Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p8r

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fizikai tárgyakról – mint amilyenek a székek, a házak, a szalagkorlátok, a kutyák, a vízilovak vagy éppenséggel az emberek – azt szoktuk gondolni, hogy létezésük minden egyes pillanatában teljes egészében jelen vannak. Nem időbeli részek sorozatai, mint egy színházi előadás, egy koncert vagy egy…..
comment:com Leváltják a TV Macit! 2012.04.07 12:19:00
Húsvéthétfőtől új macifigurák fogadják az esti mesék előtt a gyerekeket. Maci tévé címmel nemrég kibővült mesesáv indult az m2 csatornán, az ehhez készült új főcím a TV Macik fél évszázados hagyományába illeszkedik. Legutóbb a 80-as években módosította a főcímet a…..
Botrányos posztkarácsonyi pszeudokiárusítást rendezett az Aldi, amikor 18000 ezer forintért belengetett mostanában 40 ezer forint körül járó 2 TB-s külső merevlemezeket, amikből aztán vagy alig volt néhány darab, vagy egyáltalán nem volt. December 29-re az Aldi akciós…..
Dóri Barcelonában próbálta meg letiltatni frissen ellopott iPhone-ja szimkártyáját, de hajnali 4-kor nem sikerült humán operátorhoz jutnia. Otthonról másnap csak délben oldották meg, fél nap alatt pedig a tolvajok összetelefonáltak egy 100 ezres számlát. Bíróságra nem ment, a…..
Több helyen is olvastam, hogy pl. felesleges a tésztafőző vizet előzetesen sózni, mert a sós víz jóval magasabb hőmérsékleten, akár 107 fokon forr. Nemrégiben beszereztem egy maghőmérőt, és azóta mindent mérek, valószínűleg van bennem egy elveszett mérnök /na, jó, egy év…..
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
Bár hosszú, de talán sokaknak megéri elolvasni...
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..