Regisztráció Blogot indítok
Adatok
White SeeD

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem könnyű a kicsiknek, akiknek alkalmazkodnia kell, nem lennék ma a KDNP-sek helyében. Adott egy a fiatalság körében alig mérhető párt, ami gyakorta a Fidesz berkeiben született újjá a 90s évek derekán elkövetett pusztulása után. A párt vezetősége ennek megfelelően az…..
Izgalmas lehet, amikor egy lakótelepet ellep egyszerre négy szervezet (hivatalosan az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat, a Demokratikus Koalíció és a Jobbik, de ott volt a Szolidaritás is, mint kb. mindenhol). Ennyi politikai szerencselovagot talán életükben nem láttak eddig…..
White SeeD 2012.10.18 18:20:36
@Member: Igen, csak az új generációt meg kéne védeni a régitől, különben 100 generáció sem lesz elég. Persze nem csak az ő hibájuk hogy ott tartanak ahol, erre mi is jócskán rásegítünk.
Nem szidni akarom a Miniszterelnök Urat, kifejezetten féltem őt. Biztos, hogy minden rendben van nála? Mi történt, hogy a korábban logikusan érvelő, a racionalizmus hűvösségével és a polgár kimértségével beszélő, a néphez baráti hangon szóló forradalmár ma már csak nagy…..
Azért megdöbbentő, hogy Balczó Zoltán bebizonyította, hogy a Jobbikban van még egy-két normális ember, aki tisztában van a jelenlegi politikai helyzettel és nem akarja még nagyobb szakadékba lökni a határon túliakat, erre a Fidesz képviselője, akik már eddigis oly' sokat tettek az…..
Amiben eddig is hittem. Világéletemben gyűlöltem a facebook-ot. Iwiw-en még fent voltam anno, de nem használtam másra, csak hölgyek párkapcsolati jellemzőinek leellenőrzésére, így nem fedtem fel, amit felesleges lett volna. Tudom, a facebook nélkül nem lett volna arab tavasz,…..
Éééééééééés ennyi volt! Tiszavasvári egyfajta büszkesége volt a Jobbiknak az önkormányzati választásokat követően, mivel nem csak polgármestert állíthattak (mint Hegyháthodász és Hencida községekben, utóbbiban szintén 50% a Jobbikos képviselők aránya), hanem a…..
Nem kell ide Airwaves, fellélegezhetünk, nyert az Új Demokrácia. Igaz, eddig nem éppen eukomform módon emlegették a témát, de a választók három hónapra emlékeznek, a politikus meg három hétre tervez, így ebben nincsen semmi meglepő. Ha a Paszok igent mond (csak nem lesznek olyan…..
Valami nagyon nincs rendjén a fejekben, sóvárgó lelkünk a múltban keresi üdvösségét. Eddig Horthy Miklós kormányzó kapta sorra emléktábláit és szobrait, mintha a Hét Vezér magabiztossága és tisztánlátása egyesült volna testében a Hazánk nehéz helyzetében. Erre jött rá…..
Két érdekes nyilatkozatot hallottam a tegnapi hírműsorokban a mezőgazdaság helyzetével kapcsolatban. Két hír, amelyekre külön-külön szinte már csak legyint az ember, de így együtt nagyon ütős. Először egy sertéstenyésztéssel is foglalkozó gazda panasza szólt, miszerint…..
A bugyuta indoklás ellenére ("micisapka") teljesen jogosnak érzem, hogy a Korona a Lobogó, a Címer, a Himnusz és a Szózat mellett legyen kiemelten védett a gyalázkodással szemben (mivel a köztársasági elnökkel ellentétben védekezni nem tud, utóbbi sérthetetlenségét inkább…..
A magyar külpolitika sajátossága, hogy az ország múltja miatt nem választhatja el nemzetpolitikájától, ezért foglalkozom most vele. Az Antall-kormány, mint első demokratikusan választott államvezetés kettős szerepet játszott, egyik oldalról a Varsói Szerződés minél gyorsabb…..
  Hozzáteszem, Szlovénia nem összehasonlítható Romániával vagy Szlovákiával, az állam komoly részt vállal az olasz és a magyar kisebbség oktatásából és médiájának biztosításából. Éppen ezért nincsen többség-kisebbség ellentét, a vegyesházasságok és a…..
Azt hiszem, minden beteg emlékszik a napra, amikor testének egy részét amputálták és talán még mindig reménykedik egy kicsit, hogy visszakaphatja azt, amit elveszett. 1920. június 4.-én, 92 éve került az ország lakosságának 2/3-a más állam területére, veszett el a Szent Korona…..
White SeeD 2012.06.08 19:40:17
@Mangekyo22: A Trianont tudom mi, konkrétan azt nem tudtam hogy azon a napon van egy ilyen megemlékezős ünnep szerűség. Aztán mikor lewikiztem és láttam hogy fidesz alapította 2 éve, már nem csodálkoztam semmin.

btw ha már ez az ünnep, a fidesz mögül annyira hátrál mindenki kifelé, hogy az összes egyház bemutatott nekik az ünnep alkalmával hogy "lol, nem lesz semmiféle harangozás."
White SeeD 2012.06.09 00:14:22
@Mangekyo22: Az egyházak csak úgy kerültek ide, mivel megkérték őket hogy harangozzanak az esemény alkalmával. Érdekes mód eddig megtették, most nem. És ezt nyílt levélben közölték is...
Érdekes, hogy Románia nem bízik annak megtörténtében, amire google egyenesen ajánlatot tesz, ezért rögtön Vikitől követelik a bűnbánatot. Persze nem logikátlan lépés, most képzeljük el, ahogyan Kövér bocsánatot kér: "Bocsánat, amiért a maguk nemzete olyan kisstílű,…..
Avagy az idő mindent megszépít? 100 éve született a magyar szocializmus legmeghatározóbb alakja, akinek neve ma nagyon sokakban a jólét szinonimájaként szerepel. A puritán életet élő, nyugodt természetű politikus valóban a biztonság és élhető élet korát hozta el, felszámolva…..
White SeeD 2012.05.29 17:55:54
@Aszteroida-bányász metal énekes: Jam akkor legalább jött érted egy frankó nagy fekete kocsi, bevittek, ott meleg volt, néha kaptál enni inni, volt társaság is, lehetett beszélgetni. Bezzeg manapság. Fordítva van a dolog. Ha nem tetszik a rendszer másnap kirúgnak és vagy mész a helyi narancsos földesúrhoz dolgozni 47K ért vagy éhenhalsz.
Sokat foglalkoztam mostanság tenger nélküli tengernagyunkkal, ezért írok valami másról is. Bár ha belegondolok, a magzatpolitika is nemzetpolitika.Isten mentse meg lelkemet attól, hogy az abortuszt hirdessem vagy támogassam, különösen a "Néma Sikoly" című film után,…..
White SeeD 2012.05.25 12:46:54
Én azon jobban kiakadtam ahogy a tablettás abortusz ellen tüntettek: index.hu/video/2012/05/23/abortuszellenes_tuntetes/
Ennyi csúsztatást és lolshitet...
Méhkaparás jobb módszer mint a tabletta... persze. Tabletta helyett "nyúljunk bele a méhbe éles szúró szerszámokkal és jól kaparjuk ki" a mocskos gyilkost... Mért nem rakjuk inkább máglyára?!
10 éves gyerek = megtermékenyített sejthalmaz..
Sok az abortusz tény. Meg kéne nézni az okait, tenni ellene (de pl a gazdagok adóterheinek csökkentése, amit átnyomnak a szegényekre nem abortuszellenes, pedig azt a kdnp is vidáman támogatta... és akkor ott a többi, miszerint a lakosság egyre nagyobb része él egyre szarabbúl, a bölcsödék és óvodák zárnak befelé, nincs pénz se idő nevelni, a szülő anyák évekre elássák magukat a munkától) és ha ezután is magas akkor menjenek tüntetni. És ha fogy a lakosság mi a gond? Azon kívűl hogy nem lesz aki a piramisjátékon alapuló nyugdíjrendszert fenntartsa. Ezen az elcseszett bolygón 2 milliárd ember élhetne jól. Ha nem lenne a sok vallás és népszokás már rég rá kellett volna menni a tudatos népességszabályozásra.
Horthy tér Gyömrőn, Horthy szobor Kerekiben, amit a féleszű Dániel Péter rögtön le is locsolt, Siófokon fiának szobrát állítják ki (nem hallgatom el, hogy a Kossuth térről eltávolított Károlyi szobor is ide kerül, konpenzálásként), Debrecenben pedig a református kollégium…..
A történet azért különösen érdekes számomra, mert Icit személyesen ismerem. Karakánul odavág a frakciónak is, ha valamit nem talál rendben, de most helyi ügyekben is sikerült megütnie egy országos lap ingerküszöbét.A történet egyszerű, sajnos eléggé hétköznapi, egy békés…..
A fékevesztett politizálás mellett, különösen, ha már megint Matolcsy a téma a "mindenre 1% adót" és "öt kulcs kell" agyrémeivel, érdemes figyelmet szentelni ennek a könyvnek. Kérdőíves és és interjús adatfelvétellel (előbbi rendkívül részletes és…..