Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CyberChild

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nemrégiben jól öltözött diákokkal fényképezkedett, akik még véletlenül sem tűntek romkocsmatöltelékeknek - milyen véletlen, hogy mindezt mégis egy romkocsmában tette. Micsoda horrorisztikus vízió: a miniszterelnök és néhány Fidelitasos mintagyerek…..
CyberChild 2012.12.22 20:07:37
@stim: "Akkor leszel felnőtt ha felelősséget is vállalsz. Neked nem JÁR minden autómatikusan ez egy tévedés. Mindent azért kapsz mert valamit adni kell cserébe. Semmi nincsen ingyen. Örülj neki, hogy azt..."
Kicsit továbbgörgetve, amit mondasz: a nem kiscsávóknak meg kötelességük olyan rendszer fenntartása, amely megadja a lehetőséget a jövő generációinak arra, hogy kibontakoztathassák képességeiket, amibe az is beletartozik, hogy a tehetséges szegények esélyt kapjanak, nem okvetlenül úgy, hogy életüket jelentős anyagi teherrel (diákhitel visszafizetése kamatostul) kezdjék. Mert aztán visszakérdezhetnek, hogy mit tettél azért, hogy majd ők meg eltartsanak Téged, amikor idős emberként rászorulsz.
CyberChild 2012.12.22 20:16:56
@csapos1: "csak annyi pézt kellene egy főiskolásra külteni, amennyit egy focistára költ a fidess"
Nem érted Te az összefüggéseket! A jó focista termelőerővé válik, ez az ország felvirágoztatásának alapja. Képzeld el, hogy a magyar foci megint szép lesz, régi, méltó hírnevéhez. Lemosunk minden gyalázatot, az egész nemzetet meg eltölti a büszkeség, lelkesedés, és dolgozni fog ezerrel, akár ingyen is. Matolcsy szégyelni fogja kishitűségét, mert így, a meccsekről visszatérve a munka világába nem 202x-re, hanem két év alatt elérjük a fejlett országokat minden mutatóban. Na, kezd derengeni ?
Most tényleg, emlékszik valaki olyan esetre, hogy Orbán Viktor külföldön volt, és ahol tárgyalt, részt vett, érdekeinket védte, végül Magyarország számára hátrányos döntés született?Nem, ilyen nem volt. Egyszerűen a személyes megjelenésének varázsa, a tárgyalástechnikája…..
CyberChild 2012.11.24 20:58:13
@Önnek megyünk: "Akkor meg végképp kinyílik a bicska az ember zsebében, amikor valaki ennek tapsikol is, mondván, hogy így majd az általa gyűlölt politikus nehéz helyzetbe kerül, és ez milyen jó. Igaz, hogy ennek az ország látja kárát, de"
Lapozz vissza egy kicsit az agyadban: amikor Gyurcsány összpárti kerekasztalt hívott össze az első válság kitörésekor, ki nem vett részt csuklóból? Na, ki ? Inkább dögöljünk meg...Hát ilyenek vagyunk mi magyarok, félázsiaik, ahogy kedves vezetőd mondta.
Pézsma Lehetett volna más 2012.11.18 18:23:55
Az, hogy mostani döntésével LMP nagyjából kivégezte magát, még nem feltétlenül jelent nagy veszteséget az ellenzéki összefogás számára. Az Együtt 2014 megúszta például, hogy az ökopárt saját belső feszültségeit hozzájuk importálja. És mivel még pozitív válasz esetén…..
CyberChild 2012.11.19 08:53:12
@Szevasztok: "Magamat baloldalinak tartom, és az LMP vezetésében nem tudok senkiről, aki igazán jobboldali lenne." (Schiffer A. tegnap esti nyilatkozata)

"Ebből hogyan lesz jobboldali szavazókat begyűjtő párt? Ehhez minimum egy "Fidesz 1993" fordulat kellene..."
Hogy ki mit mond magáról, Magyarországon nem igazán releváns. Jobboldalinak mondott Fidesz kommunista intézkedésekkel operál, magát baloldalinak mondó MSZP jobboldalon bevett gazdasági programpontokat mutogat. Vitya is megmondta: "Ne azt nézzék, amit mondok.."
De amire céloztam az az, hogy a magát baloldalinak tartó Schiffer Sólyom nagy híve volt, és például Sólyomról nehezen tudom most elképzelni, hogy lemenne kutyába, és Orbánra szavazna. Lehetnek pár ezren még ilyen erősebb gerincű vagy valamilyen konzekvens gondolkodással bíró jobberek, akiknek Bajnaitól elzárkózás elegendő hívó szó. Az öko- meg zöld jelzőktől függetlenül.
CyberChild 2012.11.19 09:57:32
@Szevasztok: "De pusztán attól hogy az LMP LEHETNE egy ilyen, attól még nem lesz AZ. Legalábbis nem 2014-re..."
Osztom a véleményed. A normális jobboldal (ahogy nevezted) meg várat magára a megjelenéssel (rosszmájúan: hallgat mint sz@r a fűben, pedig egyre inkább úgy látom, hogy nélkülük nem lehet Viktort elhajtani.
CyberChild 2012.11.19 11:13:26
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Amíg Bajnai az MSZP-vel Gyurcsányostul Kuczéstul jelenti az összefogást mégis mit vártál a jobboldaliaktól ?" Azoktól, akik Orbán fanok, semmit. Akik Jobbik hívők, semmit. Akik elégedetlenek Orbánnal, nyissák ki a szájukat, szervezzenek olyan jobboldali mozgalmat vagy pártot, amely mögé a Gyurcsány- meg MSZP-fóbiások felsorakozhatnak. Ennyi. Egyébként marad a csend és hullaszag. Háttérben meg Viktor vigyorog.
A KARD LMP: jön a borotvaél 2012.11.18 14:59:00
Fabius barátom a Varánuszon már temeti őket, turul_2k2 a Mandineren viszont irányváltást vizionál. Valóban, van még lépéslehetőség a játékban, még ha elég nehéz is elhinni a csapatról, hogy képes meglépni. A Mandiner szerzője által felvetett jobbközép irányváltás ugyanis…..
CyberChild 2012.11.18 22:24:58
@preddy: "Schiffer, valljuk be, származása miatt nem lesz választás a kiábrándult Fidesz-KDNP szavazóknak! Egyszerűen nem olyanok, finnyások.."
Akkor pedig az LMP-nek annyi. Egyetlen lehetőségük, hogy innen nyerjenek új szavazókat, különben mennek a levesbe. Ha mégis sikerül, akkor ez lesz a legfájdalmasabb rajzszeg Orbán fenekében, Bajnaiék meg még jól is járnak.
CyberChild 2012.11.18 22:41:26
@mg007: "Aztán ideális esetben az új LMP felzabálná a fidesz bal felét, míg a Jobbik a jobb felét és jönne végre az új generáció a sok levitézlett komcsi helyett."
De az eset ritkán ideális, és kellemetlen az ébredés bilibe érő kézzel..-))
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
CyberChild 2012.11.18 21:24:14
@Disintegrator Rising: "úgy tűnik ma kiderül, hogy valójában az index bloggerek 99%-a maszopnyik :)"
Azért jó látni, hogy van egy-két üde kivétel...-) Macisajtot hiányolom, dehát őt kilőtték, mint Semjén Zsóti a szalonkát. Amúgy baj lenne ez a 99%? Az MNO fórumon még jobb arányokat láthatsz, az egészséges beltenyészet ott is dívik.
CyberChild 2012.11.18 21:30:20
@Arch$tanton: Csak kérdezem: eddig nem volt preferált pártod ? Most győzött meg az LMP, hogy rájuk szavazz?
CyberChild 2012.11.18 21:39:26
@ColT: "Kár, mert sajnos még mindig ez a legvállalhatóbb párt ma itthon... DK? Jobbik? :D MSZP? LOL."
És a Fidesz az smafu ? Az emberek szeretnek a győzteshez húzni..-))
Hát itt a következő csomag. Bankadó örökre - ne legyen már vita, hogy mikor lesz megszüntetve. A társasági nyereségadó 50 százalékos kulcsa nyilván jótékonyan hat majd a befektetői tőke további özönlésére. Ma csak az energiaszolgáltatókat érinti, de holnap talán más…..
CyberChild 2012.11.17 21:41:37
"Nincs határa az ostoba, önemésztő gazdasági és politikai döntéseknek, a kocka réges-rég el van vetve, nincs visszaút, csak előre lehet menekülni. Józan megfontoltságot, ésszerű belátást, az ország érdekét szolgáló politizálást már nem várhatunk ettől az embertől.

Sírba fogja vinni Magyarországot."

Jó posztot írt Poldi bá. (Orbán hívőknek vigasz: a vélemény szabad...és szubjektív)
Tetszik vagy nem tetszik: Orbán a rendszerváltás utáni időszak legmeghatározóbb politikusa, és politikusként még mindig viszonylag fiatal. Hosszú pálya áll előtte, s a korszak legfontosabb politikai szereplőjeként kerül a magyar történelembe. Egyszemélyes záloga a Fidesz megkerülhetetlenségének, ő a kovász, ami összetartja a jobboldalt. (Jobbik kivételként erősíti a szabályt.) Igazi karizmatikus egyén, akiért tábora jó része rajong, vagy legalábbis vakon követi. Nagyon érzi, milyen érzések vezérlik a magyarok jó részét, mivel lehet lelkükhöz közel kerülni, s tud játszani az érzelmekkel az értelem fölé emelve azokat. Minden lehetősége megvolt arra, hogy Magyarország nagyjai közé kerüljön, mint nagy államférfi. A kor lehetőséget adna, hogy egy új Széchenyi felemelje hazáját. Egy baj van: ő sem nem államférfi, pláne nem Széchenyi nagyságú. Hiányzik belőle az alázat legkisebb szikrája, a másik iránti tisztelet, a nagyvonalúság, az önzetlenség, a haza igazi szeretete. Antidemokrata, kompromisszumokra képtelen, örökös harcban álló kisnapoleon. Még hosszú évekig fogjuk "élvezni" áldásos ténykedése következményeit. És míg él, Magyarországon nem lesz közmegegyezés és nyugalom.
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
CyberChild 2012.11.12 21:33:09
@vakapad:"Gyurcsány még korábban azt mondta Gergényinek, hogy minden alkotmányos eszközzel védjék meg a rendet. Látván a mai
megnyilatkozásokat, nem kellett volna. "
Tök mindegy.Ha nem tette volna, akkor most azért vádolnák. Amúgy a Fidesz gyűlés végén a kedves vezető villámgyorsan elinalt a páncélozott BMW-n, nem figyelmeztette a hallgatóit a gyors távozásra. Ellenben a rendőrség felszólította a tömeget a helyszín elhagyására. Persze jöttek a fényképezők, meg a kiváncsik és egyebek, mert mekkora buli a jobbikos csőcseléket nézni, amint hergelik a rendőröket, meg elkötött tankon furikáznak. Aztán csodálkoztak, hogy seggbe lőtték őket. Persze tudom: Gyurcsány szervezte az egészet, ezt minden igazmagyar láthatta.
A KARD Már rólatok szól 2012.11.04 09:13:39
Volt egyszer egy párt. Fiatalok voltak, tele változtatni, a begyöpösödött, megújulni képtelen kommunista rendszert leváltani akarással. Sokszor nemcsak igazuk volt, de igen frappáns módon találták fején a szöget. Szerethetőek voltak, sőt, talán az egész palettán a leginkább azok (mondta akkor már…..
CyberChild 2012.11.04 21:58:16
@Brendel Mátyás: "egyébként az, hogy valaki megöregszik, változnak a nézetei, az természetes, nem ez a baj"
Főleg, ha jó irányban..-))Szerintem meg az ember nem cserél világnézetet, még akkor sem, ha öregszik. Ha mégis, akkor mi a garancia arra, hogy legközelebb nem cserél köpönyeget. Szóval a világnézetet változtatók nem valók vezetőknek ugyanis vagy rosszul ítélik meg a világ dolgait, vagy arra fordulnak, amerről a szél fúj.
CyberChild 2012.11.04 22:00:38
@ormány triktor: Örülök, hogy kitisztult a kép..-)))
CyberChild 2012.11.04 22:08:51
@dr kíváncsivagyok:" A 700 ezer "konzoltáns" visszaküldő ...
Az 1 millió 300 ezer hívő
Ezek persze fedik egymást !"
Nem 100%-ban fedik egymást. Sosem fogod megtudni, hogy mit küldtek vissza, hány olyan cetli volt, amelyen nem értettek velük egyet. De jó kommunista módra, azt is a saját javukra írták.
Teadélután Mire várunk még?! 2012.11.02 01:53:45
Van egy helyzet. Az a helyzet, hogy a jelenlegi kormányzat a jobboldali szavazókat már elég régóta nem tudja képviselni. A Fidesz-KDNP koalíció állítása szerint válságban próbálja a kikötő felé kormányozni az országot - és ehhez képest, mint mondják, gazdaságilag jól is…..
CyberChild 2012.11.02 21:04:55
@Anyámasszony_sanyija:Remélem, fizetni is fog. Csak kigyúrt álat olyan kategorikusan kijelentette, hogy aki nem dolgozik, az haljon éhen, nem részletezve a nem dolgozás okát. Aggódom érte..-))
CyberChild 2012.11.02 21:16:27
@Anyámasszony_sanyija: A minimálbéres bejelentés meg a majdani nyugdíjának ellopása, az éhhalálhoz sem elegendő minimálnyugdíjat eredményezve. Az ellátatlan idősek tömege kb. 10 éven belül megjelenik, agyonnyomva a táesadalmat. Persze a kormány előretekintő volt: ma már alapköteleségünk szüleink eltartása.
Méghogy a Fideszé lenne a köztévé? Ugyan már! Hát mi köze lehet a kormányhoz annak a médiumnak, ami az elmúlt idők legjobban felépített ellenzéki propagandáját viszi végig? Igen, az éhségsztrájkolók kidobása. Gondoljunk csak bele. Itt egy olyan megmozdulás, ami tavaly év…..
CyberChild 2012.11.02 19:16:41
@magyar-magyar szótár:"Még szerencse, hogy vannak ilyen normális, nemtúlkönnyen befolyásolható emberek egy páran a nagyjaink között, mint Lomnici"
Akkor megnyugodtam, hogy nem Te retusáltattad ki, mert hosszú agymenésed olvasván még ez is felrémlett.
November 1-ről 2-re virradó éjszaka a TV székház előtti demonstrációt erőszakkal felszámolta a biztonsági szolgálat. A két ott lévőt kirángatták, a dolgaikat felforgatták, összetörték. A rendőrség csak nézte. Ez a kiváló időzítésű, sunyi eset újabb bizonyítéka az…..
CyberChild 2012.11.02 18:54:29
@Kara kán: Oszt fölhívták a Ducét, hogy visszamenőleg masírozzon Rómába...lapozd egy kicsit a történelemkönyveket !
CyberChild 2012.11.02 19:03:00
@MACISAJT: U.I. Ja és nagy navarro balázs volna a "tiszta kezek"..:D
Aha.
Hát, ha Papcsákra gondolok, akkor igen..:D
CyberChild 2012.11.02 19:05:18
@HgGina: És a cionizmus mivel kezdődött ? csak azt ne mondd, hogy Ádámmal.
Álszentfazék Géza nem érti 2012.10.31 20:56:55
Bizonyára sokak előtt ismeretes az a botrány, ami a minap robbant ki a mi nagyszerű oslói nagykövetünk, Jeszenszky Géza tudományos tevékenysége kapcsán. Röviden, a mi Gézánk azt találta leírni az egyetemi előadása segédanyagában: „Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg…..
CyberChild 2012.11.01 19:37:39
@minden armstrong csaló: Na, hál'isten, csak előjöttek a zsidók is. A belterjes betegségek említése ok, de mi köze a témához Konrádnak vagy Karsainak?
CyberChild 2012.11.01 19:47:47
@qrisz: A soraidból süt a gyűlölet. Ha igaz, amit írsz, akkor semmivel sem vagy jobb náluk. Ha nem igaz, akkor még mélyebben szántasz morálisan.
A fogyatékos személyek választójogának korlátozása az európai politikai hagyomány megszokott eleme. Mélyen beépült mind a választópolgárok, mind a politikusok tudatába, és maguk az érintettek is hajlamosak elfogadni a korlátozást. Európa lebontja a jogfosztás eszközeit, Magyarország azonban csak…..
Mivel nagyban folyik a választási rendszer barkácsolása, a lego technik állami szinten úgy döntöttünk, a Kettős Mérce is beállhat az ötletelésbe. Volt már magányos gondolatod éjjeli órán? Jutott eszedbe valami világmegváltó ötlet a slozin arról hogy lehetne tökéletes,…..
CyberChild 2012.11.01 11:01:15
@2345 (megint): Olvasva bejegyzéseid pszichikai esetnek látszol. Egy normális hozzászólásod nincs az oltogatáson, alpári megszólalásaidon kívül. Valami trauma állhat emögött. Gondold végig az életed, aztán állj a tükör elé, és egyszer nézz szembe magaddal ! Hátha segít...
Hiába az ellenzék örömujjongása messiásának visszatérése kapcsán. Bajnai egyszerűen esélytelen a NER és Orbán Viktor ellen. A Poli-Gráf is megmondja.   Miután Vajnágh Domokos politikai elvonókúrára kényszerült, a szerkesztőség tagjaival napokig fel se mertünk…..
CyberChild 2012.11.01 10:01:57
@KG2000: Az összeesküvés elméletek mindig segítik a tisztánlátást.
Zeng a balliberális média Bajnai Gordon visszatérésétől. Miközben az MSZP a háta középére sem kívánja, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció egyenesen óva inti, az LMP pedig szokásához híven még nem alakította ki álláspontját, az Elvarázsolt Kastély választási…..
CyberChild 2012.11.01 09:47:56
@Balt: Hát nézve a mai névsort (Matolcsy, Némethné, Hoffmann R.dr, etc.), a helyzet még sz@rabb. Hozzá egy Orbán, aki felér egy hurrikán+cunami+földrengés trióval. Lehet hörögni...
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
CyberChild 2012.10.26 20:27:14
@maskep: Azért az a nyugovóra térés hosszú lesz...még akkor is, ha tenni próbálunk érte.
CyberChild 2012.10.26 20:43:19
@MACISAJT: azért a libaszakértő politikai zombiságára ne vegyél mérget. Egy példa: Kedves Vezetőd, aki vérliberálisként potenciális hulla volt, ma a legnagyobb jobber a Kárpát-medencében, és bocs, de fingani nem tudtok nélküle. Isten útjai kifürkészhetetlenek...mi van ha tékozlóként Bajnait keblére öleli ?
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
CyberChild 2012.10.26 20:20:12
@lyken: A múlt elkezdődött. Bizonyos kor felett csak a vak meg az agyhalott nem látja...soha nem gondoltam volna, hogy 20 évvel a rendszerváltás után visszajön a komcsi időszak feelingje.
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
CyberChild 2012.05.22 22:29:14
@az utolsó bögreharcos: "Érthető a visítás, szocionéknak most már kétszer kell lefizetni az analfabéta cigányokat, hogy elballagjanak ikszelni az MSZP/LMP/DK valamelyikére. "
Meg a teljesség kedvéért: a Kubatov lista is sokkal pontosabb lesz..-))
(fotó: http://szendreigabor.hu/blog/)Mostanáig nagyon óvatos voltam abban, hogy hogyan minősítsük a hazai közállapotokat, a demokrácia helyzetét, az Orbán-rendszer intézményi berendezkedését. A kormányfő és legszűkebb környezete az elmúlt napokban jelentősen megkönnyítették…..
CyberChild 2012.05.22 22:13:30
@Qqriq: Akkor most jó volt a 90 előtti államberendezkedés ?
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
CyberChild 2012.03.12 22:26:25
@euRópAi bigottság: Olvasva bejegyzéseid aggódom, vajon milyen trauma érhetett:
- egy vagy több zsidó megdugta anyádat, hugodat, lányodat vagy apádat, esetleg téged ?
- zsidók elvették mindened, bezártak, kínoztak ?
- a zsidók miatt vagy szerencsétlen ?
- a zsidók miatt nincs állásod, elhagyott a csajod, feleséged ?
- a sitten körülmetéltek köcsögje voltál ?
Jobb lenne, ha kibeszélnéd magadból: van lelki segély, pszichiáter, stb. De leírhatod itt is, talán megkönnyebbülsz. Na, csak bátran!