Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aMGee

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leon megkeresett egy emailben, hogy feliratozná a Contra Memories című videót. A felirat el is készült, csak időzítés nélkül, mondtam neki, hogy most nincs időm időzíteni, ha megcsinálja fent lesz a videó. Leon nemhogy csak a feliratot készítette el, hanem a videóra is helyezte.…..
  Tipca feliratozta a Nostalgia Critic Street Fighter & Mortal Kombat két részes videóját. Mindenkinek jó szórakozást:   Nostalgia Critic - Street_Fighter... by dolfinthereal Nostalgia Critic - Street_Fighter... by dolfinthereal..
Nintendo World Championship   Nerd legújabb videója. Ahhoz képest, hogy Nerd a nagy filmjével foglalkozik, sok ideje van új és nagyon ritka "játékokat" bemutatni. Mindenkinek jó szórakozást.   AVGN - Nintendo World Championship by dolfinthereal..
aMGee 2011.08.30 21:26:27
Én már olyat is olvastam hogy az aranyért 30.000$ is fizettek. (Érdekes módon egy fickó 25$-ért jutott hozzá.) A szürkék általában 7-8000 (esetenként 4000) dollárért szoktak elkelni. A címke miatt az aranyat könnyebb hamisítani, mivel nincs egyedi azonosítójuk, mint a szürkéknek. Amúgy azt is megtudtam, hogy a kazetták (amiket szétzúztak) igaziak voltak - amit Mike Matei is megerősített. Azért ez durva! A kazetták csupán festett műanyagból készültek egy darab papírral és egy DIP kapcsolóval. Ráadásul még az én gyűjteményemben is kb. 1000x jobb multiplayeres játékok vannak, mint a kazettákon, mégis olyan az értékük, mint a gyémánt vagy az arany! A kazettáknak csupán az eszmei értéke nagy, játékélmény szempontjából viszont nem sokat ér. Elmondhatom, hogy én is szenvedélyes gyűjtő vagyok. Az én Nintendo gyűjteményemben csakis minőségi játékok találhatóak. Csak olyasmiket gyűjtök, amivel játszok is és szeretek is játszani. Ezért sohasem vennék meg mondjuk egy ritka Donkey Kong-os Game & Watch kvarcjátékot több tízezer forintért. Abból a pénzből szívesebben vennék egy 3DS-t. Játék szempontjából többre becsülöm pl. a Super Mario 64-et, mint ezeket a kazettákat. Ha én valami értékeset akarok a gyűjteményemben látni, megpróbálom dobozosan (kézikönyvvel, original állapotban) megszerezni a régebbi játékokat, vagy olyan kiegészítőket szerválni (pl. az e-Reader-t és a hozzá tartozó kártyákat) amik szintén ritkának számítanak - legalább is itthon. Én az NWC-ben csakis a pénzt látom, semmi mást.
aMGee 2011.08.31 11:55:03
@krisk!: Talán félreértelmeztem. Előfordul az ilyesmi.
Nostalgia Critic - The Room   Tipca már vagy 1 hónapja feliratozta ezt a videót, de valahogy elsiklottam az email felett amiben elküldte, szóval így is kérek tőle bocsánatot. A felirat nagyszerű, és a videó is. Többszöri megnézésre is szakadni lehet a röhögőstől. Mindenkinek…..
Spielberg Games   Íme Nerd 101. videója. A vége némi reményre ad okot sokaknak... de nézzétek.   ..
aMGee 2011.05.15 22:36:08
@Shogo :3:
Azért ennyire hülye én sem vagyok. ;) De ha mondjuk én egy Nostalgia Critic, vagy nem játék kritikás Nerd videót szeretnék megnézni, akkor az után fel kell kutatnom az egész oldalt, mert ugye az nincs ott. Nos, én elsősorban ezért hiányolom a keresőt.
aMGee 2011.06.11 15:56:03
Terminator 2 - Videókritika   Chris_Bauer miközben a NC videót csinálja, egy kis pihenőnek betett egy James Rolfe videót. Jó szórakozást.   Igen, tudom hogy régen volt videó. Ha nem kellene hetente Boszniába, Horvátországba meg Szlovéniába járnom, még időm is…..
R.O.B the robot   Íme AVGN 100. jubileumi videója. Sokak várakozása ellenére nem az ET lett, de nekem kifejezetten tetszett a téma is meg a poénok is. Mindenkinek jó szórakozást.   ..
Nostalgia Critic - Commando   Üdv. Chris_Bauer megcsinált ismét egy Nostalgia Critic videót. Nagyon jó, dőltem a röhögéstől. Ez a NC is nagyon kemény szövegeket talál ki. Majin Zed gépe haldoklik, így nem tudta befejezni a Nerd videót, de ma visszatértem , meggyógyultan és…..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
aMGee 2011.02.09 17:20:08
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
aMGee 2011.02.09 00:27:24
@freddyD:
Nagy vonalakban szeretnék gratulálni az eddigi munkásságodhoz kedves freddyD! Én őszintén szólva már éreztem hogy lehúzod a rolót. Sajna én nem olyan nagy rajongód, de ettől függetlenül sokszor látogattam az oldaladat és néztem a videóidat. Sok örömteli percet szereztél unalmas óráimban. Szerintem komoly tiszteletet érdemelsz. Azért az akaraterőért és kitartásért amit az elmúlt 4 év folyamán bizonyítottál. Manapság sajnos kevés az olyan ember, aki ennyi elszántsággal és kitartással visz végbe egy általa kitűzött célt. Sajnos jómagam is egy ilyen lusta dög vagyok. Másrészről egy olyan emberre, aki 4 év alatt többmilliós rajongótáborra tett szert, csakis legendaként lehet tekinteni. Ezért fogadd részemről őszinte elismerésemet és tiszteletemet.
Apropó, lenne még egy kérdésem így a végére:
Egyszer említetted, hogy a sorozat végén sor kerül rá, ezért megkérdem, utolsó búcsúajándékként megmutatnád az arcodat teljes valójában a rajongóid számára?
You Know What's Bull shit?   A szavazás eredményére való tekintettel Chris_Bauer megcsinált még két videót. Jó szórakozást. ..
Még kiskamasz koromban egy külföldi utazásáról bátyám hozott nekem egy játékot, és megígérte, hogy ha kirakom, elvisz városunk legjobb éttermébe. Ő pillanatok alatt összerakta, gondoltam csak nem lesz olyan nehéz a dolog. Hát, pár napot küzdöttem vele, de nem jutottam eredményre. Mikor már a teljes…..
aMGee 2011.01.16 15:52:41
@Gál Péter F.:
Egyáltalán nem túloztam, mikor azt állítottam hogy gyönyörűek a játékaid. Tudniillik én nagyon szeretem a fából készült műtárgyakat, főleg ha azok otthoni körülmények között készültek. Ha volna rá lehetőségem, én is nekiállnék ilyesmiket barkácsolni itthon, de sajnos nem mindenki él úgy, hogy ezt meg tudja tenni. Ehhez alapból egy külön műhely szükségeltetik (ami nekem nincs, a szobák meg nem alkalmasak erre). A mesterséget megtanulni már egy másik téma. Egyébként a boltokra azért kérdeztem rá, mert nem tudom hogy ezeket a játékokat általában az árusító boltok miként nevezik (hiszen a gemklubban sem szóma kockaként vagy rabkeresztként szerepelnek) és ezért a google sem akar ilyenkor együttműködni.
Brothers in Arms ÜdvAudioman kérte hogy ezt tegyem ki az oldalra. A Brothers in Arms videót feliratozta. Nem igazán tartozik az oldal témájához, de miért is ne.   ..
Transformers   Nah, a Transformers videó is kész lett. Egyre jobban közeledünk a végéhez. Bioderm ígérte a Tini nindzsa teknőcök videót, úgyhogy a Cronologycally Confused Zelda videó lesz legközelebb... Jó szórakozást. ..
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
 Ha a Chronologically Confused About Movie and Video Game Sequels videót fordítanánk, akkor az ott szereplő címeket (filmek, játékok) hogy fordítsuk le?Úgy, ahogy Magyarországon hivatalosan megjelent, eredeti cím vagy saját fordítás legyen?A nép akarata szentChris lefordította a…..
aMGee 2010.10.16 20:05:53
Nostalgia Critic - Top 11 Coolest Cliches   Chris Bauer hosszú szünet után visszatért egy Nostalgia Critic videóval. Tudom, most jönnek a hozzászólások, hogy ez nem is Nerd meg bla bla bla, de kit érdekel :D Akinek nem tetszik nem nézi. Nekem nagyon tetszett és köszönöm Chris…..
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
CDI - 2. rész   Chris Bauer elkészült a CDI sorozat második részével. Csak úgy száguldoznak a videók, hamarosan elfogy akkor munkanélküliek maradunk :D Jó szórakozást. AVGN - CDi Part 2 (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...