Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerlilla

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran hallunk mindenféle szörnyűségeket a "mai fiatalokról": ők állítólag sokkal könnyebben jutnak szexhez, mint a korábbiak, sokkal könnyebben cserélgetik a partnereiket, és ezzel párhuzamosan a szerelemre sincs akkora esélyük. Hamarabb kezdik a szexuális életet, gyorsan…..
Szűk fél év kihagyás után, ismét írok. Jó érzés újra itt klimpírozni, de az a legjobb az egészben, hogy ismét van valami, ami megihletett. Olyan rég éreztem már ezt... Tegnap este egy igen érdekes filmbe futottam bele. Sejtettem, hogy jó lesz, de valahogy ambivalens érzéseket…..
 Beköszöntött a sárkány éve. A változások az "okosok" szerint visszafordírhatatlanul utolérnek minket, mert a sárkány évében ez van és kész. Hidd már el, hogy az elhibázott politikai döntések, a cunamik, és atomkatasztrófák, nem az emberi hülyeség határainak…..
            Gyimóthy Gábor: NyelvleckeEgyik olaszóra során, Ím a kérdés felmerült: Hogy milyen nyelv ez a magyar, Európába hogy került? Elmeséltem, ahogy tudtam, Mire képes a magyar. Elmondtam, hogy sok, sok rag van, S hogy némelyik mit…..
 Elöljáróban annyit, hogy egy ködös szerda délután pár humán izéssel arra jutottunk, hogy megpróbáljuk kissé összeszedettebbé tenni a blogok arculatát, és tematikus hónapokkal fogunk próbálkozni. A január Kína hónapja lesz. Szurkoljatok! :) Jin és jang. Nő és…..
 Kicsit nehéz erről írni, anélkül, hogy valakit megbántanánk, mert ahogy a vallásoknál is, ez a téma is magába hordozza a sértődés lehetőségét, mivel a legtöbben lelkes hívei vagy abszolút ellenállói.Tegnap, amikor szóba került az asztrológia igen érdekes volt…..
 Vannak beszélgetések, amiket nem lehet jókor abbahagyni. Amik túlságosan is megfogtak ahhoz, hogy csak úgy berekeszd. Amikor csak utálni tudod magad azért, hogy nem hedonistának születtél és a jövő orientáltságod megmérgezi ezeket a pontokat az életedben.Vannak…..
Humán izé-Lillaságok K**va?! 2011.12.11 17:27:52
A napokban beleakadtam egy nagyon édes közvélemény kutatásba, ahol a kérdező kisgyerekektől próbálta megtudni, hogy szerintük ki is az a kurva. A gyerekek persze nagyon közvetlenül és nyíltan válaszoltak, a szülők nem kis megdöbbenésére. A kicsik egy részének tényleg van…..
Anett...humánizé :) December 1. 2011.12.01 16:30:00
     December elseje az AIDS világnapja már több mint 20 éve.Utánanéztem és a piros szalag, mint szimbólum Patric O’Conell AIDS-beteg kezdeményezésére alakult ki: a Red Ribbon szimbólum és kampány. Magyarországon 2500 regisztrált HIV fertőzött…..
 Tegnap este megnéztem a Philadelphia című filmet. Ma reggel, amikor bekapcsoltam a rádiót, hallottam, hogy ma van az Aids-világnapja. Azt hiszem aktuálissá vált egy poszt Róluk.Nyilván nem könnyű róla beszélni. Évente egyszer mégis megtesszük. Társalgunk, figyelmeztetünk,…..
Humán izé-Lillaságok Téboly 2011.11.29 21:19:00
 Irodalom órán épp Aranynál járunk, akinek egészen sajátos bűn-bűnhődés felfogása volt. Egész egyszerűen börtön helyett megtébolyította a szereplőit. Láthatjuk Ágnes asszonyt, aki rögeszmésen mossa a vérmentes lepedőt, Eduárd királyt, aki akkor is zajt hall, amikor…..
 Ma társadalom ismeret (vagy etika?!) órán egy érdekes kérdést feszegettünk, de mivel csak fél órásak voltak az órák egy gondolat bennem rekedt, úgyhogy most ezúton szeretném megosztani a nagyérdeművel.Szóval egy fiatal srácról volt szó, aki nevelőintézetben élt, és a…..
 A mai témámat megint csak egy a facebookon közzétett videó szolgáltatja. A kis szösszenet egy borzasztóan pozitív világot mutat be, ahol mindenki jószándékú és azonnal a másik segítségére siet.Az első megnézésnél nekem is azt volt a reakcióm, mint az ismerőseimnek, a…..
Humán izé-Lillaságok Eutanázia 2011.11.24 20:46:00
 Ma megint az első bejegyzésemre utalnék vissza, csak most más szempontból. Holnap már tényleg más vizekre fogok evezni, és valami kicsit vidámabb témával próbálok előállni, de úgy gondolom, hogy emellett nem mehetek el szó nélkül, hisz eléggé aktuális. Tehát a mai…..
Humán izé-Lillaságok Karika 2011.11.23 18:10:00
 Az első posztom írása alatt jöttem rá hogy van egy problémám, ami már eddig is bökte a csőrömet, de a tudni tudtam, csak nem sejtettem elv alapján száműztem valahogy a gondolataim fő csapásirányából.A problémám neve: korhatárkarika. Aztán ahogy végiggondoltam, nem is…..
 Rájöttem, hogy ha az ember blogot indít illik bemutatkozni, hogy mégis mit akar, meg hogyan meg miért és egyáltalán, azaz az első posztot tekintsük a referenciamunkámnak :) Szóval most megpróbálom pár sorban megírni a magam kis ars poeticáját.A blogindítás ötlete nem…..
Humán izé-Lillaságok Napi sokk 2011.11.22 21:10:45
 A minap a facebook-os baráti köröm hathatós „segítségével” belebotlottam egy sokkoló történetbe. Nyilván a videó címe és a kezdő kép, amit az elindítás nélkül is láthatunk (az egy más kérdés, hogy erre miért nem lehet „12/16/18-as karikát…..