Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oporto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
oporto 2013.10.10 14:34:21
@kultúrpesszimista:

Kedves nem retardált Kultúrpesszimista! te meg feszülj neki mégegyszer annak amit írtam...vagy nem is, inkább mégse... egy szóval nem írtam és jeleztem azt hogy ezt Zách Dani írta volna csak utaltam rá, hogy nevetséges ez a blikkes cimadás meg stílus.Bár tény és való azis, hogy a címet Dani adta Józsefet idézve. Azt, hogy a BMW szent, azt sem állítottam sehol. Csupán azt átallottam megjegyezni, hogy állandóan egymásnak ugrasztani a Japán és a Germán hívőket, fanatikusokat főleg úgy, hogy a cikkben kijelentjük, hogy szerintünk a Japán az istencsászár, az baromira uncsi. Ez lenne az atós újságírás lényege? Vagy te nem így gondolod? gondolom nem. csapó: fröcsögjön a nyál.. :)
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Művelt Alkoholista Kődivat 2012.02.22 09:32:00
A mineralitás erősen túlértékelt. Évek óta így gondolom, és évek óta egyedül maradok ezzel a véleményemmel. Szó nincs arról, hogy zavarna, ha megjelenik egy borban, de nem tartom a minőség, még kevésbé a magasabbrendűség csalhatatlan jelének. Egy ideje tudom, hogy majdnem…..
oporto 2012.02.23 13:20:10
@akov: érdekes tanulmány lehet és különösen megbízható..tekintettel, hogy a Kálium vegyjele nem Ka..;)