Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ray bacsi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bone Tomahawk az egyik kedvenc filmem az utóbbi pár évből, mert szerintem zseniális módon házasította össze a horrort a westernnel, és bár itt-ott volt egy kis Sziklák szeme mellékíze, összességében egy rendkívül erős alkotás lett, mely pont azzal vált egyedivé, hogy mert a műfajokkal játszadozni.…..
ray bacsi 2019.03.23 13:49:51
WTCC Hírblog A svéd szakadárok 2012.05.14 12:26:02
Egy kis ízelítő abból, hogy néz ki a szakadár skandináv túraautó bajnokság, a TTA. Tudjátok, itt mennek az egyen kocsik, egyen motorral. Csak a köntös más. Hogy tetszik?..
Michelisz 5. a 14-ről, Wéber 12. gyakorlatilag a végéről! Hát, ilyet! Kis túlzással a fél mezőny a bukótérben végezte, pedig senki sem volt sportszerűtlen. Álltunk a boxban és az néztük, hogy csak fogy, csak fogy a mezőny. A filmek második része mindig rosszabb, de ez a…..
WTCC Hírblog Jöhet az új León? 2012.05.15 11:32:51
Idén új motor, jövőre új autó és gyári csapat. Ideális esetben ez lehet a program a Jaime Puig vezette SEAT Sport számára. A télen fejlesztett 1.6 turbós blokk egyelőre jól muzsikál, a Szlovákiaringen Tarquini futamot is nyert vele. Portugáliában pedig Tiago Monteiro is…..
ray bacsi 2012.05.17 13:21:03
@David888: Ezt hol olvastad? Vagy kérdezed?
WTCC Hírblog Tutumlu kiszáll 2012.05.02 19:56:52
Három fordulót követően kiszáll a WTCC-ből Isaac Tutumlu, aki az utolsó pillanatban anyagi gondokba kerülő Javier Villa helyére ugrott be a szezon elején. A kurd származású, de spanyol színekben versenyző pilóta hullámvasút pályát járt be idén, majd végül úgy…..
WTCC Hírblog További hősök 2012.05.08 19:54:00
A hungaroringi WTCC hétvége legnagyobb császára minden kétséget kizáróan Michelisz Norbi volt, de akadtak még páran, akik nagyot alkottak. A Ladáról és James Thompsonról már beszéltünk, most következik két BMW-s pilóta, akik váratlanul jól szerepeltek a hétvége során.…..
Itt a hivatalos WTCC nevezési lista a szlovákiaringi fordulóra. Ahogy azt a túraautó hírblogon megírtuk Fernando Monje ismét az ETCC mezőnyben indul, Isaac Tutumlu pedig nem áll rajthoz, mivel az autóját nem sikerült helyrehozni a marrakeshi baleset után. A spanyol…..
Kevesebb, mint három és fél hónap alatt készült el a Lada Granta WTCC-be szánt változata, melynek alapját a Granta Kupában szereplő pályaautó adta. A kész autót így már elküldhetik Európába, hogy a kellő dokumentáció benyújtása mellett, megvizsgálhassa az FIA. Kedvező…..
Ebben a bejegyzésben foglaljuk össze a szombati két szabadedzés eseményeit. Szabadedzés #1, szabadedzés #2 A második szabadedzés már jobban hasonlított egy marrakeshi eseményhez. A pálya még melegebb lett, itt-ott még a fékek is lángra kaptak, a versenyzők pedig…..
Egy gyöngyszemre bukkantam a neten. Neil Cole Monzában meglátogatta Martin Havent és Matt Nealt, az Eurosport UK két kommentátorát, és mit ad Isten, egy kamera is volt nála. Most közelebbről is láthatjátok, milyen körülmények között dolgoznak a legjobbak...
Tiago Monteiro ezen a hétvégén ismét a SUNRED és a Lehmann által közösen fejlesztett 1.6-os turbómotort használja (az autóját ezért ismét SUNRED SR Leónnak hívják), de sok öröme nem telik a tavaly jól megismert blokkban. A portugál már nagyon szeretné…..
ray bacsi 2012.04.03 18:19:42
www.touringcartimes.com/article.php?id=7407
Monteiro lehet az STCC-ben folytatja tovább egy Chevrolet Cruze volánjánál?
www.touringcartimes.com/article.php?id=7409
Nykjaer Rydell csapattársa lesz.
Ex WTCC-s pilóták a STCC-ben: Gene,Rydell,Nykjaer,Monteiro?
Bár ez a blog a WTCC-vel és kisebb mértékben az ETCC-vel foglalkozik, de néha azért más túraautó sorozatokról is írunk. Most például az Superstarsról, főleg mivel az olasz gyökerű sorozat a július 1-ei hétvégén ellátogat a Hungaroringre is. A Superstars ma két korábbi…..
Az időmérő edzést megnyerő Gabriele Tarquini autójában is motort cseréltek, valószínűsíthetően a biztonság kedvéért, miután Darryl O'Young alatt két SEAT blokk is megadta magát a hétvége során. Az olasznak egyelőre nem volt gondja a motorral, amely gyors, de a látottak…..
WTCC Hírblog Program - Monza 2012 2012.03.09 19:33:00
Holnap kezdődik a monzai WTCC hétvége hivatalos programja a túraautósok számára. Íme az időterv a TV-s közvetítések időpontjával együtt. WTCC Szombat: 9:00 - 9:30 1. szabadedzés (30p) 10:45 - 11:15 2. szabadedzés (30p) 14:30 - 15:05 Időmérő edzés Q1 és Q2 (20+10p) [Eurosport 2…..
Ebben a bejegyzésben a csütörtöki WTCC-s tesztek eredményeit fogjuk összegyűjteni. Mivel az időmérést végző cég honlapja csak a szabadedzésektől kezdve tárolja az adatokat, ezért a Live Timing képét lopjuk le, és ezt nézhetitek meg bármikor. Teszt #1, Teszt #2, Teszt #3, Teszt…..
ray bacsi 2012.03.08 11:26:13
@Ozzman: Macdowall nagyon megy eddig a bamboo-s géppel.(kezd beigazolódni hogy erős hátvédjük lesz a 3 gyárinak) Viszont 2 etapban Norbi volt a legjobb BMW-s. :) közvetlenül az 5 Chevy után.
Véglegesség vált a 2012-es idénynyitó nevezési listája melyen 24 autó szerepel. A márkák száma nem változott, hiszen a Volvo ment, viszont érkezett a Ford. Ez egész éves nevezéseket figyelembe véve két Ford öt Chevrolet, nyolc SEAT és kilenc BMW alkotja majd a mezőnyt.…..
Bár az utolsó pillanatban vált csak hivatalossá, de immár tény, hogy a 37 forma-1-es futamon induló Tiago Monteiro idén is tavalyi csapatával, a SUNRED-del indul a WTCC-n. Az előzetes pletykákkal ellentétben a portugál is a SEAT újonnan fejlesztett 1.6 turbó motorját használja…..
ray bacsi 2012.03.05 15:53:36
Picit olyanra sikerült ez a történet, mint az a bizonyos kánai menyegző, amikor a legjobb bort a végén szolgálták fel. Mi is írtunk és filozofálgattunk sokat és sok mindenkiről, miközben nagyokat hallgattunk azokról, akikről igazán kellett volna beszélni. Nem azért, mert nem lett…..
Komoly változások történtek tavalyhoz képest a Bamboo Engineeringnél, a brit csapat mindkét pilótáját elküldte, új főszponzort talált, és az autó festése is teljesen átalakult. Egy valami marad, a Chevrolet Cruze, ráadásul felfrissítve a legújabb gyári fejlesztésekkel. Darryl…..
Egy kedves olvasó felvetett, a többiek pedig helyeseltek. És íme a bizonyíték a WTCC Blog demokratikus mivoltáról: ennyi pont elég, hogy megszülessen egy cikk. Kértétek, hogy gyűjtsük össze, miként fest most a WTCC mezőnye, mi az ami fix, és miről szólnak a pletykák. Remélem…..
Hivatalosan is bejelentették, hogy Javier Villa marad Mehdi Bennani csapattársa a Proteam istállónál, azaz az olaszok változatlan felállással vágnak neki az idei évnek. Tavaly ugyan egy harmadik autót is csatasorba állítottak Fabio Fabianinak, ám az egy régi motoros BMW volt, amit…..
Újabb kemény ellenfelet kapott Michelisz Norbi a WTCC-ben, miután a Wiechers csapat bejelentette a 2007-es privát bajnok Stefano D'Aste szerződtetését. Az olasz pilóta tavaly mindössze három fordulón állt rajthoz (Porto, Oschersleben, Valencia), idén viszont az egész szezont a német…..
Tom Chilton után második versenyzőjét is megnevezte a 2012-es WTCC szezonra a Ford Focusszal versenyző Arena Motorsport. A 2010-es BTCC privát bajnok Chilton csapattára a trónfosztó, a tavalyi év privát legjobbja, James Nash lesz. A 26 esztendős angol pilóta 2011-ben a…..