Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matyííí

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig kellett rá várni, de egy vállakozó kedvű fiatalember végre bevállalta! Sokan panaszkodtak, hogy miért rakom be a Nerd videóit a blogra, hiszen sokan úgysem értik mit mond. Nos, most már ők is megtudhatják, mitől zseniális James Rolfe videói. Nagy köszönet S@ti-nak, aki…..
Nem tudom, emlékszik-e még egyáltalán valaki a híres Turbo Boost gombra, amely a Knight Rideres K.I.T.T. (más néven pajti) csodajárgányba volt elhelyezve. Hogy hogy jön ez ide?  Videót Visor kollegámtól csentem. A játék : Le Mans 24 hours..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Már többször belinkeltem az Osi nevű kommentelő képeit , de szerintem most már igazán megér egy saját bejegyzést is. Szüntelenül készíti a képeket, amelyek rendkívül látványosak és fantáziadúsak.Különösen tetszik, hogy egy saját kis világot épített fel a videós…..
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Flash Játékok Bathroom Escape 2007.10.02 10:56:00
És igen!!! Egy japán játék!De szerencsére nincs sok hülye japán szöveg, angolul van benne minden.Szépen kidolgozott érdekes játék. Ha beragadnál a fürdőszobába....http://709709.com/game/esk3.htm..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..