Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás75

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony Gergely kampányígérete volt, hogy amíg nincs CT készülék minden fővárosi kerületben, addig nem lesz stadionépítés Budapesten. Szükség van-e valóban rá, hogy minden fővárosi kerületi szakrendelőben legyen CT készülék? Vonatkoztassunk el picit a kérdés politikai szempontjaitól, és tekintsük…..
A túltelített európai légtérre tolná a felelősségét a Wizzair a közelmúlt botrányaiért és a statisztikák mögé bújik. Miért nincs tisztességes ügyfélszolgálata és utastájékoztatása a cégnek? A vezérigazgató azzal riogat, hogy duplájára emelné a jegyárakat ha minden bázisukon saját képviselőt kellene…..
Egymást érik a botrányok a magyar Wizzair járatokon. Hátrahagyott utasok, durva késések, nulla tájékoztatás, zsebkendő méretű ingyen fedélzetre vihető poggyász. Meddig feszítheti az utasok idegeit egy légitársaság, hol a határ? A helyzet az hogy nagyon sokáig. Wizzairt nem igazán hatja meg egyes…..
Apám úgy gondolja, hogy nem sokra emlélszem mi történt gyerekkoromban. Viszont az emlékek nem úgy működnek, ahogy azt sokan gondolják. Van ami egy életre beleég az ember agyába... Apám nem bevallottan alkoholista volt a 80-as években, mikor gyerek voltam. Ezt nővérem is tanúsítja, hiszen elég sok…..
Az ordibálós pszichiáter közelmúltban megjelent életrajzi könyvét, a Harcost várakozva veszi az ember a kezébe.  Csernus Imre korábbi könyveiben, előadásain olyan emberi gyengeségeket ostoroz kíméletlenül mint a félelmeink, élethazugságaink, bátortalanságunk, megalkuvásaink, töketlen férfiasságunk…..