úgynevezett ellenzék, úgynevezett baloldali térfelén. Harminc évvel az úgynevezett rendszerváltás után, a magyar baloldal egyszerűen nem tud megszabadulni a kommunista…..
FILTOL 2021.10.17 19:15:40
@dare: pedig itt őszinte lehetsz.
FILTOL 2021.10.17 22:26:55
@Ekrü: azert ahhoz kell tehetseg, hogy az ellenzeki pártok szerveznek maguknak egy előválasztást, aztan meg azon is vesztenek...
FILTOL 2021.10.17 23:12:00
@_atpijkamo_: Fletone annyira lett felretolva, hogy a legnagyobb frakcioja lesz valoszinuleg. majd Faszbukozhat MarkiZaji mint Geri, valodi munka helyett. Azt Drazse intezi..pl.
Heteken keresztül csak figyeltem, mi történik az előválasztás egyes fázisaiban, mi lesz a főpolgármester sorsa (és ki határozza meg azt, haha), illetve egyáltalán, mi fog kiderülni, miként állnak most a dolgok Magyarország ellenzéki "szubkultúrájában". Arról írtam már, hogy ha a tóthcsabák világa a…..
FILTOL 2021.10.14 19:13:30
FILTOL 2021.10.14 19:16:24
Nagyon régen nem irtam ide, most is csak egy gyors kérdést tennék fel Kálomistának. Amikor most áldozat pózban fetreng, mint a lyukas zoknis Hadházy a tv székházban, és picsog mint egy woke-os snowflake, közben vajon eszébe jut a Kojot c. film? Amit ő maga süllyesztett el, producerként ... Pedig az…..
Az online frissítés egy fontos érv a Tesla mellett azoknak, akik értékelik az autók folyamatos szoftveres "karbantartását" és az utólag is bővíthető funkciók és szolgáltatások lehetőségét.Ez a lehetőség, amely a Tesla esetében magától értetődő volt lényegében a kezdetektől fogva, mára utat talált a…..
Szeret nagyokat álmodni Orbán Viktor, de sokszor rémálmok válnak ezekből. Ilyen volt a Budapestre tervezett olimpia ügye, és nagy valószínűséggel ilyen lesz a kínai Fudan Egyetem fővárosi kalandja. A kormányfő nagyon nem szereti, ha bárkik is beleszólnak a döntéseibe, de azt különösen nehezen…..
Már évszázadok óta tart a hajsza Árpád sírja után. Laikusok és tudósok, történészek, régészek, műkedvelők és amatőrök vadásztak a honfoglaló fejedelem végső nyughelye után. Bármilyen furcsának tűnik, de egyetlen forrásunk akad, amely beszámol róla. Anonymus gesztája a következőképpen fogalmaz:…..
A berlini egyetemi menzákról majdhogynem száműzik a húst. Hogy miért? A diákszövetség képviselőjének nyilatkozata szerint a diákok nyomására, akik többször jelenzték, szeretnék, ha a menzák klímabarátabb módon működnének. Ezért az őszi szemesztertől kezdve a húsételek a kínálat csupán 4 százalékát…..
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
FILTOL 2021.08.01 09:16:29
Számos olyan eseményt tartunk számon népünk történetében, melyek tévesen rögzültek a köztudatban, holott ezekről már évek, sőt évtizedek óta tudni lehet, hogy alapvető tárgyi tévedéseket tartalmaznak. Az, hogy ezek a tévhitek mégis miért rögzültek rosszul a történelemkönyvekben, arról megoszlanak a…..
A szülői gyászt tekinthetjük-e elegendő felelősségvállalásnak egy gyermek baleseti halálában? Lefolytatható-e jogi eljárás így minden baleset esetén? L.L. Junior rapper a hároméves kisfia halálával járó balesetet követően megvonta az anyától a másik, nagyobbik fiuk láthatási jogát. Írásom egy…..
"Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése." - írta a…..
FILTOL 2021.07.11 22:55:33
@LebensraumamOsten: probald meg, ott fogtok logni az andrassy uton a kandelaberen csicska szar.
FILTOL 2021.07.11 22:57:04
@Arcade Macho: eddig azt hittük buzinak lenni pride dolog, most meg ha ugy hivjak oket behisztiznek, korcs köcsögök
A 444.hu hívta fel a figyelmet azokra vérlázító cikkekre, amelyek a baranya megyei újságban jelentek meg két napja. A beszámoló magáért beszél, ahhoz nem is lehet többet hozzátenni, de egy szempontra talán mégis érdemes felhívni a figyelmet. A Wikipédia összefoglalója szerint „Az emberiesség elleni…..
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
FILTOL 2021.06.21 11:17:14
@Fánkevő Fáncsi: tudod azért unalmas, mert a Fletóék, segítek a gyurcsány és kurvái kormány PPP autópályái több mint 2000 milliárdba került és még fizetjük pár évig, az ÖSSZES stadion 330 milliárd. ugyhogy kussoljatok...
FILTOL 2021.06.21 11:18:24
@kárárámaispj: az unokaöcsém most ugrott 1968as vilkágcsúcsot a minap OB-n...
Mielőtt nagyon mélyen elkezdjük beleásni magunkat a témába, szeretném lelőni a poént rögtön az elején, és elsütni a jolly joker mondatot: ATTÓL FÜGG. Na de mégis mitől, és ténylegesen milyen számokkal lehet kalkulálni? A kérdés összetettségét már csak az is mutatja, hogy nem mindegy,…..
FILTOL 2021.06.19 22:40:52