Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollmagnet

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 2-án új albummal jelentkezik Varg "francia vagyok, nem norvég" Vikernes. Alább a promószöveg zanzásítva, meg egyéb infók. "A hajdanvolt utak" hasonlítani fog a Burzum korábbi ambient albumaira, de a mondanivaló és énekstílus némi változatosságot fog mutatni azokhoz…..
Trollmagnet 2014.05.09 23:09:25
@ptemee:

igen, elég sok embernek, még ha csak a youtube találatok nézőszámait nézzük, akkor is...
Én nagyon nem értek egyet az életszemléletével/politikai nézeteivel meg a xenofóbiájával, de ettől függetlenül kiváló és újító zenésznek tartom a fickót. Mondjuk én elsősorban a black metalos vonal miatt szerettem meg a zenéjét, de az ambient albumok is bejönnek, csak hangulatfüggő
A metálos albumok direkt hangzanak rosszul plusz a börtönben nem is jutott mindig normális hangszerekhez stb.
Ez nála védjeeggyé vált
Kordos Szabolcs Eszem-iszom, Hungary című riportkönyvéből már idéztünk néhány részletet az Urbanistán. Akkor a török büfékbe kalauzolt el minket a szerző, most egy másik fejezetből olvashattok pár részletet. Ebben egy fesztiválpultos lány mesél az élményeiről, arról,…..
Chris Protopapas képei...
Trollmagnet 2014.04.27 20:15:28
@Ditpet:
milyen érzés tanulatlan lumpennek lenni?
A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak,…..
Trollmagnet 2014.04.17 14:55:08
@tesz-vesz:
Én meg nem emlékszem, hogy a hozzád hasonlóaknak (értsd: kommentelőknek) lenne bármiféle beleszólási joga abba, hogy ki írogasson a mandira...
A mandi minden hibája ellenére is legalább több nézőpontot mutat be
A poszt pedig baromi jó volt
A tegnapi Együtt-PM interjúnk folytatása következik. Szeretnénk továbbá megosztani, hogy szándékunkban áll az összes pártot megszólaltatni az oktatáspolitikai programjuk kapcsán, az Együtt-PM-re esett az első választásunk, leghamarabb ők álltak elő programjukkal. A…..
Trollmagnet 2014.01.28 19:14:37
@Cariotis:

Minden munka hasznot termel
Amíg ezt az alapvető összefüggést nem látod át, addig gazdasági analfabétaként nem érdemes veled vitatkozni
2011. október 23-án voltam életemben először tüntetni. Önkéntes rendezőként, a sajtóemelvényre vigyázva hallgattam végig a Milla-tüntetésen a beszédeket, és valamiért különös büszkeség töltött el, úgy éreztem, hogy megérte kijönni, és egy jó ügynek lehettem…..
Trollmagnet 2014.01.18 22:57:11
@Kürtös:

sose vitatkozz Bajnaistákkal
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Trollmagnet 2013.12.23 15:46:26
@peterd127:

Gondolom arra már nem jutott idő, mert haza kellett menniük ahol vajas kenyeret fognak enni (már ha van vaj)
Vicces, ahogy megélhetési rettegőzől, ebből automatikusan látszik, hogy a pártközpontban karácskor sincs szünet :) (ja igen a balogozás kevés volt ahhoz, hogy ne jöjjön át, hogy órabérbe nyomod)
Illúzió azt gondolni a mai magyar valóságot ismerve, hogy a bátor ex-adóellenőr házkutatással tarkított vegzálása miatti közfelháborodás a demonstráció meghirdetése után néhány órával tömegeket fog kivinni az utcára. De ha már mégis, akkor ezt is lehetne jól…..
Trollmagnet 2013.12.20 16:30:45
@♔bаtyu♔:
szerinted a ha Soros fizetné őket, akkor ilyen béna lenne?
Nézd meg orbánék is meddig jutottak a gyuri pénzével :)
Istvánffy András írása Csütörtök este a NAV belvárosi irodája előtt a 4K! demonstrációján jelképesen befizettem egy gramm fű után az áfát, 2000 forintra számolva 540 forintot, majd elszívtam egy spanglit. A rendőrök kivárták, amíg végigszívom (közben végig…..
Trollmagnet 2013.12.09 13:32:52
@Shenpen:

azért ennyitől, amit eltolt még tud beszélni
nem tudom hallottál-e róla, de pár évtizeddel ezelőtt egész komoly témákról tudtak az emberek beszélgetni, írni stb. pl. a fű hatása alatt...
Két éve vonult pihenőre az Isten Háta Mögött, ami kisebb megszakításokkal azóta is tart. A rockzenekar csak néhány koncertet ad évente, úgyhogy ezek mindegyike kiemelt eseménynek számít. Ilyen lesz december 6-án is a Dürer Kert-es fellépés, ami viszont kislemezbemutató is lesz…..
Bársonyszék Kúriára várva... 2013.11.26 10:21:39
Hétfőn nyilvánosságra kerültek azok a kérdések, melyekben a Kúria Polgári Kollégiumának indítványa alapján döntéseket fog hozni a Kúria a devizahitelesek ügyében. A Kúria (Hazánkban a legfelső bírói fórum, régen: Legfelsőbb Bíróság) december 16-án hirdet ítéletet az…..
Trollmagnet 2013.11.29 09:32:13
@egyetmondok:
Én inkább azt kérdezném, hogy a Kúria hozhat-e döntést a Fidesszel szemben? :D
Republikon Védett nők? 2013.11.28 12:21:38
Teczár Szilárd magához ragadja az ügy általa helyesnek gondolt képviseletét, és saját megoldási javaslatát tekinti az egyetlen működő modellnek. Miközben nem vesz tudomást, sőt, rossz döntési helyzetbe kényszeríti azokat, akik saját eddigi döntéseik következményeként…..
Trollmagnet 2013.11.29 03:03:25
@A rokkant is ember:

te meg a címet loptad :)
Polgárda Az igazság Kishantosról 2013.11.25 12:38:35
Egy fél ország figyeli aggódva, miféle elvetemült ügy zajlik Kishantoson. Lelki szemeinkkel látjuk a földjétől megfosztott, fizimiskájában leginkább Bálint gazdára emlékeztető, jóságos parasztembert és nincstelenné lett családját, ugye? Még véletlenül sem sejlenek fel…..
Trollmagnet 2013.11.28 10:35:56
@Nemzeti Narancsköd:

Te komolyan írtál erről egy posztot? :D
egyébként ezerszer inkább vagyok troll, mint pártnyalonc
Stadler József egy pitiáner zugadócsaló azokhoz képest, akik évente 1000 milliárdos összeget harácsolnak össze az ÁFA be nem fizetésével. Az ezredforduló körül az APEH nagy dérrel és dúrral hozta nyilvánosságra, hogy a derék alföldi vállalkozó visszaigényelte az áfát Da…..
Trollmagnet 2013.11.20 17:24:03
@szonár:
hát, ha már erre a kormány nem képes, valakinek felszínen kell tartania a dolgot
ja és én is hiányolom a jobbikot a cikkből, pedig nem vagyok jobbikos
"A vizsgált ellenzéki mozgalmak követői bizalmatlanok a „hivatalos” információs csatornák iránt, és alternatív tájékozódási forrásokat keresnek. A válaszadók mindössze 7 százaléka bízik a televízióban és 19 százaléka a nyomtatott sajtóban, ami jelentősen elmarad az…..
Trollmagnet 2013.11.19 19:45:36
@zobod:
1. szerintem van éppen elég érv, csak valamiért te nem akarod meglátni
2. ez viszont jó kérdés, hogy miért politikai hulláknak hisznek
Trollmagnet 2013.11.19 19:47:31
@Blogger Géza:
Végül is biztos megéri feljelentést tenni, amikor a FIDESZ-KDNP kezében van a létező összes erőszakszervezet, bírói hatalom stb... :)

A NAV-os balhénál is láthattuk, hogy ilyenkor maszop-fidesz nagykoalíció van
Baráti német diákok az 1941-es Debreceni Nyári Egyetemen. Kép innen. Alig egy hete írtuk meg, hogy Körösparti Péter, volt debreceni HÖK-elnök, jelenleg a HÖOK elnöke Horthy-portréval ékesítette fel irodája falát. Körösparti helyettünk a Cívishír portálnak válaszolt, azzal…..
Az utóbbi időben több hozzászólásban és levélben is felmerült, hogy illene az ötszázadik posztban túllépni a szokásos semmitmondó, felületes, unalmas, egyrész-másrészt jellegű, bülbülszavú elemzésen, és végre megírhatnám, hogy mit is gondolok "a" helyzetről. A finom…..
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
Trollmagnet 2013.10.07 08:56:52
@Nagykevély:

kicsi a pöcsöd, nem?
Trollmagnet 2013.10.07 08:59:03
@Spacecake:
neked van? kíváncsi lennék...
gyerek születnek attól függetlenül, hogy vannak-e melegek, ezt kéne a hozzád hasonló agyatlan faszoknak felfogni
Gondolom te is ott ordibáltál a melegfelvonuláson és az erkölcs nevében a legkülönfélébb perverz szitkokat szórtad a felvonulókra

üdv: egy hetero, akit nem érdekel a melegfelvonulás, de utálja a primitívséget
A Fidesz nem sokkal ezelőtt leszavazta a Párbeszéd Magyarországért módosító javaslatát, ami az Országvédelmi alap terhére 500 millió forinttal támogatta volna a Pető Intézetet és így az intézményt megmentette volna a csődtől! Ennél nem kell szimbolikusabb lépés. Miközben…..
Trollmagnet 2013.09.16 20:51:17
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
te neked bizony a kurva anyádat :)
tudod miért?
mert béna troll vagy, még annyira sem tudsz trollkodni, mint a PM-esek
Egyébként nem csodálkozom, függetlenül attól, hogy ki javasolta a módosítót, ezt meg kellett volna szavazni.
A csuti törpének és bandájának tényleg csak a rühes focisták számítanak.
Volt már olyan érzésed, hogy a munkád csak merő kitaláció? Hogy a világ akkor is forogna, ha nem csinálnád azt, amit 9-től 5-ig csinálsz? A Strike Magazine nyári lapszámában David Graber körbejárta a humbugszakmák jelenségét – minden alkalmazott figyelemmel olvassa az…..
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Trollmagnet 2013.07.25 22:48:33
@Szarházy:

Igen?
nálatok így szokás ezt?
az tökjó
Mondjuk passzolsz is a Fideszhez, aki gyilkosokkal védeti meg magát néhány fiataltól
A jelenlegi kormánytöbbség közismerten szereti kitölteni a jogszabályi környezet kínálta kereteket. Így aztán senkit sem érhetett meglepetésként, hogy az alaptörvény hírhedt negyedik módosítása által teremtett lehetőséggel is azonnal éltek, és a lehető legsürgősebben…..
Trollmagnet 2013.06.21 09:49:14
@Dörnyei József:
nemzeti kapitalista, szakadnom kell a röhögéstől, te bohóc
Trollmagnet 2013.06.21 15:11:22
@koho:
Én meg sok embertől hallom, hogy a "cégünknél" "ezek még gondolkodni sem tudnak"
Általában ez a sok ember életében nem járt egyetemre, cége van, adót viszont csal rendesen...
Trollmagnet 2013.06.21 15:12:55
@koho:
ha te nem tudod végezni a munkádat, akkor bizony te vagy az értéktelen fos
szerintem