Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DorkNet

73 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És eljött ez a perc is. Költözik a Blog. Ha érdekel valakit, az átlagéletblog.hu oldalon megtalál (igen élkezetekkel) :)..
A minap a Kerepesi HÉV sztorit hallgattam az egyik klienstől a másikig tartó autóút során és megfogalmazódott bennem a fenti kérdés?   Mit tennék, ha az én gyermekemet fenyegetné egy hasonló jószág?   Próbálok attól elvonatkoztatni, hogy állítólag Ukrán volt a hírekkel szemben nem egy, hanem 3…..
Technikus Úr naplója Írnék... 2024.01.09 20:02:47
Néha úgy elkap egy vibe, hogy írnom kéne... csak azt nem tudom, hogy érdekel-e egyáltalán valakit?? Akkor meg minek??..
Nem vicc, nemrég ez a kis törpetigris került az utamba.  A munkámat végezve Csornára vitt az utam és mivel vezetés közben nem basztatjuk a laptopot, félre kellett állnom megírni egy E-Mailt, és közben intézni egy telefont. A városon kívül sikerült egy olyan helyet találni (buszforduló) ahol…..
Első körben szeretném meggyónni, hogy nagyon ritkán foglalkozom ilyesmivel. Leginkább félrenézek, mert van az a szitu amikor félre lehet, sőt kötelező is! Ilyen az amikor Tóth "echtemagyarvagyokszavazzatokafityeszre" Gabriella kerül a porondra.  Jómúltkor az egyik "exkluzív" kan csoportba egy…..
  Igen, így írtam, nyilván nem ok nélkül! Biztosan vagytok sokan, akiknek már meggyűlt a bajuk akármelyik csomagküldő szolgálattal is. De azt is biztosra veszem, hogy a magyar postával (igen kis betű!) nagyon-nagyon sok embernek tele van már a kis hercege. De hadd írjam le az én mostani…..
Egy szinttel "feljebb" szándékoztam lépni a bloggal és szerettem volna egy facebook oldalt beállítani. Csak mert lehet. Aztán kiderült, hogy nem lehet, mert a Blog, nem egyezik a közösségi alapelvekkel. Gondolom nincs benne Román nekrofil szamárpornó, de ezen a hiányosságon még dolgozom, ígérem. A…..
Azon gondolkodtam ma reggel, miközben egy huncut kis fűszál csiklandozta éppen a kutya ánuszrózsáját, hogy vajon mikor várható majd megint a Covid? Mert ugye az ember volt "kovidos", aztán jött a primáthimlő, ami nem ütött akkorát, most itt az energiaválság...  És mindeközben országunk mélyen…..
„Mindenki, akit valaha szerettél, mindenki, akivel valaha, valamilyen kapcsolatban voltál, minden kiskedvenc aki valaha is szeretett és viszont szeretted, minden barátod, minden ismerősöd… sőt, minden amit valaha is becsültél az életedben egy nap eltűnik. Semmivé válik. Megszűnik…..
Hogy mit miért? Nyugi, kifejtem. Nem azt és nem úgy ;) de kifejtem. Szóval. Marha sokan vagyunk az online világban, ki-ki akár több alteregóval, kamu profillal regisztrálva afészbúkonisntagramontwitterenmegmifaszomokonmég. De azt eleddig senki sem tudta nekem megmagyarázni (sőt, általában ha…..
Mindenki akit valaha szerettél, mindenki akivel valaha, valamilyen kapcsolatban voltál, minden kiskedvenc aki valaha is szeretett és viszont szeretted, minden barátod, minden ismerősöd… sőt, minden amit valaha is becsültél az életedben egy nap eltűnik. Semmivé válik. Megszűnik létezni.…..
DorkNet 2022.04.22 15:19:15
@Technikus Úr: Dankesün.
Néha ilyen is kell.
  Amíg toltam a covidot  bőven volt időm a facebookot bújni. És bár nem vagyok egy kifejezett grammarnáci, főleg, hogy én sem vagyok makulátlan helyesírással bíró nyelvtan isten! Feltűnt, hogy egyre több komment, poszt, böffenés végén nincs semmilyen jel. Sem kérdőjel, sem pont, vagy felkiáltó…..
Rápucsítós Gizi, a pultos, remegő hangon megszólalt, - Elfogyott a kannás bor. Majd amint az utolsó szó is elhagyta a rángatózó ajkait, azonnal a pult mögé vetette magát. ... 2-3 másodperc múltán -mikor nem észlelt változást a kocsma mikro ökoszisztémájában- kilesett a vodkás üvegek mögül, és látta,…..
        Indítok egy „új” rovatot, "Magvas gondolatok kutyaszaratás közben cím alatt". Legyen az első téma a mai (és már korábban sokszor felvetült)   Mi az érték?  De tényleg, minek van értéke? Mi az amire azt mondjuk, hogy na ez értékes mert drága, mert pótolhatatlan, mert ……..
Gondolkodtam azon, hogy elkezdek egy új Blogot „Élet egy 6 évessel” vagy „Szabadítsátok ki Tibit” címmel. A kettőnek semmi köze egymáshoz, de ha döntök majd azt tudatom, azt is mit miért. De a lényeg. Bosszankodtam mostanság is nem keveset, a fészbúk egy soha el nem fogyó hülyéket felsorakoztató…..
Hello kedves olvasó, már ha megmaradtál és nem untad meg, hogy nem vagyok aktív már jó ideje?  Ígérem hamarosan jelentkezem, mert téma bár van és idő mint a tenger, tenger meg egy csepp sem. :) Legyetek jó, és kellőképp szobatiszták. ..
A minapi kifakadásom után az jutott eszembe, hogy aznap inkább meg sem próbálok elmenni boltba kenyérért, mert a birka átlag jószág, biztos isten, hogy addig jutott el fejben, „egy hónapra bezár MINDEN IS!!!!”. Ergo mind odakozmálunk, és elpusztulunk, és még az első oltást sem tudjuk majd beadatni,…..
Meg a kengyelbevert büdös lófaszt már, de tényleg. Tudom sokaknak már rég megjött ez az érzés, de én most jutottam el oda, hogy bassza meg a büdös lófasz, ezt az egész maszlagot!!! Értem én, hogy Korona vírus meg mind odakozmálunk, ha nem oltatunk valami „szputnyik vé” vagy „asztrazeneka” vagy…..
Pár hónapja, úgy döntöttem megválok az egyik kedvenc órámtól. Ilyenkor mit tesz az ember? Természetesen a digitális kor lehetőségeit számba véve, meghirdeti az eladó áruját egy vagy esetleg több portálon. Van erre manapság már kismillió lehetőség, kezdve a Facebook ominózus Marketplacétől, a…..
DorkNet 2021.01.05 06:28:45
@Szubrina: Levelezésben voltam a sráccal. Neki még plusz egy tízesbe fájt a javítás.
Tudom első olvasásra erősen rasszistának és/vagy homofóbnak hangzik a dolog, pedig messze nem a bőrszínnel, a "rasszal", vagy esetleg a férfi kontra férfi szerelmet űzőkkel van a bajom, de mindjárt fényt hozok a klaviatúrába. Nos nem tudom ki van tisztában vele, de készül az új dzsémszbond film,…..
DorkNet 2021.01.05 06:26:33
@Szubrina: Nekem semmi bajom, sem a négerekkel, kínaiakkal, homókkal, akárikkel. Egészen addig amíg nem kezdi el valaki az arcomba tolni a saját hülyeségét.
Már sokadik alkalommal fordul elő velem, hogy a messziföldről rendelt (Wish, Ebay, AliExpress) csomagom valahogy nem érkezik meg hozzám. Mindenhol, mindenkitől azt látom, hogy „idő előtt megérkezett”, „pont az előrejelzett dátumon ért ide”, „szupergyors kiszállítás”…stb. Ehhez képest nálam ez az…..
Már korábban is észrevehető volt, hogy a fácse nagyon szeret „az ember kedvében járni”, ami engem speciel inkább dühít, mert… Utánanézel egy akármilyen terméknek a telefonodon a Mozzillát használva, és lehet ez akármi is, a facebook pontosan olyan hiredetésekt fog az arcodba tolni, amelyek ehhez…..
DorkNet 2020.12.19 10:28:38
@Technikus Úr: Nem is a meglepetés, ami hirtelen kiakasztott, hanem a felismerése annak, hogy igen valóban van ilyen és nem csak valami messzzifaszom ország kitalált egyedével történik, hanem velem. És az, hogy tulajdonképpen én ebbe borjúmód beleegyeztem, és mibe még?
EULA. Mifaszomaz? ok telepíccsedmánfel. Felhasználói Licenc szerződés? Neszopassámá, há kell. "OK", "Tovább", "Elfogadom". Birka vagyok mint a többi.
Volt már, hogy Instagramon megkeresett egy odabaszós képekkel bíró profil egy huszon, majd mégiscsak 30 éves csajjal aki férfit keresett magának aki szereti, és megvédi, támogatja és kinyalja de legfőképp támogatja, főleg anyagilag, mert hát ő egy szerény árva aki tudjaisten kicsoda is…..
DorkNet 2020.11.15 09:06:56
@Szubrina: Megoldjuk :) I mean we will solve the problem. :)
DorkNet 2020.11.15 10:38:10
@Szubrina: Pedig csak a te kedvedért megtettem. Most már nincs visszaút. :)
DorkNet 2020.11.18 19:36:24
@Szubrina: :) Szolgálunk és vétünk:)
Igen, autós probléma forog fenn.  Nemrég volt vezérlés cserém a csatalovon és gyanús volt, hogy a két délutánra tervezett szerelés csak az ötödik délutánra lett meg, nyomás hatására, de akkor alig 3 óra alatt (75,000).   Majd pár hét múlva iszonyatosan visítani kezdett valami a motorháztető alatt.…..
DorkNet 2020.11.15 09:03:42
@Szubrina: Nem hiszem, hogy azt akarnák, hogy mindenki vegyen új autót. Ha mindenkinek új autója lenne (már ez sem kivitelezhető...) akkor az autószerelőknek éveken keresztül nem, vagy csak elvétve lenne munkájuk. Ez elég komoly öngól lenne számukra. Csakúgy mint az is, hogy "palimadárként" kezelik a vevőiket akik emiatt vagy saját maguk kezdenek javításba, vagy máshová mennek, vagy rosszabb esetben meghalnak.