Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pierr.Kardan

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1955 és 1975 közt 20 éven keresztül tartó fegyveres konfliktus, mely Ázsiában, az indokínai félszigeten, nagyrészt Vietnám területén zajlott több ország és nemzet részvételével, vietnámi háború néven került a világtörténelem krónikájába. Számtalan regény, film, elbeszélés, cikk és történet…..
A most következő cikkben annak járunk utána, hogy ki is volt a híres kommunista politikus legfőbb személyes testőre és az egész testőrségének a parancsnoka is egyben...
Az észak-koreai diktátor váratlan eltűnése majd előkerülése alaposan megbolygatta a koronavírus-mentes hírekre vadul ráugró nemzetközi közvélekedést, valamint az egyszerű hírfogyasztókat is. Jelenleg úgy tűnik, hogy az utolsó sztálinista diktatúra vezetője egészségét tekintve egyelőre rendben van.…..
Pierr.Kardan 2020.05.05 21:01:41
@fhdgy: Gondolom, hogy valami olyasmi, hogy elkezdenek csákányozni, aztán elplanírozzák a földet, majd zúzottkövet terítenek rá, aztán talpfákat raknak le, majd rárakják a síneket, aztán átvágják a szalagot és kész a vasútvonal.
1914. Lenin Zakopanéban az Osztrák-Magyar Monarchiában. Valószínűleg a Krakkóban gyógykezelt feleségével, Krupszkajával együtt töltötte ott az időt..
1944. március 19-én a Fradi a Kispesttel játszott. Biztosan nagy szenzáció lett volna, hogy a Kispest színeiben játszó ifjú Puskás Ferenc kétszer is a hálóba talált. De a focihíreket felülírta a történelem: a németek megszállták Magyarországot. 1944 márciusára már nagyon rájárt a rúd a németekre. A…..
A billentyűkombinációk mindig, mindenhol igen hasznosak tudnak lenni egy Office-felhasználó számára és bár itt alapvetően Excel esetén merül fel ezek gyakorlati haszna, a WORD felhasználóinak többsége (és köztük én is) gyakran elmerülök régi tanórákról berögzült…..
..
Pierr.Kardan 2013.09.22 18:24:24
Britains Got Talent tegnap. Elképesztő előadás magyar táncosoktól, az Attraction színháztól. A Csillag születikből  itthon kiestek, de Angliában óriási sikert arattak. (Tavaly Németországban a Das Supertalent döntősei voltak egyébként). Hogy kik ők? A honlapjukról…..
..
Pierr.Kardan 2012.12.09 17:37:19
@Libsibibsi: Az semmi ahhoz képest, ha erőspaprikás ujjal megsimogatod a nőd csiklóját. Egy hétig se dugás, se vacsora :-))
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
A Volán diszpécsere szerint az emelt szintű szolgáltatás nem jelent mást, mint hogy a távolsági busz ülő utasokat szállít. És hétfőtől mindezt 10 százalékos felár ellenében. Egy ideje már meglehetős gyakorisággal utazom az Ózd-Budapest vonalon és vissza. Tetszenek tudni: az…..
Pierr.Kardan 2012.12.08 10:13:14
@ZBR: Hülyeséget írsz! Kb. azt írod, hogy ha az emberek nem telefonálnak eleget az állam által fenntartott MATÁV vonalas telefonjain (és ezért a cég veszteséges) akkor jól drágítsuk meg a mobilszolgáltatók árait. Most ne gyere azzal, hogy a VOLÁN is állami cég, az csak egy döntés kérdése, hogy magánosítsák őket, mint látható, a verseny a telefonoknál is csodát tett :-)

Az az ellenérv sem állja meg a helyét, hogy egy magáncég nem fog veszteségesen működni (nem fog a kistelepülésekre járni), minden mobilszolgáltatónak van térereje mondjuk Orfűn is, ahol nem túl nagy a fizetőképes kereslet.

A buszközlekedésben létrejövő versenynek egy hatalmas veszélye van, az, hogy bebizonyítaná, hogy Magyarországon egy két vonal kivételével tök felesleges a vasúti személyszállítás!!!
Közeledik a szeret és a vitaminhiányos delírium ünnepe, úgyhogy már csak azt nem verik át, aki bezárkózik a lakásába. Sajnos nem derül ki G. leveléből, hogy melyik Tescóban gyűjtik a 200 forintos támogatásokat  automatikusan a rászoluróknak, de így legalább nem lesz…..
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Az amerikaiak egyik leghíresebb humoros műsora, a Saturday Night Live 2000-ben mutatta be egyik leghíresebb szkeccsét, a More Cowbellt. Ha valaki esetleg kimaradt volna belőle, itt pótolhatja, elég vicces. Christopher Walken mint nagymenő zenei producer éppen a hetvenes évek egyik…..
Szeretném felhívni a kolléganők figyelmét, abból sose lesz semmi jó, ha elfogadjátok a vendég közeledését, legyen bármilyen régi jó vendég.Én már jó régen megjártam, most egy közeli munkatársammal történt szórul szóra ugyanaz, de olvastam már hasonló történetet…..
Pierr.Kardan 2012.07.25 20:44:07
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..