Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlomoni

786 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Personal Branding Elnöki leckék 2020.09.29 06:46:34
Az elnökjelöltek televíziós vitája kétségtelenül az egyik legnagyobb figyelmet kiváltó belpolitikai eseménye az amerikai politikának. Mint ahogy az is vitathatatlan, hogy ezek a viták a politikai kommunikáció csúcsteljesítményének számítanak. Így jó néhány megfontolandó tanulságot is hordoznak. Most…..
Personal Branding Jót vagy semmit? 2020.09.22 08:22:36
Mindegy, hogy jót vagy rosszat, csak beszéljenek rólad – tartja a népi bölcsesség. De közel sem biztos, hogy ez mindig így van.  ..
Personal Branding Kommentre fel! 2020.09.17 12:15:19
A posztok alatti kommentelési lehetőség az énmárkaépítés egyik legelhanyagoltabb területe. Holott megéri aktívan használni...
Egy szerény fickó története, aki valóra váltotta az amerikai álmot, majd tapasztalatait könyvvé formálta. Ez sem sikerült rosszul, hiszen a könyvet Bill Gates is jó szívvel ajánlja...
Légy önmagad! Vállald a sebezhetőséged! Megfontolandó tanácsok, de nem árt néhány más szempontra is odafigyelni...
Personal Branding Keksz dílerek 2020.09.08 07:36:48
Kell, hogy legyenek saját szabályaid! Ez is lehetne a Morel házaspár mottója. Ugyanis a bevett szokások helyett, inkább saját elképzeléseiket követték, amikor vállalkozni kezdtek...
Introvertáltként énmárkát építeni nem lehetetlen. Nézzük, mire érdemes figyelned, ha nem a zajos extravertáltak táborába tartozol!..
A gyengeségeink felvállalása, őszinte dicsekvés vagy álszerénység? Vajon melyik a legcélravezetőbb, ha kedvező benyomást szeretnénk kelteni másokban?..
Personal Branding Adni vagy kapni? 2020.06.16 17:13:33
Elterjedt nézet, hogy a könyöklő, törtető, mindenki másból hasznot húzó emberek jutnak a csúcsra. De valóban így van ez?..
Nemet mondani tudni kell! Ez nem kérdés, bár ezzel együtt sem mindig könnyű. Öt kipróbált stratégia az ilyen szituációk megoldásához...
Nem kell mindig tökéletesnek lenned. Sőt! Tökéletlenséged vállalása, akár az előnyödre is válhat.  ..
Az Instagram az énmárkád építésére is kiváló terep. Most összegyűjtöttem néhány jó példát a megszokottól, a különösig...
Önismeret nélkül nem lehet erős és hiteles énmárkát építeni. De vajon, hogyan tehetünk szert megfelelő tudásra magunkról?..
Az énmárkád a minőségtől lesz az, ami. Attól a minőségtől amit és ahogyan csinálsz. De mit tehetünk, ha mi magunk kételkedünk a teljesítményünk minőségében?..
Bár egy videóhívás bonyolítása nem egy ördöngösség azonban van néhány dolog amire érdemes odafigyelned a professzionális benyomás érdekében...
Azt már régóta tudjuk, hogy az öltözékünk befolyásolja mások rólunk alkotott  véleményét. De vajon milyen hatással van ránk az, hogy milyen ruhát viselünk?..
Lessünk be egy zseni elméjébe!..
Az énmárkád nem kitalálni, hanem megtalálni kell. De mire figyelj keresgélés közben, hogy  végül hiteles legyen az összkép?..
A klasszikussá vált filmeket nem árt időről, időre újranézni, hiszen minden alkalommal egy újabb jelentésréteget fedezhetünk fel bennük. Most néhány olyan klasszikust hoztam, amelyekből vállalkozási és márkaépítési stratégiát is tanulhatsz.  ..
Néhány szempont és tanács, amit kívánatos megfontolnod, hogy ne döntsd romba az énmárkád a karantén ideje alatt sem...
Sokan állítják, hogy a hatékony kommunikáció 93 százalékban nem a szavakon múlik. De vajon valóban így van ez?..
Manapság már senki sem vitatja, hogy a Linkedin fontos fontos közösségi hálózat. Mégis kevesen használják jól. Nézzük, mire érdemes figyelned!..
Personal Branding Tipikus tévhitek 2020.02.20 18:41:36
A tények makacs dolgok, de a tévhitek még náluk is makacsabbak. Most mégis vegyük fel a harcot ellenük...
Az önsegítés felkent apostolai azt állítják, hogy rokonszenvesebbek leszünk, ha érdeklődőnek, kedvesnek és nagyvonalúnak mutatkozunk. Létezik azonban még néhány tényező, mely növelheti a kedvelhetőségünket...
Personal Branding Trendre fel! 2020.01.30 14:22:12
Általában nem érdemes a trendeket vakon követni, de van amikor éppen az aktuális témák felhasználásával erősítheted a márkádat. Nézzük, mit tanulhatunk a svéd húsgolyók esetéből!..