Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierr.Kardan

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő cikkben annak járunk utána, hogy ki is volt a híres kommunista politikus legfőbb személyes testőre és az egész testőrségének a parancsnoka is egyben...
Az észak-koreai diktátor váratlan eltűnése majd előkerülése alaposan megbolygatta a koronavírus-mentes hírekre vadul ráugró nemzetközi közvélekedést, valamint az egyszerű hírfogyasztókat is. Jelenleg úgy tűnik, hogy az utolsó sztálinista diktatúra vezetője egészségét tekintve egyelőre rendben van.…..
Pierr.Kardan 2020.05.05 21:01:41
@fhdgy: Gondolom, hogy valami olyasmi, hogy elkezdenek csákányozni, aztán elplanírozzák a földet, majd zúzottkövet terítenek rá, aztán talpfákat raknak le, majd rárakják a síneket, aztán átvágják a szalagot és kész a vasútvonal.
1914. Lenin Zakopanéban az Osztrák-Magyar Monarchiában. Valószínűleg a Krakkóban gyógykezelt feleségével, Krupszkajával együtt töltötte ott az időt..
1944. március 19-én a Fradi a Kispesttel játszott. Biztosan nagy szenzáció lett volna, hogy a Kispest színeiben játszó ifjú Puskás Ferenc kétszer is a hálóba talált. De a focihíreket felülírta a történelem: a németek megszállták Magyarországot. 1944 márciusára már nagyon rájárt a rúd a németekre. A…..
A billentyűkombinációk mindig, mindenhol igen hasznosak tudnak lenni egy Office-felhasználó számára és bár itt alapvetően Excel esetén merül fel ezek gyakorlati haszna, a WORD felhasználóinak többsége (és köztük én is) gyakran elmerülök régi tanórákról berögzült…..
..
Pierr.Kardan 2013.09.22 18:24:24
Britains Got Talent tegnap. Elképesztő előadás magyar táncosoktól, az Attraction színháztól. A Csillag születikből  itthon kiestek, de Angliában óriási sikert arattak. (Tavaly Németországban a Das Supertalent döntősei voltak egyébként). Hogy kik ők? A honlapjukról…..
..
Pierr.Kardan 2012.12.09 17:37:19
@Libsibibsi: Az semmi ahhoz képest, ha erőspaprikás ujjal megsimogatod a nőd csiklóját. Egy hétig se dugás, se vacsora :-))
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
A Volán diszpécsere szerint az emelt szintű szolgáltatás nem jelent mást, mint hogy a távolsági busz ülő utasokat szállít. És hétfőtől mindezt 10 százalékos felár ellenében. Egy ideje már meglehetős gyakorisággal utazom az Ózd-Budapest vonalon és vissza. Tetszenek tudni: az…..
Pierr.Kardan 2012.12.08 10:13:14
@ZBR: Hülyeséget írsz! Kb. azt írod, hogy ha az emberek nem telefonálnak eleget az állam által fenntartott MATÁV vonalas telefonjain (és ezért a cég veszteséges) akkor jól drágítsuk meg a mobilszolgáltatók árait. Most ne gyere azzal, hogy a VOLÁN is állami cég, az csak egy döntés kérdése, hogy magánosítsák őket, mint látható, a verseny a telefonoknál is csodát tett :-)

Az az ellenérv sem állja meg a helyét, hogy egy magáncég nem fog veszteségesen működni (nem fog a kistelepülésekre járni), minden mobilszolgáltatónak van térereje mondjuk Orfűn is, ahol nem túl nagy a fizetőképes kereslet.

A buszközlekedésben létrejövő versenynek egy hatalmas veszélye van, az, hogy bebizonyítaná, hogy Magyarországon egy két vonal kivételével tök felesleges a vasúti személyszállítás!!!
Közeledik a szeret és a vitaminhiányos delírium ünnepe, úgyhogy már csak azt nem verik át, aki bezárkózik a lakásába. Sajnos nem derül ki G. leveléből, hogy melyik Tescóban gyűjtik a 200 forintos támogatásokat  automatikusan a rászoluróknak, de így legalább nem lesz…..
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Az amerikaiak egyik leghíresebb humoros műsora, a Saturday Night Live 2000-ben mutatta be egyik leghíresebb szkeccsét, a More Cowbellt. Ha valaki esetleg kimaradt volna belőle, itt pótolhatja, elég vicces. Christopher Walken mint nagymenő zenei producer éppen a hetvenes évek egyik…..
Szeretném felhívni a kolléganők figyelmét, abból sose lesz semmi jó, ha elfogadjátok a vendég közeledését, legyen bármilyen régi jó vendég.Én már jó régen megjártam, most egy közeli munkatársammal történt szórul szóra ugyanaz, de olvastam már hasonló történetet…..
Pierr.Kardan 2012.07.25 20:44:07
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..