Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FirkÁszok

24 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedves vezető visszatért Brüsszelből, és azonnal hozzákezdett a rendteremtéshez, hogy az ő szeretett népe ne elégedetlenkedjen többé. Találkozott az udvartartása néhány fiatalabb tagjával, akik ugyan mindennel elégedettek voltak eddig is, de most végre még elégedettebben…..
Az elmúlt napok eseményei egyértelműen bizonyították, hogy ebben az országban az Orbán rezsim cinizmusa, kevély arroganciája, és öntelt, saját tévedhetetlenségébe vetett hite bármire képes. Az a néhány száz, maximum néhány ezer ember, aki a Fidesz holdudvarához tartozik, és…..
A rémhíreknek az a morfológiájuk, hogy rémisztőek, pánikot keltenek, és ezt általában azzal érik el, hogy kellően reálisnak tűnnek. Az összeesküvés elméletek ezzel szemben nem konkretizálnak mindent, csak sejtetnek néhány tényszerűnek tűnő információn keresztül, nincs…..
Orbán Viktor és csipet-csapatának szabadságharca mára nem hogy véget ért, csúfos bukás lett belőle, ráadásul úgy, hogy még csak hősöket sem tud felmutatni az „akarnok-dilettantizmus” közgazdasági modell kifejlesztője. Hősök nincsenek, ám áldozatok igen, őket úgy…..
Bayer Zsolt végre jól megaszondta mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy a hétfői operaházi ünneplés egy - már saját magát is illúziókkal ámító - mára egyre szűkülő támogatottságnak örvendő hatalmi elit tobzódása volt csupán.   Akik komoly ellenérzéssel…..
Mielőtt belekezdenék a posztba, egy dolgot szeretnék azonnal határozottan kijelenteni. Állampolgárságtól, vallástól függetlenül, minden embernek maximálisan tiszteletben tartom hitét, vallási meggyőződését, vallási elkötelezettségét. Ugyan ez azonban nem vonatkozik azon…..
A 90-es évek közepétől egyre többször hangzott el az a megfogalmazás, mely szerint a XXI. század a kommunikáció évszázada lesz. Akkor még csak sejthettük, mit is takar ez a kijelentés, mára azonban benne élünk, és valóban elmondhatjuk, hogy ez így van. A mobiltelefonok, és…..
FirkÁszok 2011.12.30 10:05:33
@táltosmester: Én nem az adott területről írtam, hanem egy történetet, és ehhez nem kell érteni, hiszen ez velem történt meg, így nem is volt minek utána járni. A következtetések levonása pedig mindenki számára szabad, mint ahog a vélemény nyilvánítása is...

@STX Joe: "Analfabéta ember miért írhat blogot???"
Az analfabéta nem írogathat blogot, mert az nem tud írni....és olvasni sem :)
FirkÁszok 2011.12.30 10:28:15
@dimitrij: Ha nem fröcsögni, hanem hozzászólni járnál kommentelni, amihez kissé figyelmesebben kellene a posztot elolvasni, akkor tudnád melyik bank, anélkül, hogy nevesíteni kellene. Vagy talán az általános tájékozottságod hagy némi hiányosságot maga után...
Ha neked pénzt utalnak, azonnal rohansz a pénz utalójához igazolásokért? Hol élsz te?
Hírbe hozunk Ki az a Hillary? 2011.12.28 13:36:00
Szerencsétlen baloldali riposzterek most nem győzik harsogni a "saxer's wife" dörgedelmeit, amit nem tudom mitől vezéreltetve, most a nacccccságos asszony írásba is foglalt.Eccerűjen nem értem, honnan a mersz, vagy az erkölcsi vértezettség ehhez a hozzászólásához....Az,…..
Adott egy hajó, és adott egy jéghegy. Ha a kettő találkozik, akkor kész a katasztrófa, de az is lehet, hogy elsiklanak egymás mellett, ami még nem jelenti azt, hogy a hajó eléri célját, és kiköthet, mert újabb jéghegyek jelenhetnek meg, már ha a hajó nem a nyugodtabb déli vizek…..
Szelektív törvénykezés Magyarországon?Hát nem tudom van-e olyan ország, ahol az emberek szeretik a politikát, vagy magát a "politikust", de nálunk erre még ezer évet biztos várni kell.Engem a FIDESZ átbaszott! Én ugyan kifejezetten bírnám, ha kivágnák a komcsikat a…..
Tisztelt Tinódi Úr! Alulírottak, Szalaji Anna és Marika ezen nyílt levélen keresztül szeretnénk ön tájékoztatni, a hónapok óta folytatólagosan elkövetett, a hatályos média szabályozásba ütköző cselekedeteiről.  Eddig már számtalan levelet küldött önnek…..
Az elmúlt hónapokban egyre többször találkozhatunk a különféle kereskedelmi televíziókban olyan műsorokkal, ahol az ezotéria, a horoszkóp, és a jóslás kap főszerepet, és rendkívül kedvezményes telefondíjért, a képernyőn keresztül, az ország nyilvánossága előtt tudhatja…..
Hírbe hozunk Hónalj kommandó... 2011.11.26 02:32:00
Téllleg nagy az isten állatkertje és még mindig tele van szőrös, egyáltalán nem kihalófélben lévő izékkel. Ezt Kiszel Tünde óta tudjuk és féljük.  Itt van például a  hónalj intézménye, ami  már alapításakor is súlyos kérdéseket vetett fel és azóta is…..
Na, már megint egy „siker sztori” végéhez értünk, bóvli kategóriába került az ország a Moody’s hitelminősítő szerint. Hogy ennek milyen hosszú távú következményei lehetnek, egyelőre még beláthatatlan, egy azonban bizonyos: Megtorpanhat, az erdélyi…..
Tisztelt Pató Úr! Alulírott Rakoncgedei Jeromos a Magyar Felséges Rizses lecsó Lovagrend főpohárnoka eleget téve népem akaratának nyílt levélben fordulok Önhöz.  Először is kijelentem, hogy az Ön elátkozása még az előző kormány felelőssége, mint ahogy az…..
Hírbe hozunk Kultúrbigyó… 2011.11.24 18:31:00
Gondolom sokan ösmerik azt a keleti filozófiai okosságot, miszerint  „az vagy amit megeszel”. Sajnos én ezzel nem tudok egyetérteni és kénytelen vagyok maximálisan elutasítani ezt a tételt, mert egész egyszerűen nem találom azt a táplálékot, amitől az ember SP,…..
A népi hiedelem szerint, ha az év november 24. napja csütörtökre esik, akkor egészen bizonyos, hogy a következő nap, - függetlenül párthovatartozástól, gazdasági válságtól, diktatórikus intézkedések bevezetésétől a mézeskalács piacon - péntekre fog esni. Persze ez…..
Hagyományteremtő szándékkal Gyertyafényes Közbiztonsági fesztivált rendez Esztergom városa. A FIDESZ fővédnökségével elsőízben megrendezésre kerülő üvegzsebmetsző bál a napokban lefesli kisstílű installációját és fesztivállá vedli át magát, nevet adva ezzel annak a…..
Hozzávalók:Legalább egy halott, az alkalom miattFüstölt csülök és sertés combGyászoló gyülekezetZöldségek – ha a zöldségesnél csak frotír zokni, melltartó, és bugyi kapható, próbáljuk meg máshol is a vásárlást, talán nagyobb sikerünk leszFüstölt szalonnaBabPár…..
A kereskedelmi televíziók mára már úgy váltak mindennapi életünk részévé, mintha mindig is jelen lettek volna. Amikor megjelentek az első ilyen csatornák, még a 90-es években, szinte örültünk annak, hogy a filmeket többször megszakítva reklámok ordítottak felénk, mert azt…..
Hírbe hozunk Gasztrobigyó... 2011.11.22 18:51:00
Ha jobban belegondolok a kígyó lehet, hogy nem is isten kreálmánya, hanem valami gyakorlatias gondolkodású szakács zsenié, aki a húsipar legnagyobb reformereként is be kívánt vonulni a történelembe.  Semmi sallang, egyszerű letisztult testi képletek…sehol egy …..
Ma sem kezdődött jól a napom. Lassan kezdem megszokni, hogy a jelenlegi hatalom birtokosai újabb és újabb ötletekkel igyekeznek az ország lakosságának kedvébe járni, teszik ezt úgy, hogy cáfolhatatlan indokként hozzák fel, nekik bizony kétharmados felhatalmazásuk van.  Most…..
Hírbe hozunk Írnom kell... 2011.11.21 18:30:00
 …de van úgy, hogy mégsem.  Olyankor harapok valamit és közben beleolvasgatok mindenféle komoly és komolytalan sajtó termékbe, amit az online média ont magából, legyen az politika vagy bulvár alapú „bölcsész” termék.  Sokszor a sírás jön rám a…..
Hírbe hozunk Köszöntőféleség 2011.11.21 17:34:00
Mikor az ember úgy dönt, hogy mások számára is elérhetővé teszi gondolatai egy részét, annak nyomós oka van. Először is, vannak gondolatai. A gondolatoknak pedig van egy része, meg van másik része is. Az egyik rész az, ami nyilvános, ami megosztható, és reményeink szerint…..