Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoskaBond007

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy fotót hoztam nektek a NY Fashion weekről, pontosabban Erickson Beamon bemutatójáról. Végre egy kicsit extrább, egy kicsit továbbgondolt smink a kifutóról.Ezt a sminket Fatima Thomas találta ki, és az ő vezetésével dolgoztak a bemutatón a sminkesek.Arc:Prep + Prime Beauty…..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
JoskaBond007 2011.11.26 12:23:41
@TheElf: Egy kis példa.

Vidéken él egy ember, faluban lakik, tisztességes házban, szépen. Felesége a faluban el tudott helyezkedni, igaz alig minimálbér felett, de sikerült, neki már nem, kb. havi nettó 80-90ért jár be 40 km-re dolgozni. Mivel nem mindig reggel 8-17-ig van a műszak (van hogy éjszakás, ...), ezért esélytelen, hogy buszt használjon, muszáj autóval bejárni. A benzint így is csak saját pénzből fizetheti, cég nem állja.
Mondjuk emellé még van 3 gyerek is. Autópályára életében nem fog felmenni, az ingázáshoz nem is kell, nem flancolásból közlekedik. Tömegközlekedés használata, mint mondtam, esélytelen.

Szerinted akkor igazságos az ő nyakába baszni ezt az újabb adónemet?
JoskaBond007 2011.11.26 18:50:34
@feribiro:
@JoskaBond007: ennek a legegyszerűbb módja, ha az üzemanyag ára tartalmazza a díjat:
- nem kell kapu
- nem kell matrica
- nem kell semmi extra

bazi egyszerűen lehet mérni. ennyi.

Kérdésem:
Transitforgalomnál is? Mondjuk tankol osztákoknál, és utána 1 országgal arrébb...
TComment Annyira nem is ronda 2011.11.26 08:01:00
Az új Civic első képeit látva felsírtak a kisdedek, szívrohamhullám söpört végig az intenzív osztályon, egész internetes közösségek vakultak meg. Teljesen feleslegesen, hiszen láss csodát: annyira nem is csúnya. ..