Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budaifiú

22 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt volt az ideje, hogy valaki előálljon végre az őszödi beszéd hiteles történetével. Az újságíró alapesetben nem szívesen bocsátkozik találgatásokba, de ilyen horderejű ügy esetében megengedhető, hogy komplexebben, az egyértelmű tények kikövetkeztetésével közelítsük…..
Nem vagyunk biztonságban a metróvonalakon. Teljesen átlagos esetnek minősül, hogy valakit kirabolnak utazás közben. Elvadult embertársaink aranyláncokat tépnek le a nyakakból, táskákat, mobilokat és egyéb értékeket ragadnak el. Nyilvánosságra került egy videofelvétel, ami az…..
Mint ismeretes Orbán Viktor nemzeti konzultációt javasolt hajléktalankérdésben.  A Szabad Nemzet Egyesület szerint sok beszédnek sok lesz az alja, miközben egyre hidegebbek az éjszakák. Nem újabb nemzeti konzultációra, hanem ha elkerülhetetlen, akkor azonnali…..
A 2012. április 12-én Zuglóban tartott, az LMP, az MSZP, a Szolidaritás, a ZÉK, valamint a DK által szervezett tüntetésre reagálva Zugló Önkormányzata és Papcsák Ferenc polgármester felháborítónak tartja, hogy éppen azok a személyek, pártok, szervezetek beszélnek a kerület…..
Néhány perce fura üzeneteket posztolt valaki Staudt Gábor, a Jobbik volt budapesti elnökének személyes Facebook-üzenőfalán. „Tegnap hazaérve hullafáradtan egy frissíto fürdot kívántam venni. A csapot megnyitva ömlött a fos sugárban a zuhanyrózsából. A látványtól…..
Izmosodik az urbánus szélsőjobboldal, mármint jobbra a Jobbiktól. A Népszava antiszemita falragaszokat leplezett el, a Pax Hungarica Mozgalom fővárosi vezetője büszke budapesti és büszke nemzetiszocialista. Szerinte az úgynevezett nemzeti oldalon Budapestet a bűn városának szokták…..
Nagyváros.hu Cáfol a Morrisons 2 2012.03.20 17:20:00
„Köszönjük megtisztelő bizalmát és türelmét, ami a kérdését és a cikkük közlését illeti. Igazán tiszteletre méltó, hogy egy vasárnap (hosszú hétvégén) elküldött kérdését követően hétfőn leközli cikkét. Levelére és a cikkre válaszul a következőket…..
300. A thermopülai csata spártai résztvevői elbulizhattak volna a Morrisons 2-ben, de egy darab perzsát sem engedhettek volna be. Nem a konfliktus, hanem a létszámlimit miatt. A Morrison’s Music Pub 2 Budapesten, a Nyugati pályaudvar és a Margit híd között található…..
A politikus személyes blogján osztotta meg kizárásának eseményláncolatát, melyet szerinte az általa „hazafiasnak” nevezett új elnök is gerjesztett. Gönczöl András 2010-ben lett Pestszentlőrinc önkormányzati képviselője, 2003 és 2012 között volt a párt tagja,…..
„…minél jobban eltávolodsz Budapesttől, annál jobbak a bulik.” – írja Bárány Attila a Facebook oldalán. Szerinte a vidéki közönség hálásabb, mert őszintébben tudnak bulizni, nem a külsőségekkel foglalkoznak, nem szégyellik magukat elengedni és inkább…..
Ha itt van a nyár akkor olvad a beton, Tele van a balatoni vonatnál a peron, Fordulok vissza, maradok Pesten - sorok lettek a nyár köszöntői Budapesten...
Dopeman a rapper hamarosan alternatív köztársasági elnök lesz, ott avatják fel ahol a hírhedt videóklipjét leforgatta tavaly. A Hungarica volt énekese, a nemzeti rocker Sziva Balázs a Szabadság betűiről írt dalt, mely a 2006 október 23-án a Deák Ferenc téren felállított…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
A Nemzeti Ellenállás már most eltolta az Egymillióan rendezvényét, a radikáljobbos megmozdulás a Jobbik konkurenciája lehet.Jobbikos küzdelem a konkurenciával és bürokráciával A Fővárosi Önkormányzat és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium március 15-ére szinte…..
A februári testületi ülésen a képviselőtestület úgy döntött szponzorálási szerződést köt 21.074.000,-Ft + Áfa értékben az Erzsébeti Spartacus Munkás Testedző Körrel (ESMTK) és felhatalmazta a polgármestert a szerződés aláírására és felkérte a szükséges…..
Mach Péter az LMP XX. kerületi városatyája a lmperzsebet.blog.hu oldalon közétett írása szerint alkalmaként együttműködik a Jobbik helyi képviselőjével. A lokálpolitikusok egyúttal kifejezték ellenérzésüket azzal szemben, hogy városrészük burkoltan egy idegen csapatot, a…..
  Létezett-e, létezik-e magyar politikai költészet? Hogy versel egy politikus, hogy politizál egy költő? – ezekre a kérdésekre kereste a választ a Versre magyar, hí a haza című kerekasztal-beszélgetés csütörtökön Budapesten, melynek első körében Kukorelly Endre,…..
Jól indul a pesthidegkúti időközi. A Fidesz önkormányzati képviselője lemondott a saját körzetéről, majd a körzetben lemondott az MSZP a saját nevéről. A történések lakmuszpapírjai lehetnek a 2012-es áprilisnak. Újra az urnákhoz járulhatnak a II. kerület 13-as…..
Nagyváros TV Cseh Tamás: Budapest 2012.03.12 12:12:36
  ..
2011.11.26.-én már a sorban elstartolt a buli...Bent tumultus, hatalmas tömeg volt.  ..
A magyar lányról szóló videó a Vörösmarty téren kezdődik és valahol egy külvárosi családi házban folytatódik. ..
"Szeretett kisvárosom tiszteletére írtam..." - írja a Budafok Sound System videóit is közzétevő Youtube-csatorna.   ..
  CURTIS - KÜLVÁROSI ÉLET / OFFICIAL VIDEO CLIP/ RENDEZTE: VIRÁG PÉTER  OPERATŐR: VIRÁG PÉTER VÁGÓ: VIRÁG PÉTER UTÓMUNKA: VIRÁG PÉTER BUDAPEST 2010 WWW.MYSPACE.COM/VPPRESENTS WWW.MYSPACE.COM/CURTISFORPRESIDENT Zeneszöveg: Sokan mondják , hogy lerágott csont amit…..