Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kékharis

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszava búcsúztató cikkében olvasható, hogy „újabb kormánykritikus médium esett el”. A megállapításban van igazság, mégis inkább az a csoda, hogy idáig bírta. A befektetési tárgyalások elakadtak, a munkatársak panaszkodtak, hogy nem jutnak a pénzükhöz, és terjedt a szakmai pletyka, hogy a Zoom.hu…..
Kékharis 2018.12.24 07:52:21
@Manna5: nem Murányi vette fel az embereket, hanem az akkori főszerkesztő, Zappe Gábor.
A rendszeres Homár-olvasóknak nem kell külön bemutatni a UPC 29-es körzetét, a helyet, ahol "helyi hagyományok és jellegzetességek is befolyásolják a hálózat bővítését," és ettől számos furcsaság megtörténhet. Például, hogy az új lakó nem tudja beköttetni a netet, amíg a régi szünetelteti az…..
Mindkét karja „hiányosan fejlett” - olvasható a Wikipédiában. Ennek ellenére Dórából úszónő lett, és kétszer nyert paralimpiai bajnokságot. De nemcsak úszni tanult meg, hanem írni is. Szívesen olvasom szakmai elemzéseit, és megértem tegnapi kiborulását, amely a woman.pont.hu-n, D. Tóth Kriszta…..
JogÁsz Marathoni szivatás 2017.05.05 21:34:05
Hat éve szivatja Orbán Viktor és a Fidesz uralta parlament azokat, akik – velük ellentétben – pártfogolják a szegényeket, az elesetteket, akik fontosnak tartják a tanítást és a hitet. 31 éve az az Iványi Gábor celebrálta Orbán esküvőjét, majd keresztelte meg első két gyermekét, akinek egyházát a…..
Kékharis 2017.05.07 07:29:13
@ogli dzsí: a metodistak a 18.szazad óta létező egyház. Nem lenne jó néhány éves szektanak titulalni.
Kékharis 2017.05.07 08:21:26
@ogli dzsí: szívesen mesélek neked a metodistak Magyarországi tevékenységéről, hidd el van közük hozzájuk. Ma az egyház két részre szakadt itthon, az egyik része a Szuhakszyak, a másik az Iványi féle vonal. Bőven létezett már a II. Vh előtt is metodista egyház Magyarországon, ráadásul vidéken voltak nagyon aktívak.
A fűző nem megoldás. Ezt minden nő tudja, aki nézett már tükörbe az esti bál kellős közepén. A szalonban még tökéletesen fest rajtad a csodás ruhaköltemény, majd elkezdesz mozogni és hiányolod a hátad mögött ugráló öltöztetőnőt, aki minden mozdulatnál helyére rakja a szorító darabot. Ennek…..
Startup Mustra Kiskert a konyhában 2016.03.18 07:49:22
Hogyan termelhetnék paradicsomot a második emeleti lakásomban, ha lelkiismeretes gondozásom ellenére még a kaktuszom is egy hónap alatt fűbe harap? Szerintem nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy bevallottan nem tudok növényt gondozni. Hiába szeretnék egy kis cserépben élő zöldet a szobámban,…..
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
A Spotify számára a 2016-os év egyetlen egy dologról szól majd: A lehető legtöbb új felhasználót bevonni annak érdekében, hogy az év végén is igaz legyen, az, ami ma: A svéd cég rendelkezik a legtöbb előfizetővel a streaming piacon. Ennek érdekében a svéd cég próbál új területekre belépni,…..
Ismeritek Terence Conrant, pontosítok: Sir Terence Conrant? Idővel ugyanis a világhírű dizájnert lovaggá ütötte az angol királynő, annak elismerése képen, hogy újra életet lehelt az angol bútortervezésbe és belsőépítészetbe. Conran ráadásul azon kevesek közé tartozik, aki…..