Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoaGno

59 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap van, lenn vagyunk Sarudon a Tisza tó mellett - de szakad az eső, és hideg van. De ez bennünket nem érdekel, tojunk rá, mi akkor is megcsináljuk azt, amit előző nap elterveztünk. Behúzom a grillt az esőtől védettebb helyre, feltekerem a lángot - és belecsapunk a lecsóba... A story-hoz…..
A Chili Hungária Manufaktúra 2013-ban több új termékkel is előrukkolt. Ezek közül jelenleg két „nagyágyút” kívánok bemutatni. A Mennydörgés nevű termék után nem igazán gondoltam, hogy ezt még fokozni lehet, de valljuk be – mi capsaicin megszállottak – ugyanolyanok…..
Az, hogy minden relatív régóta tudjuk. Ezt Einstein tudatosította is a világgal jó pár évtizeddel ezelőtt. Relatív az idő, a tér, de az is, hogy miként viszonyulunk az ízekhez, így a csípősséghez is. Van, aki már azt is megérzi, ha a húslevesbe szemes borsot tesznek…..
gyulaicsili Kóstolás a tűzből 2013.07.11 09:20:15
A közelmúltban személyes látogatást tettem a kabai Chili Hungária Manufaktúránál és tulajdonosai – a Diczkó házaspár – egy csodálatos ajándékcsomaggal leptek meg, méghozzá a termékeikből összeállított portfólióval. Bevallom őszintén ez az első olyan alkalom…..
Mai blogbejegyzésem eltér a korábbiaktól stílusában, ugyanis a következőkben egy interjút adok közre, melyet egy olyan házaspárral készítettem, akik szinte a semmiből vágtak bele a csilitermesztésbe és mára a hazai kapszaicin rajongók között egyre népszerűbb termékcsaládot…..
A Mango frissítési hullám záróakkordjaként a Dell Venue Pro számára is elérhetővé vált az új platform. Alternatív kezelőfelületek hiányában a Windows Phone modellek megjelenése egyesek számára talán unalmas lehet, ám a Microsoft közel sem ok nélkül korlátozta a…..
Három okostelefonnal, és ugyanennyi tablettel újított a gyártó. A héten sosem látott buzgalommal a Lenovo összesen hat darab Google Androidot futtató eszközt jelentett be, sajnos a készülékek egyelőre csak Kínában lesznek hamarosan elérhetőek. Meglehetősen kevés…..
A Samsung, és a Magyar Telekom jóvoltából a Nyugati téri forgóóra körül ezentúl ingyenes Wi-Fi hotspot várja a járókelőket.Az egész téren elérhető szélessávú vezeték nélküli internetszolgáltatás maximális elérhető sebessége 12 Mb/sec. A népszerű találkozóponton…..
A dél-koreai gyártó szerint a vártnál jóval intenzívebb az okostelefonjai iránti érdeklődés. Az idei év során a Samsung több alkalommal számolt be eladási rekordokról, hiszen a Galaxy S II különböző regionális változatai mindössze 55 nap alatt több mint 3 millió…..
Rövidesen a Galaxy Nexus böngészője is alkalmas lesz Adobe Flash tartalmak megjelenítésére. Az Adobe blog oldalán olvasható közlemény szerint még ebben a hónapban kiadásra kerül a Galaxy Nexus számára az Adobe Flash 11.1 bővítmény és az Adobe AIR 3.1 futtatókörnyezet,…..
Két gigahertzes sebessésével jelenleg kapható társainál jóval nagyobb teljesítményt nyújt a Samsung új, okostelefonokba szánt kétmagos processzora, amely valószínűleg a Galaxy S készülék legújabb változatában és táblagépeken is megtalálható lesz.  A dél-koreai…..
Kétszeres számítási és négyszeres grafikai teljesítménnyel kecsegtet a Samsung ARM Cortex-A15 alapokon nyugvó kétmagos processzorra. Csúcskategóriás internettáblákba szánt mobil processzorral rukkolt elő a Samsung, mely energiahatékonyság és teljesítmény terén is…..
A jövő év második felében debütál a Lenovo első Windows Phone-alapú okostelefonja. Október utolsó napján bukkantak fel a LePhone S2 Windows Phone-alapú változatáról készített első fényképek, melyek eredetisége idő közben bizonyosságot nyert, ám az is kiderült, hogy…..
Sajnos egyelőre rendkívül kevés helyen érhető el a szolgáltatás. Remek funkcióval bővült a Google Maps androidos változata, hiszen mostantól kezdve a szoftver akár épületeken belüli navigációra is alkalmas. Természetesen a megoldás elsősorban a komolyabb méretű…..
Immár a Vodafone kínálatában is elérhető a MeeGo alapú finn okostelefon. Noha a Nokia N9 valószínűleg az egyetlen, MeeGo operációs rendszert használó mobil, hazánk igazán kiemelt helyzetben van, mivel nem csak hivatalos kártyafüggetlen verzióban, de mindhárom…..
Egy tíz perces kávészünet alatt is fel lehet tölteni a jövő akkumulátorát, a tíz-tizenöt év múlva a piacra kerülő telepek harmincezer ciklus után is úgy fogják bírni, mintha újak lennének. Legkisebb, nanogépekbe, orvosi eszközökbe…..
A legfrissebb iparági pletykák szerint az Office irodai programcsomag iPad-re optimalizált változatán dolgozik a Microsoft - ez pedig több szempontból is hasznos lehet számára. 2012 közepe/vége felé érkezik az új Office az asztali Windows és Mac rendszerekre, de az iOS kiadás már…..
Egyre közelebb a karácsony, egyre több az új készülék a kínálatban. Immár szinte menetrendszerű, hogy a T-Mobile (is) hetente bővíti akciós listáját új mobilokkal. A mai változások inkább az üzleti szférának kedveznek, hiszen a kanadai RIM által gyártott BlackBerry…..
Rövidesen piacra kerül az Alcatel alacsonyabb árfekvésű, két hálózat egyidejű kezelésére is alkalmas okostelefonja. Már a gyártó hivatalos termékoldalán is felbukkant a Bluetooth SIG által néhány hete leleplezett Alcatel One Touch 918D, mely néhány héten belül a boltok…..
Beépített FM antennával, integrált FM adóval és rendkívül hangos hangszóróval érkezik a kétkártyás Nokia X2-02. Úgy tűnik, hogy a korábbi modellek ráncfelvarrásakor a Nokia továbbra sem tért át az új, három számjegyből álló sorszámozásra, éppen ezért a…..
Megnéztük, kis hazánkban hol és mennyiért juthatunk mangós telefonokhoz. Mára egy rendhagyó bejegyzéssel készültünk. Néhány hónapja már elérhető a Mango frissítés, az új rendszerverziót használó mobilok pedig szépen lassan elkezdtek szállingózni kis hazánkban is.…..
December végétől már már nem érhető el a japán-svéd gyártó online adatmentő szolgáltatása. A japán-svéd gyártó közleménye szerint december 29-én végleg leáll a Sony Ericsson Sync online adatmentő szolgáltatás, mely helyett az Xperia tulajdonosok a Google Sync…..
A világ legnagyobb közösségi oldalának vezetői elismerték, hogy számos esetben gondatlanul kezelték a felhasználóik személyes adatait. Zuckerberg maga is önkritikát gyakorolt. Az Egyesült Államok kereskedelmi felügyelete (U.S. Federal Trade Commission, FTC) kedden kiadott…..
A kaliforniaiak a koreai gyártó módosított táblagépét is szeretnék kitiltatni a német piacról. A Samsung kész bíróság előtt bebizonyítani, hogy a Galaxy Tab 10.1 N egyáltalán nem hasonlít az Apple iPadjére. Az Apple szeretné betiltatni legnagyobb versenytársa, a Samsung…..
Nem sokat gondolkodtak a cég mérnökei, csak összegereblyézték mindenből a legjobbat.A problémamentesebb időket is megélt AT&T tegnap az LG Nitro HD személyében bejelentette a karácsonyi ajánlatának egyik legfényesebben ragyogó ékkövét, a telefon kissé szenzációhajhász…..