Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geeronimo

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már szeptember 12-én elindul az American Horror Story következő, nyolcadik évada, de az FX csatorna nem viszi túlzásba a promóciót: egy héttel a premier előtt tették csak közzé a mindössze fél perces teasert az új részekhez. A Variety azt írja, az Apokalipszis című évad a sorozat első és harmadik,…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Geeronimo 2015.06.19 13:27:44
@Trackers: Mesélj még érdekeset! A tények semmiképp ne zavarjanak össze Andersen!
A Blikk azt írja, hogy Berki Krisztián tévés fizetése a duplájára nőtt egy 12 hónap alatt és most már egy év alatt 40 milliót kaszál, amiből legalább egy fasza autó kijönne, de legalább párezer nevetséges mackónadrág. Merthogy kap pénzt a FEM3-tól és a TV2-től is. A…..
Geeronimo 2014.10.10 13:09:29
A Velvet szerint megvannak a Sztárban sztár énekesei: Keresztes Ildikó, Vastag Tamás, Tóth Vera, Pásztor Anna, Koós Réka, Völgyi Zsuzsi, Dukai Regina, Kökény Attila, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor. Aztán majd kiderül, hogy ez-e a végleges névsor...
Geeronimo 2014.08.08 18:16:37
Két nappal a választás előtt Bajnai Gordon kreatív stábja észbe kapott, vagy csak iszonyatosan beszívott, és elkezdtek tolni egy formabontó kampányt az eddig sótlannak ismert fasziról. Elég viccesek a képek, amik a Jobbik mutogatós kampányát figurázzák ki, biztos nem vidámak…..
Geeronimo 2014.04.05 14:44:27
@Enrico72: Könyörgöm, hagyjátok már ezt a libázós faszságot! Attól, hogy éveken keresztül ugatjátok, hogy így lettek öngyilkosok, úgy pusztultak meg a libák BG miatt, még nem lesz igaz. Több bírósági ítélet, és maguk a tények is cáfolják mindezt. BG sosem volt a Hajdú-Bét vezetője, BG a Wallis csoport vezetője volt, már a Hajdú-Bét csődje után, a felszámolási időszakban.
Valami jogos és igaz kritikát fogalmazzatok már meg, és akkor nem lennétek röhejesen hiteltelenek. Lehet fogást találni BG-on, hogy gyengekezű, hogy alkalmatlan politikusnak, hogy tutyimutyi, stb., még a gazdagságába is beleköthetnétek, de ezt a szánalmas libázást hagyjátok már a picsába!
A Forbes legfrissebb listája a tévészínészek fizetését listázza ki, vélhetően azért, hogy idegesebbek legyünk a megszokottnál is. Na nem azért, mert egy fillért is irigyelnénk Ashton Kutcher évente összevicceskedett 24 millió dollárjából, hanem azért, mert a palinál annyi, de…..
Geeronimo 2013.10.17 16:15:30
@tiszavirag777: Atyaég, ez de szánalmas, amit műveltek. Ha valaki olyat ír, ami nem tetszik, becsukom a kis piros x-szel az oldalt, nem trollkodok az illető oldalán. Egyébként az URL-ben található szöveg elhangzott a kritizált műsorban is, nem tudom hogy sixx azért tette-e bele vagy csak szar kedve volt, de ezen lovagolni azért elég száni, na!
Egyébként én sem értek egyet mindig sixx kritikáival, sőt, de akkor gyorsan becsukom az adott post-ot, és kész. Hogy mennyire ráérnek emberek egy médiakritikuson hőzöngeni, komolyan!
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Emberek jön a május, egyszerre búcsúznak a sorozatok és jelentik be az újakat, az upfronts hét május 13-16 között fogja borzolni az idegrendszeremet (napi 10-15 poszt csak ebben a témakörben ugye), ÉS ha ez még nem elég, már májusban jönnek újoncok és térnek vissza sorozatok,…..
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Geeronimo 2013.03.22 13:20:34
@$$$=$$$: Sőt, élve koncoltak szűzlányokat a Hősök tere közepén, miközben nagy-magyarország formájú wc-papírral törölték le a vért a pajeszos fejükről. Lehet ezt még fokozni, az idiotizmusnak nincsenek határai ám.
Geeronimo 2013.03.22 14:08:15
@$$$=$$$: Olyanokkal szemben, mint te, ez az egyetlen használható módszer. Értsd: troll, agytérfogat nélkül :-)
Kellemes bilincselős szexszel kezdte az m1 a vasárnap délutánt. A 14:50 perckor kezdődő Díszkíséret című film 12-es karikát kapott, vagyis egy felső tagozatos a kanapén heverve, szüleivel nézhette végig, ahogyan egy tengerészgyalogos vidáman gyömöszöli az ágyhoz bilincselt…..
Magam sem tudom, milyen befejezést vártam a Fringe-től, mert a harmadik évad után kétségbeejtően félrecsúszott történetet talán nem is nagyon lehetett volna normálisan lezárni. Jó, hiába sír a szánk az observeres jövő miatt, és a szürke, lepusztult (CGI) világra gondolva,…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Mert aki öreg, az minimum süket, de inkább még hülye is. És egyébként is, ha szótagolva üvöltünk, hát még a német turisták is megértik, hogy “Mer-re van a sza-bad strand? Nem ér-ted baszd-meg”. Váczi Gergőről legalább egy dolog kiderült: fogalma sincs, hogy ki az a Vitray…..
Geeronimo 2012.11.07 15:12:40
@Balint86: Kicsit nagy a mellény rád, apukám! Vitrayt levénfaszozni ebben az országban, ahol ő teremtette meg a televíziózást, kicsit merész. De Te biztos valami nagy forma vagy, mondd, szentem, Te mit tettél a világért? Letulkozod a Lang Györgyit, akkor aztán jósrác vagy.
..
Geeronimo 2012.08.17 11:42:35
@SemBoga: :-))))))))
Zseniális definíció. Az meg még inkább, hogy többen komolyan veszik.
Tényleg nem akarunk a kelleténél nagyobb teret adni a Csillag születik idei évadát nem mellesleg megmentő Puzsér Róbertnek, de amikor a Borsban faszságokat nyilatkozik, azokat azért csak kiemeljük, hátha van olyan c:c-olvasó, akinek nem jár a bulvárlap. Naszóval Róbert most, hogy…..
Alig ért véget az utóbbi évek első igazáén értékelhető magyar sorozata, az izraeli eredetiből készült Társas játék, máris forog a következő jelölt, az HBO szintén izraeli importból beszerzett Terápiája. A sorozatnak van más lokalizált változata is, az USA-ban In Treatment…..
Geeronimo 2012.01.11 13:23:37
@kokca: Megfogalmaztam egy szép választ, majd rájöttem, hogy felesleges posztolni. Egy sérült selejt vagy, kommunikációra alkalmatlan.
Újabb hőst adtunk a világnak... Kukorica János után, most Szolnoki János próbálja levágni a Nescafé hétfejű sárkányát. Egyetlen probléma van csupán, most a sárkánynak van igaza.Komolyan mondom már csak röhögni tudok azon ami jelenleg a nemzetközi sajtóban folyik hazánk első…..
A hamarosan bemutatásra kerülő Thatcher-film elé a forgalmazó szervezett egy játékot a briteknél: megkérdezték az embereket, kit látnának legszívesebben Nagy-Britannia miniszterelnökeként David Cameron helyett. Az eredmény elég meglepő volt, hiszen minden ötödik válaszadó,…..
Márciusban indul a közszolgálati tévé Marslakók című napi sorozata, aminek egyes részei 5,9 millióba kerülnek, és aminek Jáksó László a kreatív producere. Az egy szerkesztőség életét bemutató széria első évadával szemben az átlátszó.hu-ra felkerült szerződés…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Geeronimo 2012.01.05 18:09:32
@hasznavehetetlen régensherceg: Alapvetően semmi, csak a tv2 esetében ez pont nem igaz, másrészt pedig akkor mondja ki így, ne gúnynevekkel lássa el. Hát ennyi csak.
Geeronimo 2012.01.05 22:31:25
@shitgun: Bocs, hogy összevontam a kettőt. A retekklubbal csak erkölcsi aggályaim vannak, abban nincs értelemszerűen semmilyen antiszemita, rasszista, stb. vonal. Az csak szimplán nem tetszik, de tőlem használja bátran mindenki, akit ez endorfin hullámmal tölt el.
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Geeronimo 2012.01.03 16:01:04
@Tita nick: Nem a fullrészeg focihuligán atlétás fuxos kitetovált hörgő csordából kéne kiindulni, hanem az értelmes demonstráló rétegből, aki ott volt tegnap. Megértem, hogy Te az előbbivel szimpatizálsz, de ez a csorda maradjon inkább koráltok közt, mintsemhogy felügyelet nélkül az utcán. Normális ember demonstrált, kifejezte a véleményét, majd hazament, mert másnap munka. Persze a 2006-osok megélhetési focihuligán autógyújtogatók voltak, nekik nem kell korán kelni. :-)
Geeronimo 2012.01.03 16:20:32
@Tita nick: Ne anyázzál kisfiam, próbálj normálisan kommunikálni, ahogy még a hoffmanrózsátlan iskoládban tanították! No tehát. Ki a jóisten beszélt itt a fidi tüntetőkről? Aki ott volt, és akart, a tünti után szépen hazament, több tízezer ember. Aki direkt ellenkező irányba ment, az bizony belefutott az atlétás, fuxos, stb. focihuligánokba, akik szépen felszedték a köveket, dobáltak, gyújtogattak. Namármost aki még ekkor sem ment haza, hanem velük ott maradt, az bizony a valóban agresszív és sokszor pánikban bűncselekményeket is elkövető rendőrök áldozatává lehetett. Tetszett volna hazamenni, ahogy azt tegnap a civilizált tüntetők megmutatták.
Geeronimo 2012.01.03 16:22:47
@Trompf: Menj már ezzel a "vertek rommá" szöveggel, de komolyan. Meg a szemkilövetés basszus. Szálljatok már le erről a hülyeségről. Mártíriusz beállt boxzsáknak, kapott egyet, ami 1, azaz egy politikus. Ezen kívül egy embernek valóban a fél szemét eltalálta egy gumilövedék, ami bűn, az elkövetőjét meg is kell bűntetni, de ez 1 darab ember volt, NEM tömeges szemkilövetés. csak úgy FYI
Baromi irigy vagyok, az van. Mi a francért nem nekem jutott eszembe az a kampány, ami a napokban futott a Facebook-on? Lett volna ügyfelem, aki egy ilyenért aranyba foglalja a nevem, és örök életre szóló megbízást ír alá velem. Mert azért ez nem semmi: két ügyes alkalmazással pár…..
Geeronimo 2011.12.12 01:15:31
@Konrad: Erre az egész ügyre egy kis történettel reagálnék.
Esténként a Váci úton gyorsulási versenyeket szerveznek. A Váci út közút, sokan használják közlekedésre, néhányan sétálnak is rajta, többen utaznak alatta a metrón. A Váci úton szabályok érvényesek: nem lehet a gyalogosnak átszaladni az úttesten, csak az aluljárón, vagy a zebrán. Az autósnak 50-nel, vagy 70-nel szabad csak mennie, a vezetőnek jogsi is kell, az autónak rendszám.
Ha egy megbízó benevez az éjszakai gyorsulási versenyre egy autót, amihez egy ügyes sofőrt bérel, meg is nyerheti a versenyt, de az 220-szal neki is szaladhat egy oszlopnak. Ha nyer, egy rakás pénze lesz, a sofőrt leszerződteti még több menetre, sőt lesznek új megbízók, kihívók, a verseny folytatódik.
Mindeközben a szabályosan közlekedőket eltántorítja mindez attól, hogy a Váci úton autózzanak. A rendőr meg, ha épp arra jár, brutál büntetést szab ki, jogsit von be, le is ülteti a sofőrt, megbízót a bíróság alkalomadtán. Mindez - amellett, hogy veszélyessé teszi a Váci utat - rombolja Budapest közlekedési morálját, és sok embernek elveszi a kedvét a leírt és le nem írt szabályok betartásától.
Az illegális gyorsulási versenyekhez szurkolni lehet, közlekedési rendőrként és vezetési oktatóként, tanácsadóként gratulálni és tapsolni eléggé meglepő, és nem túl tanácsos.
Így gondolom én.
Geeronimo 2011.12.12 12:48:21
@Konrad: "A fent leírt játékok minden tekintetben betartják a Facebook szabályzatát,"
Ez nem igaz. A Facebook szabályai között ott van, hogy az aktivitásnak kapcsolódnia kell a profilhoz. Mint tudjuk az indián névnek sok köze az ékszerkereskedelemhez nincs. Tehát bűnt nem követ el, de szabálysértést igen. Magyarul magától a FB nem törli, de ha érkezne sok feljelentgetés, és megvizsgálnák, utána jogosan törölnék. Ezért bátorkodtam a versenyzős hasonlattal élni.