Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orban! le vagy....minositve

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes jelenségnek lehetnek tanúi a nézők vasárnap 18:55-kor az m1-en, Orbán Viktor a Duna TV-be száműzött* Betlen Jánosnak ad interjút abban az idősávban, amikor Obersovszky Péternek menne A lényeg című műsora. A riporter személyéről szóló információinkat Szabó László, az MTVA kommunikációs…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
orban! le vagy....minositve 2011.12.08 09:32:13
@Zabalint: gondolom szerinted akkor a hidegen sajtolt olivaolaj es a venusz kozott is csak az a kulonbseg, hoigy az egyik naproforgobol a masikat olivabol allitjak elo. :DDDD
orban! le vagy....minositve 2011.12.08 09:47:46
@Zabalint: 1. totalisan huje vagy hozza. meg ket, mashelyen kitermelt koso sem ugyanaz. max. ha szarra finomitjak es kivonnak belole mindent csak a nacl marad benne. es meg ezt a sot is adalekanyagokkal nyomhatjak telibe. nincs 2 egyforma so..
orban! le vagy....minositve 2011.12.08 12:11:53
@Zabalint: na alljon mar meg a nasznemet!!! te azt allitottad, hogy a sima so (azaz konyhaso) ugyanolyan mint a tengeri so. en erre azt irtam, hogy 2 kosotelep sem ugyanolyan.
a tengeriso es a koso csak akkor ugyanaz, ha szarra finomitjak es csak a tiszta nacl marad benne.
a tengerisoban egyebkent sokkal tobb asvanyi anyag van, mint a kosoban.
Végre történik valami az ellenzéknél! Ráadásul valami igazán értelmes. A héten ugyanis az LMP, a DK, a Jobbik és pár mszp-s obstruálta a kormánypártok antidemokratikus törvénygyárát.A Fidesz-KDNP cselesen a sokat vitatott, nagy horderejű, de úgy is fogalmazhatnánk forradalmi…..
orban! le vagy....minositve 2011.12.03 08:48:08
@atti.atti: isten hozta meggyes elvtars, kar hogy nem a parlamentbe vedi a munderjat! :DD
nagy hiba volt a vereseg estejen elmondania azt a bicskanyitogato beszedet a szekreallva. mert igy szart sem er a tetenyi fikazasa...
Ördögi körbe kerültek a devizahitelesek. A kisegítésükre hozott gazdaságpolitikai intézkedések még egy lapáttal tesznek a gondjaikra.  A kedvezményes árfolyamon való végtörlesztés szeptemberi törvénybe iktatása óta a forint folyamatosan veszít erejéből. Egy eurót…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
orban! le vagy....minositve 2011.11.27 09:11:29
@Takács Bálint: " De az esztergomi választók többsége, ezeket az embereket akarta a képviselő testületben látni"

tevedes.. a kepviselotestuletet nem y tobbseg, hanem kb. 30% szavazta meg.
ellenberger a polgarmester hatvan valahany szazalekkal, ami tenyleg tobbseg.