Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Picard 87

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszerte több mint 150 millió dollárral indított a Jurassic World: Bukott birodalom, ami azért nem sejtet az első részhez méltó globális bevételi kilátásokat. Magyarországon ellenben van mit felmutatnia a filmnek: többen nézték meg a premierkor, mint az előző részt három éve...
Mel Gibson nem tréfáló akciómozija nem az első film ezen a címen, ami a magyar mozikba kerül, ám az első, amit szinkronizáltan mutatnak be. Az utolsó emberigben emberünk igencsak halálos fegyvernek tűnik, szóval ki merte volna nem megszokott magyar hangját osztani rá? Ami pedig a többieket illeti,…..
Lord Picard 87 2016.11.12 09:04:27
Az Amazon nem akar lemaradni a "költsünk embertelen összeget egy sorozatepizódra" versenyben, és a részenként 10 millióba fájó Trónok harca (HBO) és a The Crown (Netflix) mellé berendelt egy 2x8 részes sorozatot David O. Russelltől 160 millió dollár értékben. A Napos oldal, a…..
A hetedik évadra beszáll Jim Broadbent is, aki 2001-ben az Iris című filmért kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrot. Hogy milyen karaktert fog alakítani, az rejtély, ahogy az is, hogy hány részre érkezik, mert ugye tavaly is hullámoztunk Ian McShane érkezése hallatán, aztán mi lett…..
Lord Picard 87 2016.09.02 08:22:50
Mozikban A barátságos óriás, és bár a tengerentúli kritika a szokott módon, azaz nagyobb részt kedvezően fogadta, érezhetően a futottak még szekcióban foglalta el helyét a mozimágus rendező filmográfiájában. Hogy pontosan hol is, az rövidesen kiderül, és ezúttal még csak kötözködni sem ér: a 29 film…..
A macsók rohama után jól esik a női vonal, no nem mintha a testi erőt idealizáló virtuskodásnál nem lehetne a lelki terror sokkal keményebb akár. Paula Hawkins itthon A lány a vonaton címen kiadott bestsellerét Tate Taylor (A segítség - 2011, Get on Up - 2014) adaptálta vászonra. A regény hangvétele…..
A gyártók által kínált makettek összerakva és lefestve nem mindig adják vissza azt a hatást a makettezőnek,mint amit vár az általa elkészített kittől.Olykor nem egy igazi harci szörnyeteget,hanem egy műanyag játék kinézetét adja vissza a precízen összerakott makett.Itt…..
A Disney mai bejelentése szerint Az ébredő Erő folytatására az eredetileg meghirdetett 2017 májusa helyett ugyanazon év decemberéig kell várni. Csodáljuk e fejleményt? Aligha. Kezdetben kétségek övezték a döntést, hogy egy Star Wars-film decemberben kerüljön a mozikba a jól megszokott május helyett,…..
A mindenség elmélete és a Rendíthetetlen után egy újabb UIP-film, amiről talán meg lehetett volna spórolni a szinkront, de hát na, több lesz a néző, és annak mindenki örül. Hogy a Steve Jobs magyar hangjainak mennyire örülünk, az már egészen más kérdés: Michael Fassbender továbbra is váltogatja,…..
aeon flux szinkronhangok: ifjúság 2015.12.24 09:19:00
Az év egyik legjobb filmje a Mozinet mostanság bevett szokását követi: szinkronizált és feliratos változatban is nézhető. Szükségtelen mondani, erősen javallt utóbbi verzió. Elsősorban mert csak, másodsorban Michael Caine nem megfelelő magyar hangja miatt... Michael Caine –…..
aeon flux usa box office: erő 2015.12.20 17:32:00
Bekövetkezett, és idén már másodszor: új nyitóhétvége-rekordert avatott az amerikai filmipar a Star Wars: Az ébredő Erő képében, és talán-talán egy új bevételi bajnokot is pályára állított.....
Mielőtt megébred az Erő, még Ron Howard kalandfilmje igyekezett kihajózni a zavartalan vízre, ám zátonyra futott: A tenger szívében még az első helyet sem tudta megkaparintani a toplistán, pedig legalább erre igazán hivatott volt ebben a lagymatag bemelegítő-időszakban. Az éhezők…..
A legutóbbi is vicces volt, ezen is lehet röhögni. Kevin meg lesz megint.  ..
Az idei műsorstruktúrából pár dolog nem működött (Boutique Hotel, Partyzánok, Vigyél el!), több másik műsor viszont igen, így lesznek visszatérők és persze új műsorok is, összerakjuk, mit tippelünk a 2016-os évre. Válótársak - a nézettsége jó, ha elkezdik forgatni év…..
"A díjszezon hivatalos kezdete." Ez volt a tegnap este jelmondata, legalábbis úgy szajkózta mindenki, mintha muszáj volna. Igaz, hogy a New York-i illetőségű Gotham Awards jelölései jócskán megelőzték az eseményt, de idén most jött össze Hollywood apraja-nagyja, hogy együtt…..
Három az agyar: íme a Pixar idei második dobásának magyarul beszélő trailere az itthoni plakátokkal. ..
Lord Picard 87 2015.10.31 13:43:46
@Jester.: Béna, nem béna, a magyar nyelvben így rögzült, így helyes. Más kérdés, hogy nem ez az eredeti cím :D
aeon flux trailer: heist (2015) 2015.09.20 11:15:00
Úgy néz ki, Robert De Niro végképp ráállt az egy sima-egy fordított menetrendre, azaz minden presztízs-darab mellett helyet szorít a naptárában egy kevésbé nívós darabnak is. A lánya gyógykezelésére alternatív módon pénzt gyűjtő apa története valószínűleg az utóbbi…..
Elköltötték minden centjüket az amerikaiak: ezen a csúcsidényből kivezető hétvégén három film hullott a porba, melyek közül legalább kettőnek létezésére csekély magyarázatot lehet találni; a Sinister II: Az átkozott ház és a Hitman - A 47-es ügynök mélyen az előző…..
Lord Picard 87 2015.08.23 19:55:23
@vision_j: Nem tudom, hol nézted, de a Jurassic World régen megszerezte a harmadik helyet mint az USA-ban, mint a nemzetközi vizeken.

Cím/USA bevétel/Össz.bevétel

3. Jurassic World /$639,568,000/$1,622,868,000

4. Avengers /$623,357,910/$1,519,557,910
Lord Picard 87 2015.08.23 21:42:47
@Takács Máté: Tényleg. Jó lett volna, ha az meglett volna, bár most ha jól tudom, az amerikai Imax mozikba visszatért egy időre.
A Marvel-művek legújabb tagja is a tervek szerint sült el az amerikai mozikban, hiszen A Hangya elsőséget szerzett közel 60 millió dollárral. Feleekkora bevételt ért el, mégis nagyobb dicsőség jár a Kész katasztrófa című Apatow-vígjátéknak, amely a harmadik helyről néz szép…..