Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Férj (törölt)

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre is elnézést kérünk a képek - alkalmankénti - minőségéért, de elsődleges feladatunk nem a lányok tökéletes leképezése, hanem a hírszolgáltatás volt. Így nem csoda, hogy sokszor csak kutyafuttában lőttük a csajokat csípőből. Amelyeket nem, azoknál észre fogják…..
a Férj (törölt) 2013.09.17 19:50:36
@visszakettopadlogaz: Nem is tudom,most mit tegyek,szoljak a Felesegemnek,h adja vissza a diplomajat,a nyelvvizsgait es mondjon fel,vagy inkabb szedesse ki az implantatumait....
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
a Férj (törölt) 2013.08.28 14:57:53
@dr. mesterseges szinezek: Aztakurva,bolcsesz-e vagy?
Belsőség Mások élete 2013.08.15 18:42:03
2006-ban készült A mások élete című német film, főszereplője egy keletnémet Stasi-ügynök, aki egy ellenzékivé váló írót figyel meg. (Zirig Árpi egy rövid interjút is készített az írót játszó,  motorimádó  Sebastian Koch-hal.) Nem spojlereznék, aki nem látta még, és…..
a Férj (törölt) 2013.08.16 11:45:06
@acsebacsi: Hiszi ezt mindenki,aki meg nem jart a Zamat nevu kisvendegloven feljebb a lakotelepen! A Hatlepcsos velose maximum vizet hozhat neki!
Milyen mókás lenne, ha egy ilyen hirdetés jönne veled szembe a neten vagy az újságban: „Eladó a Forgách utcai metróállomás", már kérdés, hogy egy ilyen lehetőség vajon hány embert hozna lázba, de mindenképpen bizarr picit. Ha nem is Budapesten és nem is a Forgách utca, de…..
a Férj (törölt) 2013.08.10 18:27:24
Mindenki megvárhat egy autót, nem igaz? Várjon csak türelemmel, mert én éppen másra koncentrálok. A telefonomra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
a Férj (törölt) 2013.04.03 13:28:04
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
a Férj (törölt) 2013.03.20 23:46:36
Az amerikai filmgyártás központja maga a csillogás, a hírnév – ám akad egy másik arca is, amelyről bennfentesek ritkán beszélnek. Ez a szereposztó díványok, az erőszak és a hatalommal való visszaélés festette kép. Most egy bennfentes vallomása következik. Noha Thandie…..
a Férj (törölt) 2013.03.19 12:27:09
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..
Egy 25 éves amerikai diák, a fotósnak tanuló Callie Mitchell dokumentálta döntése drámáját, attól kezdve, hogy megtudta, gyermeket vár, egészen a baba megszületéséig – és az örökbeadásig. Amikor a lány felfedezte, hogy terhes, barátjával együtt úgy gondolták…..
Ha valakit 23 évesen minimum 77 év börtönre ítélnek, akkor a kilátások nem túl fényesek. A férfi, akinek az esszéjéből szemezgetünk, 26 éve van magánzárkában, droggal kapcsolatos ügyben tartóztatták le, elfogásakor szökni próbált, lelőtt egy rendőrt, egy másikat pedig…..
#40 Antoni Gaudi banális halála méltatlan volt életművéhez: épp főművét, a Sagrada Familiat csodálta egy általa addig még fel nem fedezett szögből, amikor egy lóhajtású villamos elütötte őt. Mivel ekkor már évek óta a templom kriptájában élt és dolgozott, külseje…..
a Férj (törölt) 2013.02.28 09:11:36
#43 Valamiért a filmekben szinte mindig rosszul ábrázolják a kabriós csapatásokat: a kocsiban ülő nőknek hátrafelé lobog a hajuk, amiről általában egy rosszul beállított szélgép tehet. A valóságban ugyanis a turbulencia miatt a haj, selyemsál, stb. mindig előrefelé lobog,…..
Hollandiában komoly hagyományai vannak az önkéntes munkának, odafigyelnek egymásra az emberek, és még környezettudatosak is. Persze a sok pozitívum mellett akadnak hátrányok is, például a lakáskeresés ott (sem) egyszerű – mint erre mai szerzőnk, Anna is rájött. „2012…..
a Férj (törölt) 2013.02.28 09:00:23
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
a Férj (törölt) 2013.02.25 11:20:46
Egyre elképesztőbb módszerek próbálják kikészíteni a költözni nem hajlandó és ezzel a hatalmas építkezéseket veszélybe sodró ingatlantulajdonosokat Kínában. Mi is beszámoltunk már itt, a blogon több olyan esetről, amikor a (jellemzően idős, évtizedek óta ott élő)…..
a Férj (törölt) 2013.02.15 18:57:53
Manapság Harry herceg számít a brit uralkodóház fenegyerekének, pedig mint a BBC egy dokumentumsorozatából kiderül, dédapja és annak testvére (a néhai VI. György és a trónról lemondott VIII. Eduárd) jóval botrányosabb életet élt az 1930-as évek elején. Csak éppen senki sem…..
a Férj (törölt) 2013.02.07 19:22:20
Egy fiatal amerikai szerző végigfényképezte az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot is, hogy dokumentálja, mi maradt az elhagyatott, pusztulóban lévő intézményekből. A képeket elnézve egyáltalán nem tűnik túlzásnak Eric Vernon következtetése, mely szerint szó…..
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
a Férj (törölt) 2013.02.03 11:27:58
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
a Férj (törölt) 2013.02.03 08:38:03
Írtunk már a sportrendszámról és a francia megoldásról is. Most jöjjön egy kis matek: mennyi az annyi? A rendszám kiváltásának négy szakasza van, négy helyszínen kell kinyitni a pénztárcát: az MNASZ-nél, a hírhedt Mozaik utcában, a biztosítónál és a Központi…..
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
a Férj (törölt) 2013.01.22 13:32:54
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
a Férj (törölt) 2013.01.21 16:14:23
@Péter 2: Onnan veszem,kedves Peter,hogy a munkam soran a tarsadalom majdnem minden retegevel talalkozom,az egesz csaladdal altalaban es igen,nekem ez jott le ebbol es nem,nem fogok raszolni a mas gyerekere,mert nem az en dolgom egy emancipalt anyukaval sem vitatkozni arrol,h hulye-e a gyereke vagy nem,mikor legszivesebben az anyukanak basznek le egyet,h nem kepes megnevelni a gyereket. Mert a gyerek nem magatol lett hulye,ahogy egy kutya sem magatol lesz kezelhetetlen. Olyan orszagrol beszelunk,ahol a gyerekek panaszt tesznek azniskolaban,ha szobafogsagba teszik oket pl vagy ilyesmi,es ezert a szulok jarhatnak a csladsegitobe stb. Mert liberalis orszagban elek. Jeee.
a Férj (törölt) 2013.01.21 16:54:24
@Shadowbull: Tiszta kotekedes a hozzaszolasaid nagyresze ehhez a poszthoz,barmennyire is kedvelem a stilusod,most nem megyek ebbe bele Veled itt,de ha gondolod,privatban folytathatjuk
@Péter 2: itt szo sincs senki megszegyenisteserol es nem is akarnam megszegyeniteni oket,ellenben az en raszolasom akkor is csak egy hulye kaeuroai bevandorlo oktalan okoskodasa lesz,ha tokeletes angollal mondom el,mert ok nem azert jottek ide,h en a gyerekuket neveljem,plusz ok fizetnek,mi meg tesszuk a dolgunkat,ha nem tetszik,mennek mashiva. Ez az elv. Baszki,ebben az orszagban ha megeszed a kajad nyolcvan szazalekat az etteremben,majd azt mondod,h nem izlik,nem kell kifizetned. Nem ugy van,mint otthon,h elhajtanak a picsaba. Csak ez egy reszrol kenyelmes,masreszt meg felhaborito.
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..