Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rtkgbr

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Dal 1956-ról 2016.08.17 00:13:19
         Vezérmotívum:  Orbán Viktor alaptörvényileg tette lehetetlenné a melegházasságot Magyarországon.             Orbán Viktor a melegházasságban élő Desmond Child-ot kérte fel arra, hogy írja meg az ötvenhatos évforduló hivatalos dalát.        "A krumplileves, az legyen, hát mondjuk…..
Miután az olvasói túl nagy számban lájkolták általuk nem kedvelt közéleti szereplők halálát, a Mandiner most már nem teszi lehetővé, hogy "tetszik" vagy "nem tetszik" gombot lehessen nyomni a halálhírekre. Emlékezetem szerint ez akkor indult el, amikor túl sokan lájkolták…..
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Örülünk, Vincent? Celpont McCain 2014.12.04 19:23:33
    Gulyas Gergely, ez a kis faszkalap (es persze Szonyi Szilard is, de hat ki lepodik meg ezen), azon haborog, hogy McCain talalkozott Oleg Tyahnibokkal a szelsojobber Szvoboda vezetojevel.    A stanicliban korbe hordozott Nyiro Bubunak hazi oltart allito FIDESZ-tol ez eleg bator dolog, de…..
"A Magyarország elleni amerikai támadásokról azt mondja, ezek hátterében „gazdasági érdekek állnak – nem csak szerintünk, számos republikánus amerikai barátunk szerint is.  "  (Lanczi Andras )  UNDERSTAND HOW THE GAME IS PLAYED, BUT HERE WE ARE, A NATION THAT'S ON THE VERGE OF…..
         Nyilván nem tartozik ránk ez az egész. Végül is nem tiltottak ki senkit Amerikából. Csak annyi történt, hogy néhány magyar állampolgárnak azt tanácsolták, hogy ne próbáljon belépni az Egyesült Államokba, mert valószínűleg nem engedik be a határon (ez nem…..
Álomnál már több a budapesti olimpia! Ha mindenki egy irányba húz, Budapest hiteles, versenyképes pályázóként szállhat harcba a 2028-as olimpia megrendezéséért Borkai Zsolt 2014. július 7...
           A brit PCC ( a brit sajtó panaszbizottsága) megállapította, hogy David Cameron miniszterelnök egy véleménycikkben súlyosan félreértelmezte a brit Nemzeti Statisztikai Hivatal adatait. A PCC szerint a Daily Telegraph megsértette a szerkesztői etikai kódexet azzal, hogy…..
rtkgbr 2014.09.12 10:29:21
@ingyenebed: Na, most vonták vissza a díszpolgári kinevezésedet. :-)
Nos, ezt nem kell bő lére ereszteni: megvan az ország első másodfokú, jogerős győzelme az OTP bank ellen. TELJES SEMMISSÉG! Ezzel kívánunk sok szerencsét a PITEE 3.178 milliárdos közérdekű keresetéhez az OTP ellen. Felkészül:…..
rtkgbr 2014.01.21 18:19:03
@DevizaAdós: Nincs köztünk vélemény-különbség! Csupán a káröröm a legszebb öröm, hogy: "nalátjátokcsakazértisígydöntenekabírók"
rtkgbr 2014.01.22 11:19:57
@ThomBoy: Valamit nem értek. Biztos lemaradtam. @DevizaAdós szerint ez az ítélet még novemberi (Kúria megnyilatkozás előtti). Eszerint az általad említett határidő már bőven lejárt. Ügyvédnő biztosan tudja is, mi a helyzet. Vki megtudakolhatná tőle.
A decemberi ítélet (fentebb nyomdahibával írtam) Ptk 239§ alapján az erőfölényes helyzet kialakítása miatt, és az azzal való visszaélés miatt semmisítette meg a szerződést. Az indoklásban leírták, hogy Hpt 213§ alapján is semmis lenne, de az alacsonyabb rendű rendelkezés. Az adott ügy - úgy tudom - első fokon bukva volt, és másodon nyert az adós, és megkezdődött a bankkal való egyeztetés az elszámolásról. Nem tudok róla, hogy visszakerült volna első fokra, de utánakérdezek.
Egy országban, ahol a hírhamisítás köztörvényes bűncselekmény, elengedhetetlen, hogy a jogkerülő polgárok tisztában legyenek a szóban forgó bűncselekmény elkövetésének helyes módszereivel. Ebben a posztban összefoglaljuk a szakszerű hírhamisítás modus operandiját. Ha az…..
rtkgbr 2013.11.03 13:20:17
@Montefiore: Köszönöm, hogy összefoglaltad, mert én lusta voltam leírni. Így viszont legalább kiegészítésre késztettél. Tehát:
Három momentumot szerintem kihagytál a történetből.
1. A DK is felelős, mert 100eFt-os vérdíjat tűztek ki egy ilyen kamuvideó gyártására. (Más kérdés, hogy a folyamatábra itt visszacsatol a F**sz korábbi tevékenységére.)
2. Nyilván meg is keresték a videóval a DK illetékeseit, akik kiröhögték őket, látva, hogy kamu a cucc.
3. Ahogyan azt már egy latolgatásban olvastam (1. Idióták; 2. Idióták...), természetesen mindenütt lehet találni valakit, akinél a butaság szorgalommal párosul, miként a "B-terv"-ként fizető ügyfélként szóba került szocik esetében.
A hvg-t viszont a legkevésbé sem értem. Nekem az első kérdésem az volt - látva az alkotást - hogy hogyan is lehet abból a szögből mozgó rejtett-kamerázni. Nem ilyen szögből készült a történelem korábbi egyetlen leleplező videója se. A zoomolás csak a második kérdésem volt.
rtkgbr 2013.11.04 12:32:55
@Montefiore: ftk kolléga jól értette: a bizonyítékra vonatkozóan kitűzött pénzdíj felhívás volt szerintem. Valójában nem közvetlenül kamuvideó gyártásra tűzték ki a pénzdíjat, de felhívás volt keringőre.
Csupán apró megjegyzés: Mi itt - ahogy én is - legfeljebb véleményeinket, feltételezéseinket tudjuk megfogalmazni. Tényállításokhoz bizonyítékokkal kellene rendelkezni. Azokat meg nyilván csak közvetetten és következtetetten vagyunk képesek összerakni (többségünk).
Ha gondolod, illeszd be a két történést a kronológiádba! Szerintem beleillik.
rtkgbr 2013.11.04 13:06:09
@jotunder: Persze ők (DK) sem arra gondoltak, de - figyelembe véve az adott körzet lakóinak gazdasági helyzetét - eszükbe juthatott volna egy ilyen végkimenetel is. Persze utólag könnyű okosnak lennem.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Tegye fel a kezét, aki szokott biciklizni! És hogy állnak a defektekkel? A kidurranó, leeresztő gumik ellen sokmindent lehet tenni, jobbra cserélni a gyengébbet, kerülni az üvegszilánkot, éles fémperemeket, hajlott, felfelé ágaskodó vékony aknafedeleket. Bárhogy is védekezünk,…..