Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiszékeny Úr

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakban ébreszt kellemes emléket az építőtábor említése, ami nekünk - akik már nem vettek részt a mozgalomban - furcsa lehet. Hiszen mi lehet jó abban hogy az egész éves tanulás végén nyáron még hetekig-hónapokig tartó nehéz fizikai munkát is végezzünk, spártai körülmények között, távol…..
        Az egészen biztos, hogy aki a Guess valamelyik fürdőruháját választja a nyárra, sokat vár a szezontól. Charlotte McKinney domborít most ezekben az aboszolút tökéletesen. Persze, ízlés és vérmérséklet dolga, kinek, melyik tetszik, én mondjuk a fehérekért nem vagyok oda, az olyan…..
Engem mindig elborzasztott, hogy egyes emberek életük legnagyobb beruházásához, a házépítéshez milyen igénytelenül állnak hozzá. Gyökerezhet ez a pénzügyi életre való felkészítés hiányából, de lustaságból is. 3 éve foglalkozunk az építkezés témával, mi akkor építkeztünk és a Házépítők face csoportot…..
Hiszékeny Úr 2019.02.01 14:16:23
@freelander1: Tökéletesen egyetértek. Amúgy meg nem az a világ van, hogy a kivitelezők közül olyan nagyon válogathatnánk. Vagy éppen lehet válogatni, csak kb. 1 évre előre be vannak táblázva. Még a kontárok is.
Szerintem 2-3 év és vége ennek a lakásépítési boom-nak, utána megint ott fognak házalni azok a szakik, akik most nagy arccal elhajtanak.
Nem szeretek választani. Pontosabban nem is arról van szó, hogy szeretek vagy sem, hanem amikor a bőség zavarával állok szemben, akkor nehezen teszem le a voksot valami mellett. Még inkább így van ez olyan esetben, amikor a döntés hosszú távra szól, és a burkolat nyilvánvalóan ilyen. Mi van, ha…..
Igaz azt mondják, hogy ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján, mi azért még is szánnánk egy kis figyelmet arra  bizonyos első benyomásra. Valószínűleg odafigyelsz megjelenésedre, hiszen minket olvasol. Abban is biztos vagyok, hogy van saját stílusod és senki kedvéért nem viselnél olyat, ami…..
Hiszékeny Úr 2018.01.23 10:53:12
@Segna:
"1. ápolt arcszőrzet - ez miért is divatbolondság?"
Nem konkrétan erre értettem a divatbolondságot. Inkább a ruhákra és egyéb kellékekre.
"3. megfelelő cipő. Nem azt írta, h drága olasz bőrtalpú, hanem, hogy megfelelő. Pl. ne vegyen valaki a saját szintjén elegáns ruhához surranót vagy tornacsukát. Tudsz ezzel vitatkozni?"
Aha, ja. A képeken is pont olyan volt, ami ezeröccá'-ba kerül a kínaiban.
"5. felgöngyölített ingujj - ez mennyiben playboyság?"
Ménem húz rövid ujjút, ha már úgyis feltűri? Margit, noooormális :-)
"6. kötött pulcsi - ebből is van 1990 Ft.-s is, tehát ez sem gazdagék kiváltsága."
Igen, azzal az 1990-essel meg pont nem fogsz úgy kinézni, de mindegy.
"Van egy olyan érzésem, hogy az öltöny és az óra beindította a zsigeri ellenkezést (az egyiket a ffiak jó része rühelli, a másikat meg drágállja) és onnantól a blogger hülye p*csa, és kész."
Én egy szóval sem mondtam, hogy a blogger hülye picsa (valaki írt kb. valami ilyesmit, de az nem én voltam). Csak leírtam a véleményem, ahogy te is. Nincs itt probléma. Erről szól a kommentelés. És most nem trollkodásról beszélek.
Hiszékeny Úr 2018.01.23 12:27:30
@lyken: jó lehet egy cikk ami, - idézlek - egy női magazinokat vásárolgató álmodozó hölgy plázaboy igényeit írja le? Akkor valóban lehetne jó, ha nem általánosítana. Én tudom a helyén kezelni a dolgokat, de lehet, hogy sok fiatal ezeket be is kajálja, és szarul érzi magát, hogy ő nem járhat menő zakóban, high-end cuccokkal felszerelkezve. Szóval szerintem ez kifejezetten káros. Azt viszont mégsem írhatja a poszter, hogy csórók, ez nem nektek szól. Tehát mégiscsak jobb lett volna, ha a poszt helyett megy levest osztani a Blahára :-).
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
Az őszülés folyamata régtől fogva érdekli az emberiséget. A hófehér hajkorona látványa önkéntelenül is tiszteletet parancsoló, tekintélyt kihívó lehet; talán nem véletlen, hogy a mesékben, csodás történetekben a bölcs, sokat látott és sokat megélt személyeket,…..
Talán sokszor nem is tudatosítják, milyen életveszélyes helyzetet okoznak egy-egy manőverrel. És most kiderül, kinek volt először lézeres fényszórója. BMW vagy Audi? Az Égéstér 128. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hiszékeny Úr 2014.04.23 16:52:11
@MaCS_70: Naponta találkozom ezekkel a menetfényes autókkal, de szerintem jobban észrevehető a tompított. Kíváncsi vagyok, hogy aki azt gondolja, hogy ezzel mennyit megspórol, az bekapcsolja-e a rádiót, vagy egyéb fogyasztókat az autóban. Szerintem kimutathatatlan a fogyasztáscsökkenés, cserébe kevésbé látható az autó. Hozzáteszem láttam már olyan menetfényes autót (újabb Audi), ahol azért elég jó a fényereje a menetfénynek, de a legtöbb menetfény gyatra.
Hiszékeny Úr 2014.04.23 17:37:30
@Schütii: köszi a pontos érvelést. ezek az utólagos gagyi szarok vajon átmennek műszakin? vagy addig kiszerelik őket? vagy hogy műxik ez?
A blogposztok kegyetlenek. Ha nem lennének, kellemesen összefolyna az idő, és én is letagadhatnék egy-két évet, mint az idősödő nők. Fejből nem tudtam volna megmondani, mikor szántam rá magam, hogy szétkapjam, de pechemre letámasztottam ide egy-két mérföldkövet, csak hogy most…..
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hiszékeny Úr 2014.02.04 09:07:50
@WesT: vezettél már 2 literes 136 lóerős HDI motorral felszerelt autót? egyszer azért érdemes lenne megtapasztalnod a karakterét. Mondjuk manapság már az 1.6 HDI is tud akkora nyomatékot és lóerőt, mint egy korai 2.0 HDI-ás. A lényeg egyszer, ha lehetőséged van rá, próbáld ki. Én benzinesből szálltam át ebbe, nekem bejött.
Belsőség Hippiből lett kőműves 2014.01.30 18:12:56
Esténként szorgosan mosogattam a Szimplában, napközben az egyetemen voltam, a kieső időben pedig a használt autókat böngésztem. Megvolt még a csúnya, de hálás rongytetős Corsám, de én buszt akartam. Volkswagen Transportert, T2-est. Faros Transporterek. Jól látszanak a különbségek Az első…..
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Hiszékeny Úr 2013.11.22 16:45:16
@utalom a nicknev cseret: de igen, és ott úgy hívták, hogy Hiszékeny Úr. Minden szart rásózott Hakapeszi.
Hiszékeny Úr 2013.11.22 16:52:44
@TwoBros: Történetesen nekem is 2.0 HDI motorral felszerelt Peugeot-m van. Aki nem tudta, hogy pontosan milyen, mind rávágta, hogy egyhatos, amikor meglátta a motor borítást. Ez van rajta HDI 16. Őszintén, számomra is logikusabb lenne, hogy egy motoron a hengerűrtartalom van rajta nem a szelepek száma. Amúgy szerintem egy nagyon jó motor. legalábbis eddig nem volt vele semmi gond (144 000 Km).
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hiszékeny Úr 2012.05.15 08:44:53
@gigabursch: Teljesen egyetértek. Az alacsony fordulatszám nem feltétlenül egyenlő a nagy motor terheléssel. A kommentekből máris azt látom, hogy ez itt félreérthető. Én is szoktam gurulni alacsony fordulatszámon, de ha gyorsulni kell, akkor mindig visszaváltok. Sosem hagyom, hogy erőlködjön a motor. Márpedig pl. 50-nél 5. fokozatban egyenletes haladásnál nem érzem, hogy kicsit is erőlködne. miért kapcsolnék vissza?
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hiszékeny Úr 2012.02.16 10:00:52
@Egy Kereskedő: köttesd be a kipufogó gázt az utastérbe. Az jó meleg.
Hiszékeny Úr 2012.02.16 10:17:40
@Egy Kereskedő: :-) ez a tojok a környezetre duma nem jött be. Amúgy a mai autókban van páramentesítő funkció. Nekem kiválóan működik.
Hiszékeny Úr 2012.02.16 10:31:15
@Kifordított kacagány: mintha párás ablakokról lett volna szó, nem fél centis jégről. Arra a célra nekem a jégoldó spray bevált.
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Hiszékeny Úr 2012.02.07 13:20:48
porthole.hu/horizont/hummerek-a-jeg-allatt-7225/

szerintetek hihető a sztori?
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hiszékeny Úr 2012.02.01 14:29:59
A londoni mintára ez kellene itt is:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PIQMv5mg67QJ:www.londonkalauz.hu/autoval-londonban+london+belv%C3%A1ros+aut%C3%B3+d%C3%ADj&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

napi szinten dugódíj, és kész.
Nem azt mondom, hogy ugyanolyan összegekkel, de valahogy ilyen módon. Ha meg már jól felkameráznak mindent, akkor azt tegyék oly módon, hogy a lopott rendszámokat is ki tudják szűrni, de gondolom ez már csak egy apró lépés.