Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ascella

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi bejegyzéshez kapcsolódnék egy plusz képpel. Nem akarom utólag betenni ugyanabba a bejegyzésbe, mert ugyanazt ábrázolja, de nem is akarom nem megosztani, mert pont az az érdekessége, hogy ugyanazt ábrázolja, csak pár méterrel arrébbról, más szögből, más fotós által…..
Sajnos Matolcsy György megelőzte blogunkat a születésszámok körüli érdekességek felvetésében, így most talán kevésbé tűnik hitelesnek jelen poszt mondanivalója, de azért mégis megpróbálkozom vele, mert könnyen előfordulhat, hogy miniszter úrnak ezúttal tényleg igaza…..
Gábor helyettünk is elnézést kér ezért a posztért, de nincs mit csinálni: Elnézést az óvodás humorért, de azért vicces, hogy az ASKO bevallottan szart árul.  ..
ascella 2011.03.09 12:42:59
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: nekem nincs úgy maradva. kattintgattam a linkedre, de egyre csak simán SZÉK-lett.
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
ascella 2011.02.02 11:34:06
@Gyáli úr: most már tudjuk, hogy te nem vagy antifasiszta, a címet meg fusd át még1x
ascella 2011.02.02 12:18:42
@b0c1k4: "Mert gyereknek kell etel, es meleg otthon."
Ezek olyan létszükségletek amik ma ebben az országban sok-sok ember számára életcélokká avanzsáltak és ez a nagyon szomorú.
Ernőnek elveszett a telefonja, talán ellopták. Mivel nem akarta, hogy a becstelen megtaláló használhassa a készüléket, ki akarta tiltatni a telefont a mobilhálózatokból. A Pannonnál és a T-comnál simán ment minden, a Vodafone azonban megmakacsolta magát, így a feltételezett tolvaj…..
ascella 2009.06.05 12:08:27
@kispista: Kicsit off, de a feljelentés értelméről. Betörtek hozzánk, elvittek pénztárcát, kajajegyet, 3 telefont. Feljelentés, kutyafüle. Párom épp a helyi biztonsági szolgálat irodájában volt mikor az ott levő csóka kapta a hívást a rendőröktől (polgárőröktől?), hogy épp házkutatnak és mi mindent találtak. Mit ád az ég, 3 olyan típusú telcsit is amit tőlünk elvittek (3 különböző amúgy). Meg egy ilyen és ilyen típusú fényképezőt. Uram hazacsörög, megvan e a fényképező, merthogy nekünk is olyan van. Hoppá, az sincs, de eddig fel se tűnt, mert máshol tartjuk, ám előző este tényleg elöl maradt. Rendőrség, feljelentés kiegészítés, oké.
Fél év múlva értesítés, hogy saaaajnos a nyomozást lezárták, se tettes, sese...
Azt' még csak nem is fújhattuk be a biztonságis embert, hogy hát tőle tudjuk; meglett minden. Ezt leadóztuk szolgálatunk és védelmünk fejében.
Inkább hagytuk volna a francba, nem lenne ennyire szar a szájízünk.
( Mindenkitől bocs az offért.)
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
ascella 2009.01.09 10:11:40
@Lord_Valdez: nem jó ugyanazt a gamet tolni apuval, a válóperig össze lehet veszni ki hol baszta el mint tank vagy healer... hajjaj komoly kapcsolati rutin kell az iesmihez :)))
ascella 2009.01.09 11:04:07
@mindenhova- [újra szabadon!:)))))))))))))))))))))): mint tudjuk, az élet is egy fos játék, noha a grafikája az nagyon ott van... úgyhogy nem azon múlik asszem, ki melyiket jácca :)
ascella 2009.01.09 11:09:53
@görény01: ez tecc :))
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Múlt pénteken kisíján kiosztottuk az Év Bullshitje díjat a BKV-nak a metrózajos környezetbarát 3D-s Jean-Michel Jarre koncertjéért, de az év végi hajrában még érnek meglepetések. A Food Expressz legalább nem közpénzből butít, bár azért elég meredek ez az akció is.…..
Vadkapitalizmusban nyilván a Mikulás sem a régi. A kéményen kommandózás helyett másfél órát késik, elhagyja a jó és rossz gyerekek listáját, aztán a végén még azt is bedobja, hogy nem tud visszaadni húszezresből, ahogy András tapasztalta:Bár a mai nappal egy évre,…..