Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cupcake Panna

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindegy. Legyen a közelgő május utolsó vasárnapja születésnap vagy gyereknap, a lényeg, hogy a világ a kis csemete körül forogjon. Nekünk szülőknek, nagyszülőknek, keresztszülőknek pedig főhet a fejünk, hogy milyen ajándékokkal készüljünk? Fogytán vagy ajándék ötletek…..
Ez a téma személy szerint is érint, hiszen közeleg Panna 1 éves születésnapja. 1 évesen már zselatint, túró, joghurtot, a gyümölcsök többségét már ehetik a picik. Ha nem allergiásak, akkor semmi bajuk nem lesz egy cukrászdában vásárolt túrós vagy joghurtos gyümölcsös…..
Idén nem volt sok időm az "Apa tortára", úgyhogy egy gesztenyés álom receptet fejlesztettem születésnapi tortává. A torta sütés nélküli, gyorsan elkészíthető (30 perc) és ízével leveri a cukrász sütiket.  Hozzávalók: Alaphoz: 2 cs gesztenypüré, 25 dkg darált keksz,…..
Ezt a tortát egyik Facebookos ismerősöm készítette kisfiának 4. születésnapjára. Tortaforma és extra kellék nélkül. Egy ékes bizonyíték arra, hogy a szülinapi tortához nem kell más csak Anya és szeretet. Amikor megkérdeztem, hogy hogyan készült pofon egyszerű választ…..
Receptért katt ide! Ez a torta egy apukának készült, akinek 2 kisfia van. Az anyuka nagyon leleményes volt, egy gyors, sütés nélküli tortát készített, amit a picik is nyugodtan fogyszthatnak. ..
Cupcake Panna Panni cupcake 2012.08.01 17:37:10
Panni névnapi cupcake tortája elkészült. Nem olyan lett, mint ahogy elképzeltem, de azért meg vagyok elégedve. Nyár gyanánt citromos cupcake-et málnás, a málnás cupcake-et pedig citormos vajkrémmel díszítettem. Az állvány és papír dísz is saját termés. A rózsaszín és sárga…..
Cupcake-ek sokaságából akkor lesz igazán mutatós torta, ha azokat ízlésesen elhelyezzük egy állványon. Ha van otthon hagyományos tortaállványod, akkor az tökéletes lehet, de mi van ha nincs és nem is akarsz erre költeni. Az interneten végzett kutakodásom után arra jutottam, hogy…..
Panna névnapja közeleg, s valami igazán szépet akarok alkotni első névnapi sütikéje gyanánt. Ehhez viszont elengedhetetlen egy profi dekoráló készlet. Sok terméket kipróbáltam már, de nekem a Wilton vált be a legjobban és maradok is ennél. Igaz, hogy drága, de a vaterán…..
Cupcake Panna Csokis citrom cupcake 2012.07.18 11:35:00
Avagy Hogyan készítsünk ünnepi tortácskákat egy nyűgös 3 hónapos kisbabával?  Panni nagyon forntérzékeny, nagyon megérzi a hideg frontokat és ennek hangot is ad. De Apa névnapi tortája két napja csúszott,  úgyhogy belevágtunk. Nem voltam optimista, tudtam, hogy szükségünk…..
Cupcake Panna Panni és a Cupcake 2012.07.18 08:30:00
Amikor terhes lettem Pannival, elhatároztam, hogy megtanulok sütni. Imádom a süteményeket, tortákat de elkészítésükről fogalmam sem volt.  28 éves koromig tanultam, ''kijártam'' mindent amit lehetett, így a dr szócskát is odabiggyezthetem a nevem elé, azonban a konyha művészete…..
Fluent English is vital in today’s world. We work for multinational companies, publish in English, submit a CTD in English, read the new GMP guideline in English. But when can we say that we have fluent English knowledge or as I like to say we possess an active and usable English? If we can…..
About me/Rólam 2012.05.14 08:59:00
Hi, I have created this blog to share my English knowledge with YOU.I am a chemist working in the pharmaceutical industry and I know how important is for us, pharmaceutical professionals, to speak the English language. Having lived and studied in the UK I am bilingual.Here you will find…..