Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cworm (törölt)

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igérjük, más témákkal is fogunk foglalkozni a hamis antivírusokon kívül, de ez most egyfelől újdonság, másfelől ezt a hamis programot merő véletlenségből pont E-set Antivírus 2011-nek hívják a keresztségben. Na szóval már több menetben is tollhegyre tűztük az ismert…..
A Dealware állam és Dél-Karolina között húzódó szakaszon az 1600-as évek óta készítenek mesterséges menedékeket a tengeri élővilág számára. A Metropolitan Transit Authority újrahasznosítási programja révén ez a folyamat most egy teljesen új, kicsit megdöbbentő, kicsit…..
cworm (törölt) 2011.03.23 17:55:20
@innovation: én is ezt kérdezem.
hogyvolt VV4 - 4X92 2011.03.19 13:30:00
„Itt vagyunk a hogyvolton újra/Hajni blogját kommentünk sújtja/de ha a Villát nem néznénk mégis/ez maradna a legnagyobb fétis.” Ez az egyik komment (írta van-e szándék verse) abból a négyezerből, amit a hogyvolt blog vv4 törzsközössége írt a „4000 komment 24…..
A szakemberek szerint az Ares trójai program tekinthető a korábbi botnet építő Zeus kártevő utódjának. A supporttal támogatott jelszólopó kártevőket terjesztő teljes készlet ára 6000 dollár, de csökkentett tudású kezdőcsomag már olcsóbban is kapható, 850 USD összegért.…..
Győztes csapaton ne változtass! - mondta magának félhangosan Patrick Chan ügyvezető igazgató és vezető pénzügyi tisztviselő, majd diktálni kezdett titkárnőjének: Micike, írja kérem: "Miután az alapokat már sikeresen át a fiók, akkor a részesedése az arány jóvá kell…..
cworm (törölt) 2010.10.08 12:20:02
Gyermekkorom játszótere fénykorában se volt egy matyóhímzés. A kényelmetlen betoncsúszdáról például egyenesen a kavicsos földre lehetett esni. Szóval nem volt éppen EU-konform. Mára azonban az a pár egykori tereptárgy is felszivodott. Ami maradt, az a betonkerítés, a puszta…..
Subba Napi GIF: Fater 2010.09.02 09:00:00
Tudja, hogy betéptél...
A Google keresője, és egyéb termékei, mint amilyen a Gmail vagy a Google Maps, mindennapi életünk részévé váltak. A Google saját műholdat is fellőtt, hogy saját, sokkal jobb minőségű műholdfelvételeket tudjon prezentálni, autói a világ nagyvárosait járják, hogy felvételeket…..
cworm (törölt) 2010.06.30 16:49:35
Számítógépes játékokból hagyományosan pocsék filmek készülnek, és a Perzsia hercege roppant hagyománytisztelő mozi: pont olyan pocsék, mint elődei. Nem olyan meglepő ez. Sokaknak már Jake Gyllenhaal leszerződtetése is intő jel volt (valljuk be, színészi képességeitől…..
IDDQD Ingyen Portalt a népnek! 2010.05.13 12:20:00
A tegnapi rajtad múlik, mennyire pénzes akció után jöjjön most egy teljesen ingyenes, ahol ráadásul a játék is ismertebb és népszerább picit. Május 24-ig ugyanis mindenkinek lehetősége lesz letölteni a Valve zsenijének csimborasszóját, a Portal című, a maga nemében…..
Subba Grammar nazi 2010.04.30 12:41:00
Az ilyeneket kéne agyonverni egy Magyar helyesírási szótárral!És akivel meg is kéne etetni mind az 588 oldalt:..
cworm (törölt) 2010.04.30 17:48:02
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
cworm (törölt) 2010.04.20 10:17:53
A halhatatlan, de papírformájában sajnos már megszűnt Kretén magazin egyik kedvelt rovata volt a "Kevésbé foglalkoztatott bébiszitterek". Abszolút alkalmilag, ritkán vagy esetleg soha többé - most mindenesetre mi is bemutatunk egy hasonló testvérrovatot, aztán ki tudhatja,…..
  Hivatalosan is bejelentették, feloszlik a Kispál. A hír biztosan könnyeket fakaszt a IV. A osztályban, ám ha a kövérkés, csúnyuló emberek rezignált távolságtartásával szemléljük az esetet, akkor azt kell mondjuk, nincs nagy baj. Mert a Kispál és a Borz igazából Lovasi…..
Szól a kéretlenül kapott e-mail. Én meg nem. Na mindegy. Ha valaki pont Steve Terence, ez lehetne ugyan egyéni szociális probléma is, de sajnos most már nem az, hiszen egy spam üzenet keretében megosztották mindezt velünk. Vajon most kaptunk egy titkos varázsmódszert a 10.8…..
cworm (törölt) 2010.04.01 14:57:24
Érdekes felvetéssel állt elő két olasz tudós. A számítógépes kártevők évekig tartó alapos viselkedés elemzése után öt olyan rejtett (hidden), és ezáltal nem megváltoztatható, nem törölhető Registry bejegyzést készítettek, amivel 100%-osan meg tudták védeni kísérleti…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2009/11/21 Subject: Keresztmamának Anyuval (Irikével) kapcsolatban To: Sándor Péter Üdv Péter bácsi! Marika nénit keresem levelemmel, kérem hogy ültesse a gép elé és mutassa meg, hogyan kell válaszolni egy e-mailre. Ha nem bánja, családi ügyekről lenne…..
patakvér Paranormal Activity 2010.02.22 14:26:00
  Paranormal Activity (r.: Oren Peli, USA, 2007.)   Nagy átlagban igaznak mondható, hogy minél kevesebbet ért valaki a feszültségteremtéshez, annál több speciális effektre, űrből érkező szörnyre és vérre van szüksége ahhoz, hogy összehozzon egy horrorfilmet, nem…..
Mai témámmal (a metrón való zenehallgatáshoz hasonlóan) lehet, hogy megint melléfogok, de az mindenesetre biztos, hogy amíg nem rendelkeztem laptoppal és egy számítógépasztalhoz voltam kötve, mindennél jobban vágytam a laptopos életérzésre, végül mégis csalódtam! Félreértés…..
ELŐZETES a nepperszótár babaállapot címszó alatt következő tallózásából. Az agyvérzsírom tolultsága   maximális , ha autóhirdetéseken szörfölvén ez a szó megcsikordul. Autóvigéc koromban ugyanis kemény utóítéletekel voltam kénytelen módosítani korábbi…..
cworm (törölt) 2009.12.04 13:20:14
@Humanic: kérem a részemet :D
Mit csinál a kedves divatimádó turista, ha elered az eső, vagy nagyon hideg van Londonban? Lelkiismeretesen végigjárja az összes nagyáruházat, hogy részletesen megszemlélhesse a kínálatot. Itt nem tilos tapogatni, emelgetni, valamiért nem követik szúrós tekintetek az ember minden…..
cworm (törölt) 2009.12.03 09:28:22
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
 Jó-jó, tudom, hogy kicsit erőltetett a cím, de ezt a témát valahogy be kellett szorítanom blogom keretei közé. Egy ilyen cikk megírása előtt egy oknyomozó újságíró valószínűleg hajléktalannak álcázva magát megfigyelné egy girosz-büfé átlagos napját nyitástól…..