Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyontibi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szomszédok (egyik) ikonikus karakteréről, a rendszerrel mindig elégedett, a benzinárak miatt is csak szőrmentén morgolódó taxisofőre, Takibácsi, azaz Takács István szerepelt az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című vetélkedőjének egyik kérdésében, bár álnéven. A hebehurgya…..
nagyontibi 2012.03.09 14:17:55
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Az RTL Klub egyetlen tavaszi produkciójában sem kapott szerepet Stohl András, pedig a színész március 5-én már szabadul a 10 hónapos börtönbüntetéséből, és az adósságai miatt azonnal fejest ugrana a munka világába, írja a mai Blikk. Korábban többen is arról beszéltek, hogy…..
nagyontibi 2012.02.14 11:17:40
Megszületett a világ legdrágább társasjátéka, ami nem más, mint a minden idők legsikeresebb táblajátékának a Monopolynak egy új változata. A Military Monopoly névre hallgató speciális kiadás, alapjaiban nem tér el az eredeti játékszabályoktól, azonban katonai alapokra helyezi…..
nagyontibi 2011.12.24 14:46:24
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
nagyontibi 2011.11.24 17:15:29
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
nagyontibi 2011.11.23 13:58:43