Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hivatalosan is Szpészkadett

24 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában minden férfi gyűjt valamit. Na jó, nem általában mindegyik...de elég sokan. Kezdetben üveggolyót, sörösdobozt, aztán jönnek a komolyabb dolgok... meg ott van évről-évre a lomtalanítás... vagy az Ecseri, a Vatera (a merevlemezen tárolt sokgiga pornóról már nem is…..
Hivatalosan is Szpészkadett 2010.01.20 09:19:31
Sötét színek keverése némi világossal... a rusztikus stílus redizájnja, kevés ipari hangulattal.   Elegáns, luxust sugalló, ugyanakkor komoly (talán a humor hiányzik belőle, abból sosem árt), sőt talán komor.   Bevállalnád vagy kevés benne a rock'n'roll, és 1-2 nap…..
Boudoir (fr. budoir), jelentése kis női öltözőszoba, ami néha egyet jelent a gardobe-bal, szerencsésebb esetben maga a Nő hálószobája.   Akár egyedülálló nőként élsz, akár a párodtól külön hálószobában (különösen olyan pároknál, ahol az egyikük vagy…..
Még bambán ülve a tévé előtt is feltűnt a Djuice-nak ez a műmájer spot-ja, ami olyan volt, mintha az Üvegtigris vagy a Valami Amerika csapata próbált volna meg 30 másodpercben Guy Ritchie-t játszani. Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, nem kezdek bele annak taglalásába,…..
Blog is moved. Find me szpeszkadett.tumblr.com. See you there!..
Apád nem volt üveges! Doors of M. 2009.11.04 11:05:00
Volt már szó róla, mennyire fontos egy lakás esetében az ántré és a gudbáj, vagyis az előszoba fílingje. Megtisztelő felkérést kaptam két ajtóbetét elkészítésére (ha bárkinek van hasonló késztetése, kérem, ne fogja vissza magát :), melyek miután elfoglalták helyüket…..
Put it into a room and this clock will show you when you use the most energy during the day. If you are interested in a Laundry Lamp, a Power Aware Cord or an Energy Sensitive Blooming Lamp you should check this out. This one is created by Loove Broms, Karin Ehrnberger, Sara Ilstedt Hjelm, Erika…..
Let there be light Guess what! 2009.08.31 12:24:00
Wonder if it is just a joke or what? It is a practical design solution. Detailed answer is here. ..
This one is not just nice but really made of one piece. Scott Jarvie, I really like your projects. ..
Lakás párhuzamos falak nélkül37 nm-es kastély?Nem panelnek tűnő panel (bár azért a "luxus" komfortfokozat kicsit sok)Eladó a Palotás-villa, kicsit áron felülTérelválasztó a Flinstone családból kölcsönözve [na ez a térdfal a hirdetésben]"Laptopra vagy…..
Miért szerepel az Animal Planet és az ORFK-s Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) kampányán a Szerencsejáték logója? – ez volt az első kérdés, ami eszembe jutott az összeakasztott agancsú szarvasos és a grimaszoló autóvezető nőt ábrázoló kampányról. A két…..
Hivatalosan is Szpészkadett 2009.08.10 11:37:04
Beszéljünk inkább arról, hogy milyen ez a hirdetés sorozat. Nem érdekel, ki és mennyiért meg milyen pénzbôl. Inkább ezen a blogon azt, hogy mennyire érhet célt, mennyire megy át az üzenet, és hogy miért ez a márka mondja.
Gondolom a cikk szerzôje is inkább ezt szeretné taglalni, nem a mögöttes pénzügyi hátteret és politikai összefonódásokat.
Szóval szerintem ez egy nagy kaka. Csak azért értem, hogy mit akar tôlem ez a cég, mert kifejezetten megerôltettem az agyam... ja, hogy ezek itt most jófejek akarnak lenni... ja, hogy állatok módjára viselkedünk... illetve nem, mert az anyázóson meg nem vonnak párhuzamot, az csak úgy van....
Na, ezért (is) rossz az egész. Nincs mögötte koncepció, a kivitelezés még mindig olyan, mintha egy pentium III-ason hozták volna össze az ügyvez. ig. titkárságán kávészünetben, olcsó stock képek, ügyetlen és suta mondatok. Nulla profizmus.
Nem érint meg, nem kelt bennem más érzelmet csak szánalmat, mert semmit nem akar tôlem. Nem mozgat meg. Ezek csak mondanak valamit, amit mindenki úgyis tud. Arról már nem is beszélve, hogy semmi alapja nincs annak, hogy a Szerencsejáték Zrt. mondja ezt nekem. Mi a tökömet akarnak ezek? Hogy jön ez ide? Ezek nem csak lottót árulnak? Ezzel az erôvel a Tesco is mondhatná... Szóval teljesen átgondolatlan és kivitelezésében is nulla. "De legalább, Marikám, elköltöttük a jótékonykodásra szánt büdzsét, egy évig ezzel se lesz gond. És most csináljon egy jó feketét nekem!"
Chesterfield kept in a chest of drawers after guests left by Blofield. ..
A reklámok egyik legősibb eszköze a megszemélyesítés. Hol a terméket, hol a fogyasztót, hol a szolgáltatást vagy éppen a szolgáltatót személyesítik meg, amelynek eredményeképpen az minden évben a Barátok közt szereplőgárdájának számát is meghaladó reklámkarakter…..
Hivatalosan is Szpészkadett 2009.07.29 15:29:08
@MdCecile: Blendi
Meghökkentően ötletes, szórakoztató és profin kidolgozott kisfilmmel állt elő a tévészpotjaival nem túlságosan sziporkázó Pannon a YouTube-on a múlt héten. Az új videóban egy Ian "Karmarobot" Cox nevű skót zenész vezeti körbe a meseszép luxusházában a nézőt,…..
Let there be light Shower Paradise 2009.07.16 12:28:00
Feel like having a shower in a lake. Thanks to Jun Yasumoto and his team...
Let there be light Beam Me Up! 2009.07.10 13:00:00
Led Man - the sculpture is actually made of LEDs on wire. More amazing light work and furniture design here...
Goodbye keyring! Hello ringkey !..
Choose it. Fold it. Use it. Fold it. Take it. Faster. Stronger. Better. Here...
Yes, it is a lawnmower concept. It makes those disks from the cut grass. You can use them as garden furniture or whatever. Design: Yong Hee Cho (South Korea), Yuli Sung (South Korea), Jee Won Lee (South Korea), Seung Hee Son (South Korea)..
Whiteboard+clock. When you passed the deadline the actual event disappears. Concept by Cha Ilgu. ..
Let there be light Adaptive Comfort 2009.07.07 11:01:00
Have the most comfortable surround wherever inside or outside. A simple idea like an interactive lounge can make it happen. Idea by Patrícia Seixas Francia Silva. ..
Let there be light Leonardo of Now 2009.07.06 15:43:00
When the wind blows the structure gets alive. Amazing. ..
Stylish twist on a traveling coffee maker. More here...
Sculpture or furniture? With such a descriptive name like 'Wisdom Tree' it doesn't really matter. Check it out here...