Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KOKAINOZÁS A MOMENTUMOS FAGYISÁTORBAN - lehetne ez is a címe Pottyondy Edina stand-up előadásának, vagy az, hogy „Apakomplexus a YouTube-kommentek közt”, esetleg „Rakottkrumplizás a Kino moziban”, és egyik se lenne blikkes túlzás. Néhány jó sztori persze önmagában még kevés. (Illetve a hazai…..
2022.01.28 16:51:53
A Magyar Nagydíjtól újabb szigorítást vezet be a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA): a felügyelőtestület a kerékcseréket akarja visszafogni, ami eddig a bajnokságban jelenleg vezető Red Bull egyik fő erőssége volt...
2021.06.25 21:14:38
A JPMorgan szerint a kínai technológiai részvények az állami szabályozás ellenére "jó vételi ponthoz" értek. Ezen készletek vonzóak lehetnek a befektetőknek az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, hiszen a rövid távú bizonytalanság miatt komoly visszaesés volt tapasztalható.  Howard Wang,…..
2021.05.11 21:57:40
A 2019-es nagy budapesti kampány idején két zöld megközelítés csapott össze (nem csak) a pesti alsó rakpart ügyében: az egyik azt mondta, „a pesti alsó rakpartot fokozatosan átadjuk a sétáló, kerékpározó, rollerező emberek számára”, a másik meg csak azt, hogy „a pesti rakpart viszont azonnal…..
Igazi, klasszikus „határátkelős” történet Orsié, aki négy éve egyszer már jelentkezett, most folytatta történetét. Mint fogalmazott: „most volt végre egy kis időm irkálni, volt miről. Remélem, hogy egy kis pozitív energiát adhatok másoknak ezekben a szép időkben”. Nekünk sikerül, hiszen története…..
2021.01.06 17:59:37
@dikusz.: a posztnak nem de a clickbait bedobószöveg ez volt:
"Hét év alatt a semmiből is el lehet jutni odáig, hogy az embernek normális, szeretett állása, saját lakása legyen."
nálam az a saját lakás ami ki van fizetve és az enyém és nem a banké.
eléggé sántít a történet...
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
Különleges festéssel áll rajthoz a hétvégi Toszkán Nagydíj a maranellói alakulat, a Ferrarik abban a burgundi vörös árnyalatban fognak pompázni, melyben első versenyükön, még 1950-ben...
Az Újlipótvárosi-szuperblokk csoport megalakítójával, Marinov Péterrel beszélgettünk a XIII. kerület forgalomszervezési és parkolási problémáiról, hogy mitől lesz élhető egy városrész, hogyan működik a civilek és az önkormányzat közötti egyeztetés, és arról is, hogy hogy is áll most a Budapest…..
Már javában nem állnak a helyszínek, épp most nem végzik az utolsó simításokat, a nagy nyitásra, miközben a legelső pár száz vendég már napok óta nem érkezett meg, és nincs odabent, külön beköltöző jeggyel. A zöld területek, meg az épülő létesítmények között kikapcsolódva nem várja a hivatalos…..
A Kelemen Kabátban a karantén alatt sem pihent, hiszen május elején egy anyák napi duettel lepték meg a rajongókat, most azonban a jó idő beköszöntével a zenekar egy igazi laza nyári slágerrel szeretnének hódítani. A legutóbbi Kelemen alkotótábor leglazább dala ez, amit nem véletlenül nyárra…..
2020.06.25 10:55:09
Egyre több otthont hirdetnek amerikai konyhás nappalival. Vannak jó tulajdonságai, de az éremnek mindig két oldala van, így most egy kicsit mögé nézünk ennek a típusú konyhának és kivesézzük, hogy milyen hátrányokkal jár, ha valaki ilyen lakás mellett dönt...
2019.10.05 12:22:49
Három család, három különböző életút, amelyek idén márciusban találkoztak. Így próbálják feldolgozni a tragédiát az Ethiopian Airlines Addisz-Abeba közelében lezuhant gépe áldozatainak hozzátartozói. A Moore-család is gyászol (Fotó: BBC)..
Az idei nyári vakáció kitörésével egyidejűleg újabb, egész nyáron át, két ütemben folyó felújítás kezdődött a Nagykörúton.  A mostani felújítás keretében áskálódnak a körúti villamos ferencvárosi szakaszán, ezért a villamosok a Széll Kálmán tér felől csak a Corvin-negyedig járnak. Ezen a szakaszon…..
2019.07.01 14:14:10
@konrada: mármint mire gondolsz? van nekem saját munkám, ahol igenis teljesíteni kell. ha én is a f.szomat húznám álló nap, akkor nem lenne. nem kötelező senkinek pályamunkásnak menni, de ha már annak ment akkor szerintem lássa el a munkáját és ne ücsörögve nézzen ki a fejéből nap nap után és akkor talán legjobb esetben is harmada lenne egy ilyesmi "munkavégzés".
Továbbra is nagy a bizonytalanság a Brexit körül, nem tudni, hogy rendezett vagy rendezetlen körülmények között lép ki az Egyesült Királyság az Európai Unióból...
- Jó napot, foglaltam egy autót Önöknél.- Jó napot! ÁÁÁÁ Ön törzsvásárlónk! Ha ad egy hitelkártyát fel tudom pattintani felsőbb kategóriába nagyon kedvezményesen. Látom 2 hetet marad városunkban.- Mégis mennyire kedvezményesen?- 1 €. Kicsit kifutottunk az előre lefoglalt kategória autóiból. A…..
2019.03.19 10:20:48
Itt a tavasz a nyakunkon, lassan végre-valahára tényleg el lehet kezdeni az érdemi munkákat a kertben, például a veteményesben. A veteményeskertek divatja töretlen az elmúlt években, gyakran a szépen ápolt, terménymentes pázsitos udvarokon is megjelennek a kisebb konyhakert-sarkok, hiszen a saját…..
2019.03.10 19:18:22
2019.03.11 01:02:55
Mint minden szerdán, most is 18:30-kor találkoztunk az érdi futócsapattal, meg akartam nekik mutatni a hétvégi futónagykövet találkozón kapott klassz kék futómellényt, így legkülső rétegként azt kaptam magamra a decathlonos fényvisszaverő futómellény helyett. Realizáltam, hogy így a szokásosnál…..
(A képre kattintva megnyílik a vonatkozó cikk a 24.hu-n) A fenti téma jó lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit bemelegítsünk a kombinatorika témakörében mivel némi kombinatorikára még szükségünk lesz, amikor odaérünk a valószínűségi eloszlásokhoz. Véleményem szerint a fenti cikk felvet néhány…..
Az intelligens, "smart" anyagok a kutatások középpontjában állnak, ugyanis alkalmazásuk olyan új lehetőségeket kínál, amelyekre a jelenleg elterjedt, hétköznapi anyagok nem képesek. Az intelligens anyagok külső behatásokra ugyanis képesek megváltoztatni a saját állapotukat. Az egyik legfőbb…..
2019.01.23 17:17:58
Bárkivel előfordulhat, hogy egyik reggel arra megy le a garázsához, hogy annak ajtaja bizony meg van rongálva. Te tudod mi ilyenkor a teendő?..
Igaz, hogy 20 évébe került, de Orbán elérte, amit akart már az első miniszterelnöksége idején is: a királyi várból nézhet le híveire, koronát téve ezzel a Horthy korszak restaurációjára.  Igaz, ehhez szét kellett barmolni a Városligetet (hogy legyen hova elpaterolni a múzeumokat), és a Várnegyedet…..
Már néhány hete, talán hónapja is sokunk sötétben megy dolgozni, majd sötétben is megy haza; a napfényes óráinkat a munkahelyen töltjük. Az oda-vissza utazás alatt viszont rengetegszer találkozunk egy egyre népszerűbb nemzeti sport űzőivel, a nindzsákkal! Honnan ismerjük fel őket? Miután a nap…..
Agila vert seregként kullog hazafelé a kókusz, banán és ananászmentes parton, Zsérémi szerint hasznos lenne átbeszélni, hogy kit mit baszott el, a többiek viszont, élükön Fannival, nem értenek vele egyet, jobb a múltat nem bolygatni, lehet a hibákból úgy is tanulni, ha az ember…..
 Az utóbbi időben sokat autózom a fővárosban. A nyugodt vezetők közé tartozom, régen rájöttem már, hogy ha idegeskedem, ordibálok, bemutatok más sofőröknek nem érek előbb célba. Sőt akkor sem érek hamarabb oda, ha tolakodok. Az elmúlt évek belvárosi közlekedési…..
2018.03.23 04:15:11
A kor előrehaladtával egyre gyakrabban tapasztaljuk a csípő merevségét, valamint a csípő tájékán jelentkező ízületi fájdalmakat, amelyek az idő múlásával ráadásul egyre inkább fokozódnak. Az ízületi fájdalmak sok esetben megelőzhetőek vagy csökkenthetőek néhány rendszeresen végzett gyakorlat…..