Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PP Center

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Péterfy Bori & Love Band a PP Center Üzleti Központ pályázatán 100%-os ingatlanbérleti támogatást nyert Csodaidő (feat. Sena) című számuk videó klip forgatásához. A zenekar egy 16 m belmagasságú stúdiót kapott a forgatásra, ahol egy pankráció ringet építettek…..
A DATA Alapítvány 2012. május 12.-én szombaton 17h-kor ingyenes vetítés keretében három a PP Center Üzleti Központ támogatásával készült filmet mutat be a Kino Moziban, Lossonczy Ibolya és Tamás tiszteletére készült emléktábla avatásának alkalmából. A filmek a…..
A Partizán Műterem és Galéria pályázat első nyertesei: Benkő Katalin és Huszti János Gratulálunk Benkő Katalin és Huszti János festőművészeknek, akik áprilisban már használatba vehették a PP Center Üzleti Központ területén kialakított műtermeket. A Partizán Műterem…..
A PP Center Üzleti Közösség Facebook oldalán továbbra is folyamatosan be lehet adni pályázati projekteket három témában: Közösségi Projekt pályázat, Térnyerő Pályázat, és Partizán Műterem pályázat. A 2009-ben megalakult PROTON SZÍNHÁZ a Cannes-i Fesztiválon és a…..
Téli sport sikerek a PP Center színeiben   A PP Center Üzleti Központ által támogatott alpin snowboard versenyző rendkívüli eredményekkel zárta a snowboard szezont. Hazai eredmények - Bajnoki cím és Magyar kupasorozat győzelem Pátkai Marcell a többszörös magyar snowboard…..
PP Center Üzleti Közösség a Facebookon Dinamikus üzleti közösség Nyitott online közösségi teret hoztunk létre a Facebook-on, ahol a PP Center Üzleti Központ területén bérlő vállalkozók, és az üzleti közösségükhöz kapcsolódó más vállalkozások is bemutatkozhatnak,…..
A Szentendrei út Duna felőli oldalán gyárkémény emlékeztet a múltra. A kémény oldalán lévő méretes PP CENTER felirat a jelen, és a jövő törekvéseit jelképezi. Az Óbuda szívében lévő területen, a múlt században létesített ipartelepeken az 1990-es évek elején egy…..