Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Call

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihalik Enikőről egy csodálatos, erősen erotikus töltetű fotósorozat készült a LUI magazin novemberi számához. A magyar lány a képeken nem igazán visel semmit, maximum cipellőt és bugyit, de ezeket sem feltétlenül. A fotók igazán szemet gyönyörködtetőek lettek, Enikő pedig…..
Call 2013.10.11 21:37:50
Ez a fent olvasható címmondat jutott eszembe, miután minden fellelhető anyagot átnyálaztam a tegnap még csak szűk körnek, ma már a nagy nyilvánosságnak is szóló szárszói dzsemboriról. Én ma a munkahelyemen voltam, Farkasházy Tivadar szerint nem vagyok a balliberális értelmiség…..
Call 2013.06.24 00:51:10
@Szárszó szépe: ...az ki?
Call 2013.06.24 00:58:45
@Szárszó szépe: Ajjaj...inkább pihenj le! :))
Call 2013.06.24 01:01:51
@_most_:

:))
Nikolett és a k.r...ák Tudják, ha egy nõ lefekszik száz férfivel, az kurva. Ha egy férfi fekszik le ezer nõvel, az életmûvész. Lánczi professzor úr írta a Heti Válaszban, Nietzschét citálva: ha nõkhöz indulsz, ne hagyd otthon a korbácsot. Nietzschét, aki pontosan olyan…..
OhCmeOn tumblren írt írását közüljük újra: Összesen egy évig éltem Isztambulban, nyilván nem vagyok a legnagyobb autoritás a témában. De valahogy a nemzetközi (és a magyar) sajtó is mintha azt sugallná, hogy ez az egész még mindig a parkról szól (amit mondjuk teljesen…..
Call 2013.06.02 22:19:58
@Magyar Vitéz:

Ahogy mondod! Tökéletesen egyetértek!
A kormányzati cinizmus határa a csillagos ég. Kiírták ugyanis azt a pályázatot, amelyben a koncessziós jogokról lemaradt trafikosok próbálkozhatnak mégegyszer, feltéve hogy tudják teljesíteni a követelményeket. Összesen egy hetük van erre – aki megpróbálja, valószínűleg…..
Call 2013.05.17 21:35:47
@MetroGoldwinMayer: Érintett vagyok, én már mindent elolvastam. Nem tudsz újat mondani.
Call 2013.05.17 21:46:45
@vakapad: A kerületünkben csak és kizárólag a már amúgy is tekintélyes vagyonnal rendelkező emberek nyertek. Egyik sem volt rászorulva erre a pénzforrásra, de a megfelelő helyről felhívták a figyelmüket, hogy majd tuti üzletet kanyarítanak ebből, ne hagyják ki!
Call 2013.05.17 22:23:13
@tobeor: Korrupció állami szinten. Banánköztársaság lettünk.
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
Ha valaki kereskedelmi csatornához áll dolgozni, akkor a véleményét adja le a ruhatárban, vagy a csatorna sajtósánál. A hétvége legjobb mondatát a Borsonline-ben olvastuk, persze nem tudni, hogy tényleg Pachmann ilyen huncut, kikacsintós mókamester, vagy csak a Bors…..
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
A két évvel ezelőtti budapesti fellépésük után, a Nine Inch Nails idén újra hazánkba érkezik, ráadásul most nem is fesztiválfellépésre, hiszen az adatok szerint a Syma csarnokban teszik tiszteletüket Trent Reznorék július 24-én. Jelenleg az ipari rock atyaúristene éppen…..
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Call 2008.06.15 12:18:40
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
Nem nagyon szoktunk bűvészekkel meg illuzionistákkal foglalkozni a comment:comon, mert minek, mindenki tudja, hogy faszság, hogy Rézmező Dávid átmegy a falon meg átrepül egy volt-komenista államtitkár zsebén. A magyar kiadásról ne is beszéljünk, az emlékezetes rakétás malőr óta…..
Call 2008.03.17 11:48:01
addict Teszteld a szemed! 2008.03.15 09:20:00
Mi köze van két kosaras csapatnak, egy szemtesztnek a biciklistákhoz? A válasz egyszerű, csak végig kell nézni a videót, és lelkiismeretesen követni kell az utasításokat. Fontos, hogy végig nagyon figyeljétek a fehér csapat mozgását, és minden passzukat számoljátok össze!…..
Call 2008.03.15 13:55:32
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
comment:com Tornóczky dekoltázsa 2008.01.26 18:50:00
Amióta Tornóczky Anitát belecsöppentették a Koffeinmentesbe, azóta törjük fejünket, hogy mi tartja még mindig bent a műsorban. De van egy tippünk. Talán a dekoltázsa? Ugrás után további képek...
Hála istennek a világ kicsi: a Sandokán zenéjét ugyanaz a csapat, vagyis Maurizio és Guido de Angelis írta, mint a Terence Hill & Bud Spencer filmekét, Emilio Salgari kalózregényei pedig állítólag inspirálták Sergio Leonét is sziklaarcú hősei megteremtésében, ki tudja,…..
A számok: amíg két hete a Nagy fogyás első adása még 35,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztályban, addig kedden már csak 26,4-et. Amíg a múlt héten a Vészhelyzetet 34,4 százalék választotta (vagy a Tv2 hibahatáron…..