Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bael

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy esetleg csak szimplán gasztronómia felső fokon?Feltettem pár napja a Világevő Facebook-oldalára egy fotót, ami elég erőteljes érzelmeket váltott ki, főleg az volt érdekes, hogy milyen komoly különbségek voltak az egyes hozzászólások között. Talán az egyik végpontot az a…..
A múltkori találós kérdés megfejtése lent, hogy még találgathasson, aki szeretne.És itt az új feladvány:Ez volt a múltkor:Tintahalburger tintás buciban. Egyébként a milánói egy Michelin-csillagos Alice nevű éttermeben ettem...
Bael 2012.01.25 09:02:15
A tökéletes ételhez nem csak a kifinomult, Heston Blumenthalos technikák és tökéletes alapanyagokon keresztül vezet az út, hanem a fizikai szenvedés és a brutális éhségen keresztül is. Mivel ugyanezen a helyen, ugyanilyen körülmények között, ugyanezek a gondolatok - pár évvel…..
A kérdés a szokásos: mi van a képen? Persze a lehető legpontosabban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rájön-e valaki.Adós voltam még a múltkori találós kérdés megfejtésével lent az is megtalálható, aki először játszani akar, nézze meg a képet itt.Ha nagyon nehéz, majd teszek…..