Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sck:

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan fényképezhetsz a világ egyik legtitkosabb országában? Észak-Koreában nem fényképezhetsz akármit, csak, azt, amit engednek, amit láttatni akarnak. A brit fotós, Charlie Crane sem járt másképp, egy év alatt megszerezte az engedélyt a fotózáshoz, majd kapott két kísérőt,…..
  Szeretném javasolni az illusztris Közgáz COOL List készítőinek, hogy a BCE unalmas kis gólyái helyett rakják fel jövőre Nouriel Roubinit is a listára. Igaz hogy Roubini nem corvinusos,de nem lenne ez rossz senkinek, hiszen valószínűleg ő a világ legmenőbb közgazdásza: a…..
Nagyszabású sajtóeseményen jártam, rengeteg újságíró és több kamera társaságában, a Liszt Ferencről elnevezett budapesti repülőtéren. Megmutatták az új terminált és a Heinemann óriás duty free shopját, amelynek egészen tisztességes a bor-, azon belül a tokajiválasztéka.…..
A tervek szerint már 2012-ben megrendezné első horvátországi fesztiválját a Sziget Kft.; a helyszín vélhetően az isztriai tengerparton, Rovinj környékén lesz. "Egy nagy horvát céggel, a Maistrával állunk tárgyalásban, ők ajánlottak egy helyszínt, de azt még nem szívesen…..
A kezdeti lelkesedés és nagyzolás után egyelőre szinte kivétel nélkül kiábrándítóak a villanyautós próbálkozások hétköznapjai. Mindenki kitűnő használhatóságot, jó szervizt, zéró emissziót, javuló infrastruktúrát ígért, de kevés olyan gyártó akad, amelyik a…..
Sck: 2011.05.12 03:49:51
@Gyulimali: Ezt olyan szépen levezetted, kérlek vezesd le egy atomerőmű gazdasági megtérülését is... Ugyanis nem kell egyből a leghatékonytalanabb energiaforrással példálózni a környezetbarát energia ellen, de majd magyarázhatod te is az unokádnak, miért kellett elszennyezni a világot, a tények makacs dolgok, de vannak emberek akik ennél is makacsabban állítják az ellenkezőjét, ugye.
osszeeskuveselmeletekmsc.blog.hu/2011/05/08/az_aids_virus_letrehozasaAz elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a…..
Aki először jár IKEA-áruházban, biztosan nem talál ki rögtön a legrövidebb úton - egy angol kutatás szerint ez nem véletlenül van így. Ian Penn, a University College London professzorának számításai szerint az IKEA-vásárlások 60 százaléka a pillanat műve, vagyis…..
Az új alkotmány tervezete szerint a Magyar Köztársaság elnevezés helyett a Magyarország név lesz az érvényes. Ez a szabály nem csak az államformára, hanem hazánk bármilyen kontextusban történő említésére is vonatkozik. Ha valaki a jövőben például egy korrupciós ügy, vagy…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Sck: 2011.02.02 01:35:23
Critical Miss Miszcellánia 71. 2011.01.29 07:30:00
Meddig érdemes megtartani a lejárt gyógyszereket? A Pentagon megvizsgálta a kérdést, és arra jutott, hogy a legtöbb gyógyszer még bőven a lejárati dátum után is változatlan minőségű, viszont az is érdekes tapasztalat volt, hogy ugyanaz a gyógyszer ugyanolyan körülmények…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Unatkozik a Nemzet T(r)oll(j)a. Az aláírási nagyüzem szünetel, madridi észosztása után a külföldi érdeklődés is lanyhulni látszik személye iránt. De kedvenc mondásával élve no pain, no gain, feltűrt ingujjal nekilátott a hazai feladatok elvégzésének. Ne rémüljön meg a…..
Praxis Megalázott a nőgyógyász 2011.01.24 06:00:00
Sok évvel ezelőtt történt! 34 éves voltam, már megszületett – szerencsére – mindkét gyermekem! Egyik reggel iszonyatos alhasi fájdalomra ébredtem, elmentem a háziorvoshoz. Ő tovább küldött a nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, miközben iszonyatos fájdalmat éreztem.…..
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
Sck: 2011.01.21 20:01:04
@Mária: Hát aki beszopja az beszopja, máshogy úgysem fogja megtanulni, ha már olvasni nem tud, csak le vesz egy annak látszó valamit a polcról, háááát...
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
Sck: 2010.12.26 18:24:08
@oncogito: Igazad van! Tovább léphetünk? Jók a képek.
Sck: 2010.12.26 19:12:13
@Sck:: Meghallgattuk, vagy a végtelenségig kell hallgatni?
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
Sck: 2010.12.04 16:00:13
Talán csak átmeneti állapot, és holnap visszatér a pokol, de ma olyan simán mentem végig a többnyire dugóba roskadó Pesti rakparton, mintha vasárnap délelőtt lett volna. Nem is ezen az oldalon szoktam haladni, általában Budáról nézek át a pesti állóképre, de ma a Margit híd…..
autózz! Ennek mi értelme volt? 2010.11.15 14:31:00
Én tulajdonképpen az eddigi sztorik után már csak költői kérdésnek tekintettem 1kutya levelében azt, hogy tényleg van-e ilyen hülye, mint akiről írt. Az esetek 99%-ában valószínűleg akkor is igazam lenne, ha az igent még a történet elolvasása előtt vágnám rá. Ez a mai sem…..
Megindult az ország a hétvégén, vonattal, busszal. Szokás szerint elfogytak a helyjegyek (pótjegyek), jól kaszáltak a kalauzok. Hihetetlen ostobaság: ha elfogyott a pótjegy, de még találsz helyet az IC-n, megbüntet a kalauz.Ez a Békés megyeiek keresztje. Békéscsabára ugyanis…..
Remek posztot kaptam Styxx-től, aki a Final24 és Zoltán atya kalandjai mellett mostanában a Srbjába írogat az Új Primitivizmusról. Profi bloggerrel van dolgunk, vagyis nekem semmi más szerepem sincs, mint hogy felkonferáljam remek szösszenetét Dalmáciából:   GICCS 2.0…..
Sck: 2010.10.26 21:23:56
Ausztráliában a napokban debütált az egyik legnagyobb ottani sörmárka, a VB legújabb, Real elnevezésű kampánya, amelyet a Droga5 ügynökség készített. A kampány első filmje azt igyekszik bemutatni, hogy a férfiakból eltűnt a természetesség, és szépen fokozatosan elnőiesedtek,…..