Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scorpion Spyke

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
Scorpion Spyke 2009.12.01 11:10:46
@Adani:

Már Buda is tele van cigányokkal sajnos, ott ordibálnak az utcán a szipus nyomorékok, ha nem adnak aprót nekik.
Scorpion Spyke 2009.12.01 21:07:56
@Tomi324:

Igaz. Mindahányszor megjelenik valami cigányokkal kapcsolatos post, mindannyiszor lejátszódik ugyanaz a vita. Jönnek a ballib álláspontok(nem szabad általánosítani, a magyar is bűnözik), aztán meg a jobbos tézisek(elherdálják az adófizetők pénzét, arányban a cigányoknál nagyobb a bűnözés). És ez így megy tovább, nap mint nap, ez csak meddő vita, teljesen felesleges győzködni egymást. Ott kellene fent elgondolkozniuk a problémán a nagy fejeseknek, mert amíg csak mi "földi halandók" élünk a szabad véleménynyílvánítási jogunkkal, addig itt nem lesz változás.
A fent leírtak nem csak a BKV-Figyelőre jellemző, máshol is ugyanez megy, de semmi, semmi változás.
Subba A Rafkós 2009.10.28 16:38:50
Na vajon melyik bebukott rádió embere árulja azonnal a lemezeket?Zenei szerkesztőként dolgoztam egy most megszűnő országos kereskedelmi rádiónál. Úgy döntöttem, megválok az összes CD-től, amit a kereskedelmi rádió alakulásától annak megszűnéséig játszottam, s én már…..
Vajon ha be lennének kamerázva a BKV járművei (és megállói) a lenti esetekhez hasonlók akkor is megtörténnének? Az első olvasói észrevételben egy 20 év körüli srácról olvashattok, aki a busz ajtajánál az összes helyet elfoglalta, zavarta az utasokat a felszállásban. Aki…..
Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest…..
A regisztrációhoz nincs szükség másra mint a következő nagyon egyszerű kérdésekre pontos választ adni:1. melyik tanuló tűnik álmosnak?2. melyik a lány ikerpár?3. melyik a fiú ikerpár?4. hány nő látható a képen?forrás: index.hu fórum..
Scorpion Spyke 2008.05.15 19:39:51
Földiek Mai képrejtvény 2008.04.07 16:00:00
Olvasói levél vagyis kép: "az éjjeli órákban elég nagy hangjelenség kíséretében parkolt le ez az autó a városban  elég érdekes helyre."A földiek mai kérdése: hol tesztelték titokban - két sáv között - direkt az éjjeli órákban ezt az új parkolóhelyet?..
Földiek Anyánk az Index 2008.03.14 21:49:00
Nem illene piszkálgatnom az indexet mert egyrészt a blog.hu anyja, másrészt pedig az egyedüli országos hírportál amit rendszeresen olvasok és másnak sem ajánlok figyelmébe semmi mást. Legjobb, ennyi. Ennek ellenére mégis megjegyzem mert bosszant, hogy sehol a hálón nem találkozok…..
A lentiekben lehozunk egy olvasói levelet -köszönet érte Parasztkillernek. Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni. Véleményét a leírtakról mindenki fogalmazza meg maga a kommentekben. Normális hangnemben plíz!   "Elég sűrűn járok Erdélybe, és ottani cigó tapasztalataimat…..
Scorpion Spyke 2008.03.14 18:30:39
maxt a Gárda a cigánybűnözés ellen demonstrált, emelte fel a szavát, ami valljuk be, egy valós probléma.
"Egy egészséges társadalomban nem valami ellen kell tenni, hanem valamiért, ami nagy különbség." - Ja igen, mintha ez egy egészséges társadalom lenne, ahol a politikusok tesznek valamiért. Nem csak a szardobálás megy mindkét oldalról? Gyurcsányt és Orbánt nem kéne "betiltani"? Egymás ellen uszítják a népet. Olvass fórumokat, meglátod, hogy jobbos balosok már telszámcserénél tartanak, hogy majd jól összeverik egymást. És erről kik tehetnek? Erről is az MG? A pártok ellen miért nem lépnek fel? Ja mer ők nem viselnek egyenruhát, de attól függetlenül uszíthatják egymás ellen az embereket, lophatnak, csalhatnak?
A másik dolog a Gárdáról: Mi az, hogy egy csapat idióta bohóc? Megismertetek akár egyet is közülük? Vagy előítéletesek vagytok és csak úgy rámondjátok, hogy nyilasfasisztaseggfejek? Esküszöm, ha Vona Gábor azt a parancsot adná, hogy gyerünk gárdisták öljünk meg pár cigót, akkor hülyének néznék, és leváltanák. Ez itt már a 21 század a társadalom tanult már a háborúkból és nem kér az erőszakból. A gárdisták sem hülyék. Jó lehet vannak köztük olyanok, akiknek nagy a szája, hogy így meg úgy irtana cigányt, de ha ott lenne a kezében a puska, kétszer is meggondolná a dolgot. Az igazi cigánygyilkosok nem egy ilyen szervezetben tevékenykednének, hacsaknem szándékosan leakarják járatni a Gárdát.
Azt meg nem mondtam, hogy felsőbbrendűek vagyunk. Úgy értettem, hogy mi vagyunk itthon. Ha te lakásodra beállít egy szegény hajléktalan,hogy szállást kér,egy kis idő után már nem egy szegény hajléktalan, beül a kedvenc fotelodba, kizabálja a hűtődet, és azt mondja, hogy takarodj el a boltba még nekem kajáért vagy agyonütlek, akkor mit csinálsz, hogy érzed magad? Abban a lakásban, amit te vettél, vagy építettél a saját kezeddel, jön egy idegen és uralkodik feletted. Nem vernéd pofán? Vagy nyalnál neki? Valahogy így érezheti a magyar lakosság azt, hogy idegenek mondják meg nekik, hogy mit tegyenek. Hogy a cigányoknak, a zsidóknak(mondjuk a zsidó az csak egy vallás, nem tudom miért tartják magukat külön fajnak) és a bevándorlóknak is vannak jogaik? Igen, nekik is vannak jogaik, azok a jogaik, amiket mi adunk nekik. Ha meg nem tetszik ellehet menni innen. Munkahelyre bemész mit mondanak? Vagy megcsinálod a melót, vagy nincs pénz, elmehetsz. Mivel mi vagyunk itthon mi szabjuk a határokat. A jogaival mindegyik tisztában van, csak a kötelességeivel nem.
Földiek A Hang 2008.02.25 01:47:00
Talán a világ egyik legismertebb hang tulajdonosa Don LaFontaine. Nem hiszem, hogy van olyan mozibajáró akinek ne lenne ismerős az a hang amivel már körülbelül 5000 hollywoodi produkciót adtak el. LaFontaine nevéhez fűződik még ezen kívül több mint 700ezer tvszpot is. Most, hogy itt…..
Földiek Aldi Orosházán is 2008.02.13 13:48:24
Mivel az áruházláncnak feltett kérdésekre nem kapott választ az index.hu, így olvasói segítségét kérte az épülő Aldik feltérképezéséhez az országban. Teljesen biztosat én sem tudok de a 2009. április 2-án startoló Stop Shop honlapján az orosházi térképen ott figyel az…..
Földiek A szatírok nem alszanak 2007.11.02 15:26:00
Mindenhol ott vannak, olyannyira, hogy összeült a válságstáb és a következőkre jutottak, melyet leközölt az Orosházi Élet. Valóban ilyen súlyos a helyzet? Ha sok szemérem elleni bűncselekmény volt, akkor ez eső után köpönyeg.Az már szemérem elleni erőszak, ha követnek…..