Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jameson14

12 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfiatalabb, és legalacsonyabb választási hajlandósággal bíró szavazói bázisra az ökoszociálisok pártja épült. Ellentétben mindazzal, amit a kormány állít, az LMP nem nyertese, hanem méltatlanul hátrányos helyzetbe hozott vesztese lehet a regisztrációnak. - CEGLÉDI Zoltán…..
Jameson14 2012.09.27 16:48:13
Proszektúra A magyarság tortája 2012.08.17 13:42:39
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az államalapítás tiszteletére 2007 óta évente kiválasztja és közkinccsé teszi egy olyan tortakülönlegesség receptjét, amely íz világát, készítési technológiáját tekintve a legszebb kézműves hagyományokat újítja…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
8ker Szavazzunk Ivettre! 2012.08.16 01:02:10
Ivettről kábé annyit tudok, mint a Kedves Olvasó. Még a vezetéknevét sem tudom, de ez nem is fontos, hogy Vanek urat idézzem, Rejtő legendás alakját. A Tolnai 23-ban találkoztunk, ahol világra szóló, népi mulatság készül, zenével, bohóckodással, felvonulással, már tengerük…..
Donát KékesiVimeo A sokrendezvényes Bringások Éjszakája kis ideje lezajlott már, de most elkészült az esemény OFFICIAL videója, ami alapján mindenki megbizonyosodhat arról, hogy érdemes az esti órákban is nyeregben maradni. Jó a zene, a hangulat és a csajok is.…..
Filmdroid Top 10 filmek az űrben 2012.08.19 12:00:00
A Curiosity marsjáró sikeres landolása óta a média megint egy kicsit űrlázban ég - most hétvégén fog először lézerrel belefúrni egy sziklába! -, és megpróbáltam ezt kihasználva összeszedni a tíz legemlékezetesebb vagy legbefolyásosabb űrben játszódó filmet. Nem csak…..
Elnézést, hogy ilyen sokára folytatom a blogírást, de amíg Ausztriában voltam az A1 nettel kicsit problémás volt. Ez idő alatt sokat gondolkodtam, hogy folytassam e a Mauthausen bejegyzést, végül úgy döntöttem igen. Hisz amúgy is az a véleményem, hogy mindenkinek meg kéne néznie…..
Trollvadász Pussy Riot újra 2012.08.19 21:17:21
Ítéletet hirdettek a Pussy Riot punkbanda ügyében Oroszországban - adta hírül a hvg.hu. A zenekar tagjai két év kényszermunkát kaptak, ami az orosz börtönök ismeretében elég keményen hangzik. Korábban már volt a blogon olyan magyar kommentelő, aki letöltendőt kért a lányokra.…..
Hát, az biztos, hogy (gazdag) szégyenlősöknek nem ajánlott Carlo Santambrogio olasz építész és honfitársa Ennio Arosio designer által megálmodott ház. A hatalmas üvegfelületek nem számítanak újdonságnak, de a milánói iroda elképzelése a legtöbb korábban megvalósult…..
Nívó A magyar nemzet ünnepe (?) 2012.08.20 07:41:00
Ma augusztus 20. van, a magyar nemzet ünnepe. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy tudom, hogy este bekapcsolom a híradót, és nemzeti ünnep helyet ismét megkapom azt a politikai mocskot, amit az év többi napján is megkapok (és ebből a szempontból augusztus 20. még hagyján, mert…..
Érdeklődéssel olvastuk az elmúlt hetekben a Milla blogon Csigó Péter új pólus kialakulásáról szóló posztjait. Bár a hozzászólásokban sokan megjegyezték, hogy kicsit erőltetett és „túlelemzett” az elmélet, a Nívó blog szerzői is találtak benne számtalan kisebb hangulati…..
Küzdőképességből kiválóak voltak a lányok, fiúk! Leírni nem lehet őket, mert a világ élvonalában vannak! Számolni kell velük, mert a szerencse forgandó! Most így és itt állunk az éremtáblázaton : Rank by GoldCountry…..
Szerencsésen túlélték az utasok egy kisrepülő lezuhanását az Egyesült Államokban. Egy csapat turista az Idaho állambeli Frank Church - River of No Return Wilderness területen kirándult kisrepülővel és az utazást kamerával rögzítették. Ennek köszönhetően a felvételeken jól…..
Ugyan nem értjük, de mindegy. Létezik egy Lovecat magazin, amelyet a címe alapján másnak gondolnánk, de ők divattal foglalkozó újságként aposztrofálják magukat, vagy hát inkább modellekkel. Oké. Nem a mi tisztünk megítélni. A lények, hogy elővették a két egykori…..
  Ez a modern Európa totális csődje, nem az ortodox gazdaságtan. Most még egy ilyen antitfasiszta bejegyzést kaptok, aztán holnap írok mást, mert azért nemcsak nácik vannak a világon, hanem pl. Marsra szállás, devizahitel, olimpia, rock and roll és örök élet,…..
A’ Gazdasszonyi munkákról Az Égettbor, Rozsolis, Punts, Ratafia, és Szagos-Vizek készitéséről. §. 105. A’ Szagosvizeknek mitsoda hasznokat tudják a’ Gazdasszonyok venni: én arról nem szólok, hanem tsak megelégszem némellyeknek égetése modját…..
Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Vannak akik egy kopott talicskában vagy egy használaton kívüli szűrőben látnak fantáziát, de akad…..
Nem szoktam gyakran egyházi vezetőket dicsérni, de ez úttal mindenképpen kivételt teszek: szeretnék gratulálni Köves Slomónak. A döntése, hogy fogadja Szegedi Csanádot már önmagában figyelemre méltó, ezen felül pedig a közleménye, amit a találkozó után kiadott, egyszerűen…..
Mario Monti és szakértői új lendülettel fogtak bele válságkezelésbe, fogadkoznak, hogy európai segítség nélkül is képesek lesznek kimászni a gödörből.Nem tudom, hogy az erőfeszítések mennyiben fogják befolyásolni a Goldman Sachs befektetési stratégiáját, a cég a második…..
MaNDA Mérnökök, grófok, Balaton 2012.08.10 13:09:08
Nyáron, a Balaton partján sokszor bosszankodik a ma embere a sok vasúti sorompó pirosát lesve. Felgyorsult a világ ideje, türelmetlenek, idegesek az autósok, motorosok, rohannának , mennének túl a sorompón, át a vízen, át a hegyeken, dühítik őket az akadályok. Pedig nem ártana…..
Olvasom, hogy a mikrovállalkozásoknak szánt – zömében uniós – források közvetítésének zsíros üzletét jelentős részben „kormánypárti kötődésű” (de szépen van ez mondva! mennyivel jobban hangzik, mint a „csókos”, „hátszeles”, netalán az elcsépelt „haver”…..
A Mango továbbra is Kate Moss-szal kampányol, elkészültek az őszi kollekció fotói, és egy jó kis fashionvideot (vagy inkább werket?) is forgattak a fotózásról. Moss már 38 éves, de a márka mégis ragaszkodik hozzá, nem csoda, hiszen nemcsak gyönyörű, de benne van mindaz a vadság…..
Kertészmérnökként nem állok napi kapcsolatban a mezőgazdaság történéseivel, ugyanakkor figyelemmel követem az agrárium híreit. A napokban két dolog is a kukoricára irányította a figyelmemet. A sajtót bejáró hírek szerint az idei kukoricatermés  mintegy 40%-a megsemmisült…..
A tegnapi nagyszerű törökországi poszt után fokozzuk a tempót és a távolságot, mai úticélunk ugyanis a világ egyik legbiztonságosabb, legtisztább (felmossák az utcakövet!) állama, valóságos adóparadicsom, ahol rend van és fegyelem, alacsony adók – és persze mindennek a…..