Regisztráció Blogot indítok
Adatok
richman

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  hétfői napon több hírlevelet követő visszhangos beharangozó után végre lehullott a lepel a Perfecto új szolgáltatásairól. A változások eléggé felkavarták a kedélyeket, főleg, hogy nem a legfényesebb időpontban érkeztek. A befektetők jelentős része mínuszban van,…..
 AZ ALÁBBI CIKK NEM ÁPRILIS ELSEJEI TRÉFA! (még ha sokan örülnének is neki)Március 31.-én a következő hírlevél ment ki a QuantumXXL-től"Kedves Ügyfelünk/Partnerümk!A QuantumXXL pénteken kapott egy email üzenetet a TadawulFX-től, hogy egyoldalú…..
richman 2012.04.03 11:08:10
Üdv!

Gyula, az emberek hisznek a mesékben, mindig is hinni fognak, de még inkább hisznek a közeli ismerőseiknek. Ha valaki, aki ráadásul nem is ért az egészhez azt látja, hogy egy év alatt 40-50% hozamot csinált az ismerős, persze, hogy ő is szeretne ilyen hozamot. Lássuk be hogy ilyen szinten mint ti, nagyon kevesen értenek a technikai háttérhez. Ez egy tanulópénz volt mindenkinek, sajnos elég drága, de a végleges bukta nagysága, már nem az ügyfeleken, hanem igenis a Q. tulajdonosain múlt. Mert mondjuk az ügyfelek elhihették a 70%-os tőkevédelmet, azt nem lehett előre tudni, hogy az is csak mese.. Szóval, ha századszor is kiosztasz mindenkit, akkor sem lesz jobb már senkinek, szerintem mindenki megértette elsőre, hogy hülye volt. Nagyjából a tőkéje felét elvesztette mindenki, akinek alfa számlája volt, és olyan 60-70%-ot az, akinek bétája (is) volt.

Csak gyors fejszámolásként: Azt hirdették, hogy az átlag számlaösszeg 5000$ körül van. Kb. 5000 ügyfélre ez 25 millió $, és akkor ebben még nincs benne, ha valakinek két számlája volt. Szerintem 30 millió $ simán volt bent, az olyan 6,5 milliárd forint. Ennek a fele most eltűnt egy gombnyomásra.
Én csak abban bízom, hogy az 5000 ügyfél ezt nem fogja annyiban hagyni és igenis nem ússzák meg a tulajdonosok, mert ez már bőven az ügyfelek félrevezetése, félretájékoztatása, és szerintem a csalás kategóriát is kimeríti.
Na meg abban, hogy van pár utcai harcos az ügyfelek közt..:-)
Az iratokkal teli borítékot csupán 3 napja adtam fel és ma már meg is érkezett. Felhívtak a Dukascopy Banktól, hogy mindent rendben találtak és küldik a bankszámlaszámomat, ahova lehet utalni. Tényleg egy rendes svájci bankszámla nyílt, elküldték az IBAN számomat is. Egy PDF…..