Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThoMaS

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. június 5-én jelent meg az amerikai zaj-rock négyesfogat, a Melvins tizennyolcadik lemeze. A Freak Puke-ot nagy várakozás előzte meg, legutóbb 2 éve, 2010-ben jelentkeztek nagylemezzel, amely a „The Bride Screamed Murder” címet kapta. Márciusban már digitálisan letölthetővé…..
Meséljetek a zenekarról, hogyan alakult, és mikor indult útjára a SPACEVAN? Ezer éve ismerjük egymást, folyamatosan megfordultunk különféle formációkban, majd 2010-ben az aktuális tagokkal-barátokkal megalapítottuk a SPACEVAN-t. Jó pár éve játszunk már együtt, és úgy tűnik,…..
A 2002-ben, Jacksonville-ben alakult bandának nemrég jelent meg negyedik, „Amarillys” című, vadonatúj nagylemeze, amelyre 4 évet kellett várnia a kiéhezett közönségnek. A Shinedown már egy „befutott” zenekar, több mint 10 millió lemezt adtak el világszerte, amely siker…..
Az 1997-ben, egy dél-walesi kisvárosban, Pontypridd-ben alakult bandának nemrég jelent meg az ötödik albuma, a Weapons. Mit várhatunk az új lemeztől? A zene rengeteg átalakuláson ment keresztül a 2000-es debütlemez, a „The Fake Sound Of Progress” óta, és az akkor még…..
A Newgatti egy 2006 októberében alakult indie-rock zenekar, az írás apropója pedig az, hogy csapatnak nemrég jelent meg a „Reménysugárút” című, bemutatkozó lemeze. A CD igen igényes megjelenéssel bír, profi a külcsíne az anyagnak, a booklet-ben pedig egy-egy fotó…..
Friss, ropogós zenekar a Missy Cage a hazai klubéletben, akik körül mostanság egyre több minden történik. Tervekről, koncertekről, számokról beszélgetett Román Márta énekessel, Dobrovitzky Zsolt gitárossal, és Darida Ádám dobossal Berényi Tamás.Mikor és hogyan alakult a…..
Mikor kezdtél el dobolni, és miért pont ezt a hangszert választottad? Ha jól emlékszem, 8-os voltam a gimiben amikor elkezdtem járni Német "Nemecsek" Tamáshoz, a Mini alapító dobosához. A legjobb döntés volt, azonnal megkaptam a Led Zeppelin, Deep Purple és Black…..
Hivatalosan március 13-án tette teljes terjedelmében hozzáférhetővé új kislemezét a Melvins. Az amerikai négyesfogat EP-je öt számot tartalmaz, és a 2010-es „The Bride Screamed Murder” lemez óta az első új anyag a bandától.  Milyen zenében utazik a Melvins? Aki…..
Delov Jávorral igen gyakran találkozhat a nagyérdemű a hazai zenei életben, főleg Turbo, illetve Random Trip koncerteken. Zenekarairól, zenéről, dobolásról beszélgetett vele Berényi Tamás. Mi a helyzet a Turbo háza táján, mit terveztek az idei évre? Az egyik legfontosabb…..
A múlt hét igen izgalmasan telt a Rock and Roll Hall of Fame háza táján: A Guns 'N Roses, a Beastie Boys és a Red Hot Chili Peppers is megkapta a megtisztelő címet: bekerültek a rock halhatatlanjai közé.Mivel a Faith No More éppen tavaly ünnepelte debütáló albuma…..
Lemezjátszó Dave Grohl könyv 2011.12.13 19:13:00
Már mindenki a karácsonyfa alá teheti, ugyanis a boltok polcain "Martin James: Dave Grohl - Nirvana, Foo Fighters, és egyéb kalandok" című könyve!Martin James, a Melody Maker újságírója teljes képet ad Grohl pályájáról: a korai punk évektől kezdve, a…..
Megjelent az Anna and the Barbies ötödik videoklipje - a supernemes Papp Szabi vendégszereplésével - ami a Gyáva forradalmár című számra készült. A videót a 2011-es nyári fesztiválokon forgatták, és remekül visszadja, milyen is az "AnnaBarbi" élőben.  ..
December 3-án ismét garantált agyeldobás a Dürer nagytermében, a rock égisze alatt: a jó hangulatról a pszichedelikus Turbo gondoskodik, a subscribe-os Reich Tamást, és Jazzékiel-tagokat maga mögött tudó Grand Mexican Warlockkal karöltve. Vendég az Uzipov, akik legutóbb a…..
Lemezjátszó Egy kis Rage 2011.11.27 16:47:00
A Rage Against The Machine továbbra is aktív! Az hagyján, hogy Tom Morello gitáros pár hete személyesen hergelte Nightwatchman-ként a londoni diáktüntetőket, de az egész csapat színpadra állt ismét, méghozzá július 30-án, a los angeles-i L.A. Rising fesztiválon.A setlist…..
November 15-től elérhető iTunes-on a legfrissebb Incubus koncertanyag, a Live From SoHo. Az egész album cakumpakk 8 € ellenében lehet a mienk, de van lehetőség számonkénti letöltésre is: ez esetben 1-1 €-t kell leszurkolnia a vásárlónak.A setlist közepesen nyálas:…..
Üdv mindenkinek a Lemezjátszó blogon!Mottó : zenei szomjoltás minden mennyiségben.3,2,1.......